Windows support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
Important Threads
New posts. Hot thread. Locked thread.   Go to first unread post Master Thread for Guides, Tutorials, and Common Problems on Windows 0 8,048
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jjd-uk
New posts. Hot thread. Locked thread. Information Go to first unread post *READ THIS 1st BEFORE POSTING* FAQs, HOW-TO post about a problem in a useful manner 3 60,594
  • 8 Vote(s) - 4.88 out of 5 in Average

Last Post: jjd-uk
New posts. Hot thread. Locked thread. Exclamation Go to first unread post FORUM RULES 0 2,444
  • 3 Vote(s) - 3.67 out of 5 in Average

Last Post: Ned Scott
Normal Threads
New posts. Hot thread. Video Go to first unread post Windows XBMC/KODI BLU-RAY PLAYBACK (Pages: 1 2 ) 15 355
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: VidOn.me-Wolly
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Addons will not load 6 306
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: alderton47
New posts. Question Go to first unread post [Windows] XMBC reads avi files but doesn't play them while rest of formats work good + log 5 106
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Kib
New posts.   Go to first unread post Maybe a silly buffering question? 3 93
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: David1977
New posts. Hot thread.   Go to first unread post XBMC minimizes itself randomly 10 3,538
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: neograniceni
New posts. Hot thread.   Go to first unread post 24p and audio sync issues (Pages: 1 2 3 4 ... 44 ) 646 162,654
  • 8 Vote(s) - 4.75 out of 5 in Average

Last Post: _Shorty
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Suddenly lost audio 2 425
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ButchLandrie
New posts.   Go to first unread post BluRay not smooth in XBMC, works fine in Media Player 0 60
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: rcmpayne
New posts. Hot thread. Shocked Go to first unread post Dolby atmos (Pages: 1 2 3 4 ... 6 ) 85 7,101
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Batiatus
New posts.   Go to first unread post [Windows] Download Media Over UPnP 1 57
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Martijn
New posts.   Go to first unread post XBMC spooling out videos. 0 59
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Rosta13
New posts.   Go to first unread post [BUG] Adding Films to Library using NFO Files + Scraper. 5 135
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: exyron
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Kodi has stopped working (Pages: 1 2 ) 25 927
  • 1 Vote(s) - 5 out of 5 in Average

Last Post: Ace
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Increase buffer/cache w/ advanced settings not working? 5 200
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: JoeBlow42069
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Colour space limited or full 4 151
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: bilbonvidia
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] video overlay 6 173
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: helta
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Solved] - Issue scraping TV show multi episode... 6 2,419
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Fry7
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread