Windows support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views [asc] Rating Last Post
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Thumbinail mix-up 7 579
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: MaliMitcha
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Frodo Beta 3 - volume up/down/mute do nothing on Motorola NyxBoard Hybrid now 6 579
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: debennett2
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Since I installed Frodo last night USTVNOW gives a script error 1 579
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: kingtuttt
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Component video in windows XBMC 0 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: miamiwice
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Screenshots taken to big cant use in custom backround. 0 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: silverwolf32
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Music playlist in HTTP server doesn't work properly 1 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Duedate
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [WINDOWS] Problem with Interlacing. 1 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: SlaveUnit
No new posts.   Moved: uTorrent and XBMC library?
- - -
Last Post:
New posts. Hot thread.   Go to first unread post launch some applications or games from the interface of XBMC.? 1 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ppic
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Winamp popping up when XBMC is running 0 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: pgcalid
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] XBMC, Shares, smb, upnp and ccx_gui 0 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ExGemini
New posts. Hot thread.   Go to first unread post bad performace weird fix 2 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: EMK0
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Windows 7 and can't get any sound 6 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Nomen luni
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post .strm worked now doesnt work. 2 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: StevenSeagull
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Weird Playback problem... 3 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: steppedup
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Is there a way to get a list (index) of my library? 2 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: PatK
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Move XBMC from Vista to Win7 3 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jhsrennie
New posts. Hot thread.   Go to first unread post 720p HDTV issues 3 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: HenryFord
New posts. Hot thread.   Go to first unread post XBMC 10.1 can not get library to work 4 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: detroitdr
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [WINDOWS] Still having issues with Emulators 7 578
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Angelscry
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread