HTS Tvheadend

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Best USB Tuner for QAM 0 554
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: DeanM3
New posts. Hot thread.   Go to first unread post No EPG showing in XBMC 0 824
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: sumnerboy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post How to disable LNB voltage in TVHeadend? 5 1,217
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: sumnerboy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post GLIB_2.14 errors on xbmc addon [SOLVED] 1 611
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: pilluli
New posts. Hot thread.   Go to first unread post no sound with certain channel 0 326
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bibi
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [BUG] Bad signal causes tvheadend to be dead 2 1,228
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: giaur
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post Openelec PVR alternate location 1 1,233
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Prof Yaffle
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Live TV picture quality 4 2,514
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ant_thomas
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Solved] Live TV halts or crashes. 1 1,039
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: n1md4
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Channel Icons when using OpenTV EPG 3 899
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: lem000
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Feature request 2 348
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: J├Ânke
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Missing EPG - Never used to be missing 13 2,353
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: adamsutton
New posts. Hot thread. Wink Go to first unread post No channels on my Dvico FusionHDTV Dual Digital 4 0 482
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: vincheesel
New posts. Hot thread.   Go to first unread post multiplex scanned but not showing channels 1 410
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: philby85
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [TVHeadEnd] Just Audio, no video 3 2,790
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Pash0k
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Linux] tvheadend "no hardware present" 2 1,389
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: meandor
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Recorded programmes DB 0 277
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: fat-tony
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Linux] tvheadend teletext 7 2,626
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: meandor
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Tvheadend 3.2.18 0 828
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: adamsutton
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Recordings Menu Vs. SMB Share 1 703
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: adamsutton
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread