iOS support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV2] high CPU on SD livetv - tvheadend plugin 3 1,531
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Memphiz
New posts. Hot thread.   Go to first unread post one or more item failed to play error??? 2 2,896
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Ned Scott
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [AppleTV2] Couldn't find package org.xbmc.xbmc-atv2 4 2,720
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Fej42
New posts. Hot thread.   Go to first unread post IOS nightlies broken? 2 789
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: pooh
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Disable Plugins? 5 2,228
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: tatoosh
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [AppleTV/iOS] Installation/FAQ 12 24,763
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: adioukrou
New posts. Hot thread.   Go to first unread post MPG + TS Problems 7 1,523
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: wbsoul
New posts. Hot thread.   Go to first unread post t0mm0 Repository 3 2,803
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: earthboyrod
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [QNAP USERS] Help me help us... (Pages: 1 2 ) 23 3,835
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: canadave
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV2] no sound upon XBMC startup screen and menus 8 1,959
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Ned Scott
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Little lost at initial setup 1 571
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Ned Scott
New posts. Hot thread.   Go to first unread post ATV2 Help initial set-up 9 1,819
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jabba_29
New posts. Hot thread.   Go to first unread post DVD menu playback lag .iso files 1 745
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Ned Scott
New posts. Hot thread.   Go to first unread post ATV2 Advancedsettings.xml not working 12 2,947
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: g-off
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post Auto startup of XMBC and uPNP when you power ON ATV2 2 670
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: hstar76
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Clean Install on ATV2 2 1,075
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Addz
New posts. Hot thread.   Go to first unread post XBMC Cannot See WMS 2 766
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: chuckles
New posts. Hot thread.   Go to first unread post BDMV, M2ts playback 5 1,535
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: activate
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post [Appletv2] Buffer then freeze problem 5 1,121
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Memphiz
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Occasional static with ac3 audio 1 610
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: justinmiller621
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread