Windows support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author [desc] Replies Views Rating Last Post
New posts. Hot thread.   Go to first unread post 2 months and 558 tickets left, possible to finish? 3 880
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jmarshall
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Who ever enabled auto thumbs creation in library thanks! 0 613
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nekrosoft13
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Help to get "crop black bars" to work 0 523
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nekrosoft13
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Help! 29.970 fps h264 video 1080p plays at 13.3fps 13 2,658
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nekrosoft13
New posts. Hot thread. Locked thread.   Go to first unread post wow, what a mess 9 1,272
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: althekiller
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Stream Media to XBMC from outside of the network? 1 599
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jhsrennie
New posts. Hot thread.   Go to first unread post DVD Order, with two 2 "episodes" per file? 1 576
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Dragen
New posts. Hot thread.   Go to first unread post XBMC continued issues with Interlaced material (Pages: 1 2 ) 15 2,464
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nekrosoft13
New posts.   Go to first unread post Frodo changing hz or res? 0 149
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nekrosoft13
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Sync Library across 2-3 XBMC systems? 1 234
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: amet
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Frodo RC1 --- sometimes when XBMC starts all I get is black screen 8 962
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: lash78
New posts. Hot thread.   Go to first unread post ATI - Screen goes blue (no signal) when XBMC starts 1 247
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nekrosoft13
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Weird Network/Library Update Issue 0 164
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nekrosoft13
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Alpha 5, HDMI is broken.... no audio 8 809
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: PolliSoft
New posts.   Go to first unread post Current Nightlies (2-26-14) won't scan/update library 0 136
  • 1 Vote(s) - 1 out of 5 in Average

Last Post: nekrosoft13
New posts. Hot thread.   Go to first unread post DXVA encoding problem when skeeping/resuming 0 365
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Nektarios
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Problem with DTS Audio 0 498
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Neku
New posts. Hot thread.   Go to first unread post XBMC do not add new files to library. 0 458
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Neku
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Not all movies showing in Library 1 401
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: PatK
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] unwanted auto switching to 3d mode 0 230
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nelcruz
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread