For The Record Argus TV Server

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Connection issues - probably IPv6 related? 1 1,928
  • 1 Vote(s) - 1 out of 5 in Average

Last Post: freaktm
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Comskip, playback hang at commercials... 0 494
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: x-cimo
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] ARGUS PVR Help 5 2,562
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: skippy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Instead of changing channel, XBMC start play timeshifted previous channel 1 797
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: KoMiKo
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Less EPG data included than in Argus 0 529
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bluenote
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Channel logos dispear after reboot 7 1,423
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Pecador
New posts. Hot thread.   Go to first unread post EPG locks up system 1 1,082
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: MrSassinak
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Problems with recordings 2 768
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: wileecoyote
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Unable to change channel order 8 1,915
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: the_moose
New posts. Hot thread.   Go to first unread post "Tuning Failed!" 3 1,479
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: skippy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post EPG Timeline incorrect or empty 4 2,771
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: skippy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Skip (+/- 30s) returns to Live TV 1 542
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: meambobbo
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Argus occasional fail to tune? 0 534
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nimrod77
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Problems with radio buffering 0 410
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Daveb500
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Channel Up / Down don't work in Home view 0 348
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Zippolighter
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Android] HD choppy, very slow 2 1,285
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: maysider
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post client priority for one tuner? 2 569
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Zeflash
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Argus, Windows 7, Frodo RC2 choppy playback 1 1,112
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: kamalman
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Argus Server/Client 2.0.1 (Win7) + XBMC (ATV2-FrodoRC2) 2 1,347
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: blakjak3000
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Frodo RC2 and above best installation practices 0 723
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: moniker
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread