Linux and Live support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread [desc] / Author Replies Views Rating Last Post
New posts. Hot thread.   Go to first unread post WebDAV playing a movie stops after a few seconds 11 3,831
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: DDDamian
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Webdavs connection problems 0 194
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: markp1989
New posts. Hot thread.   Go to first unread post webserver fails to start after XBMC crash. Port blocked by service addon 1 978
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: tom101
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Webserver is broken in linux 1 367
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: darkscout
New posts. Hot thread.   Go to first unread post webserver listening port 7 1,039
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: pbrille
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post WebServer not running in XBMC Live? 0 1,134
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Sloppy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Webserver not starting.... 1 493
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: althekiller
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Webserver not working 2 623
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: anderskkan
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Webserver only partially working? 9 2,281
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: OnkelBen
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Webserver shutdown and restart when switching profiles 4 672
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: km01
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Webserver Stopped when user log off (Pages: 1 2 3 ) 34 7,032
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: artrafael
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Webserver username/password? 2 2,859
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: althekiller
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Weird 2.1 sound problem 1 363
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: black-ninja
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Weird color (depth?) issues 0 350
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: amirite
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Weird colors and quirky screen in video playback 2 976
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: moonwhaler
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Weird colors on projector 4 921
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: proson
New posts. Hot thread.   Go to first unread post weird DVD playback issue noticed. 0 373
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: rodercot
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Weird Error, Suddenly cant start XBMC 1 400
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Saint
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Linux] Weird frame-rate bug with smart playlists 0 192
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: voip-ninja
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Weird lag playing 1080p movies in xbmc 14 3,270
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gnif
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread