Windows support

Mark read | Subscribe |
Threads
Thread / Author Replies Views Rating Last Post [asc]
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Setting playercorefactory Rules for specific addon 0 515
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ErlendSB
New posts. Hot thread.   Go to first unread post [Android Remote] Issues with mysql database 3 1,444
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: gahenna
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Need Help Getting Thumbnails to Display 3 628
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Matt1701D
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Wake from S3, hard drive issue only with XBMC open 9 704
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Sheezwack
New posts. Hot thread.   Go to first unread post MP4 Video wrong screen size 1 1,089
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jmarshall
New posts. Hot thread. Sad Go to first unread post .nfo // scrapper issue - The League of Gentlemen Season 2 3 1,027
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: steelman1991
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Latest DS Player vs Dharma (Pages: 1 2 ) 19 3,555
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: SALAMINOMACHOS
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post Choppy playback using 32-bit colour... 0 383
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: joakimvonanka
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Random Shows not showing up 3 509
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Clutchless
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Stop XBMC Library Movie Sets from Endless Loop 2 1,126
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: scutzi128
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Manually adding movies to XBMC Library 1 847
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: steelman1991
New posts. Hot thread.   Go to first unread post XBMC - Ember Media Manager - Combining nfo? 3 1,406
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: peeko
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Some of my music is not showing up... 1 415
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ladiferencia
New posts. Hot thread.   Go to first unread post DXVA and ATI 5450 MXM? 0 785
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: kartman_canada
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Windows box going across the top of the screen 3 491
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: fishypops
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Playback issue. Takes a very long time to load some movies. 5 1,085
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: jmarshall
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Can't Change Default Scraper 3 1,861
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: zsoard
New posts. Hot thread.   Go to first unread post How to get the RUN box back when using XBMC as shell. 4 474
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: phin586
New posts. Hot thread.   Go to first unread post Complete n00b! Please help! 3 525
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: ginnifer
New posts. Hot thread. Question Go to first unread post Need help with my xbmc please... 1 362
  • 0 Vote(s) - 0 out of 5 in Average

Last Post: Justcop
Post Thread
New Posts
New Posts
Hot Thread (New)
Hot Thread (New)
Hot Thread (No New)
Hot Thread (No New)
No New Posts
No New Posts
Contains Posts by You
Contains Posts by You
Locked Thread
Locked Thread