Windows support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author [desc] Replies Views Rating Last Post
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post [WINDOWS] Bit-Perfect Audio Output not possible in Windows XP with XBMC 9.04 Babylon? 6 1,411
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nhegde1
New posts. Hot thread.   Go to first unread post 3D tags for movies? 6 991
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: T800
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Wits END with Buffering 1 492
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Nhilar
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post Low audio during video playback... 7 1,598
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: vexation
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Antec Fusion Remote 0 434
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nic9
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Change userdata folder on Windows 8.1 2 228
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Dilligaf
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Eden Upgrade - Keyboard & Mouse non-responsive 1 221
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Monticlair
New posts. Hot thread.   Go to first unread post xbmc vedio playing problem 3 723
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nicebuddy47
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Need help after jailbreaking were do i start im new to this 3 370
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: niceone
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Not smooth playback MKV/MP4 h264 videos 1 2,383
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: craig198
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Smooth playback issues: stuttering, tearing, juddered, jerky, etc 0 745
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Nicero
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Video library does not show thumbnails via FTP 0 202
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Nicero
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Solved] XMBC 11 & 12 Crashes Upon Opening Video w/ 5.1 audio (Pages: 1 2 ) 16 1,257
  • 1 Vote(s) - 5 out of 5 in Average

Last Post: NiceSocks
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Windows 8 streaminng issue 0 171
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nichaeld
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Windows 8 and sharing issues 1 226
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: baijuxavior
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Can't see some AVI files 3 1,982
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nicholsml
New posts. Hot thread.   Go to first unread post problems with playing 720p mkv in XBMC 8 2,538
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: mc_365
New posts. Hot thread.   Go to first unread post After Nvidia update no sound in XBMC 0 394
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Nick V
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Sickbeard help - Any autoprocessing gurus out there? 2 574
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: nick w
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Windows] Lose of complete control 1 203
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Blackkatt
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread