MediaPortal

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread [desc] / Author Replies Views Rating Last Post
New posts. Hot thread.   Go to first unread post "Access denied" on Frodo MediaPortal plug-in 2 2,070
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post "Time out while waiting for buffer file" 1 1,273
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: the_moose
New posts. Hot thread.   Go to first unread post 12.1-Frodo-margro1 and Videotext 4 583
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ForgotMyUsername
New posts. Hot thread.   Go to first unread post 2 Questions For Margro RE: MediaPortal Server 1 1,891
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] @margro - MediaPortal - radio programme scheduling 2 1,916
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: fat-tony
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] a bit stuck 1 677
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post A few questions - Mediaportal 3 2,588
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: wolfbiker
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Added an MC001 box and Live TV is acting strange 5 1,318
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: smiley2billion
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Advice from those using XBMC and Mediaportal Client together 9 4,288
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Anyone tried MP 1.5 pre-release in XBMC? 4 1,872
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: MarcusB
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Are Series and Episode no. exposed within XBMC? 3 971
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Swifty
New posts. Hot thread.   Go to first unread post ATV 2 + MediaPortal or Dreambox 1 1,093
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: elmartino
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Audio on HD Channels 2 516
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: vip_n
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post Bizzaro connection problems? 0 301
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Thebluevoice
New posts. Hot thread. Sad Go to first unread post Broken in Frodo Beta 1 4 2,382
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: oceanexplorer
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Buffer file has zero length? 2 657
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: tungmeister
New posts.   Go to first unread post [Android] Buffering problem when +4Mb/sec 0 134
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: kalouka
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Buffering/Stuttering 5 1,726
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bluewizard
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Can I upgrade to MP 1.5.0? 4 1,384
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: UKVaper
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Can not connect 1 595
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: clayfree
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread