Mac OS X support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread [desc] / Author Replies Views Rating Last Post
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Live 9.11b2 Thumb/Fanart selection issue? 2 968
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ubermac
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Locale in terminal (ssh) 0 858
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: himik
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] location of user files 1 989
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: amet
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Logos missing 7 2,294
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: lbbeurmann
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Meaning of CodecInfo values 9 873
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bobo1on1
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Music Crossfading 7 1,252
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: JDizzy
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Navigation with ATV remote control 9 2,706
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: MaestroDD
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] No sound when playing movies with DD5.1 1 608
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: smurfturf
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Not so FAQ? 4 1,199
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: TeknoJnky
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Optimized version of the latest Aeon Auriga for ATV? 1 622
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: garyi
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Problems fast-forwarding H.264 movies. 2 1,097
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Guille779
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [aTV] questions from a newb (and yes I've searched!) 2 762
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: prae5
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] r23451 apple remote issues 7 1,507
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: dan1son
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [aTV] r27597 ain't playing any videos 0 460
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ewequeone
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] r28256 randomly crashing 1 440
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: kraqh3d
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Relocating media to another drive 2 589
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: igirl
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Run XBMC Web Server in the Background while XBMC is not open 0 1,246
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: macollin
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Save network share passwords 2 712
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Saracen
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Set as Default and other settings not saving between restarts. 13 3,083
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Mentifisto
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [ATV] Shutting down / Powering saving suggestions 4 1,139
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: appleflap
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread