MediaPortal

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] No EPG info on front end 0 423
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: crbroz
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Anyone tried MP 1.5 pre-release in XBMC? 4 1,825
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: MarcusB
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Mediaportal and android 0 579
  • 1 Vote(s) - 4 out of 5 in Average

Last Post: ThePierce
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] xbmc / MediaPortal TV Server / Power Scheduler 14 5,196
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Kdekraker
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Frodo 12.1 Margo with fast channel switching - refresh rate 3 2,007
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: scarecrow420
New posts. Hot thread.   Go to first unread post PVR Crash enabling Media Portal Plugin (12.2 stable) 0 691
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: FeatherKing
New posts. Hot thread. Smile Go to first unread post [Windows] Wakeup big problem! 0 413
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: norifume72
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] TV PVR Client Works in MP, not in XBMC 6 1,307
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: farr3ll
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [BUG] xbmc crashes on analog channels, mediaportal 3 1,152
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: t-magnus
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] MP muting my PC after recording and going to sleep 0 339
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: a_team
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Can not connect 1 563
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: clayfree
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Solved] Multiple HDPVR fails on one tuner 0 515
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: w84no1
New posts. Hot thread.   Go to first unread post XBMC TV server Plugin MP1.4 (Pages: 1 2 3 ) 41 19,617
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: doveman2
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] [ERROR]: TVServer answer: NoFreeDiskSpace 3 980
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: WolvesPhil
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Using TSReader with remote SMB 11 2,437
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: sizanx
New posts. Hot thread.   Go to first unread post MP TV Server 10 2,878
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: DFergATL
New posts. Hot thread.   Go to first unread post newb needs help with proposed setup 0 482
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: mattmannz
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Not working 5 1,584
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Constant dropping connection and "No PVR Client" 2 3,006
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: clayfree
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] No video or audio 1 511
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: margro
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread