For The Record Argus TV Server

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread [desc] / Author Replies Views Rating Last Post
New posts. Hot thread.   Go to first unread post "Tuning Failed!" 3 1,187
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: skippy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post 4 the record isn't anymore 3 2,955
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: haf-blade
New posts. Hot thread.   Go to first unread post 4theRecord Client not working with XBMC 4 1,988
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Christoph21x
New posts. Hot thread.   Go to first unread post A few issues with ArgusTV 12 543
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: shinomen
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Argus occasional fail to tune? 0 460
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nimrod77
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] ARGUS PVR Help 5 2,226
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: skippy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Argus Server/Client 2.0.1 (Win7) + XBMC (ATV2-FrodoRC2) 2 1,205
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: blakjak3000
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Argus TV 2.0.1 + pvr plugin dont work 8 3,211
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Ed76
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Argus, Windows 7, Frodo RC2 choppy playback 1 1,029
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: kamalman
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Argus-TV - live TV buffer problems 11 4,367
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: pierrot
New posts. Hot thread.   Go to first unread post average switch times 9 2,114
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: benoire
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Cant get XBMC Argus plugin to work 4 2,463
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: uddevallare
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Channel logos dispear after reboot 7 1,175
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Pecador
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Channel Switching real slow in XBMC, in ARGUS itself fine. Why? 5 1,736
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: JesusOnEez
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Channel Up / Down don't work in Home view 0 291
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Zippolighter
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post client priority for one tuner? 2 487
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Zeflash
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post Client Server Setup Help... 3 843
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: SchneiderIS
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Comskip, playback hang at commercials... 0 425
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: x-cimo
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Connection issues - probably IPv6 related? 1 1,628
  • 1 Vote(s) - 1 out of 5 in Average

Last Post: freaktm
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Could not get ARGUS TV channel guid for channel 1 971
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: SchneiderIS
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread