XBMC Community Forum
[RELEASE] Rapier 4.00 RC1 for XBMC Eden - Printable Version

+- XBMC Community Forum (http://forum.xbmc.org)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skin Help and Support (/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Rapier (/forumdisplay.php?fid=120)
+---- Thread: [RELEASE] Rapier 4.00 RC1 for XBMC Eden (/showthread.php?tid=100882)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


- activate - 2011-12-01 02:58

locomot1f Wrote:one thing i'm noticing.

on my ATV 2, I have several custom category menus -- which use favorites.

when I use these menus to enter, for example, HULU. it loses it's focus. I have to exit back to the home menu, and then re-enter back into HULU, and the focus is there.

I have been noticing this for quite a while. I had seen it in the beta versions but I wasn't sure if was a skin specific or an xbmc issue. Have this installed at several friends atv2s and it is evident on all the installations.

Gui settings xml http://f.cl.ly/items/3v0H321k3v08452O0o3c/guisettings.xml


- lambda - 2011-12-01 07:55

locomot1f Wrote:must admit. my guisettings.xml file is pretty huge. it's got stuff in there from old skins i've used in the past.
if i delete it, i assume it will make a new one, but will i need to start over?

activate Wrote:I have been noticing this for quite a while. I had seen it in the beta versions but I wasn't sure if was a skin specific or an xbmc issue. Have this installed at several friends atv2s and it is evident on all the installations.

Gui settings xml http://f.cl.ly/items/3v0H321k3v08452O0o3c/guisettings.xml

plz try this.
replace the original MyVideoNav.xml with this
unfortunately i won't be home until weekend to fully test this,
but I think it should work ok.

MyVideoNav.xml


- locomot1f - 2011-12-01 19:41

lambda Wrote:plz try this.
replace the original MyVideoNav.xml with this
unfortunately i won't be home until weekend to fully test this,
but I think it should work ok.

MyVideoNav.xml

This did the trick! beautiful work, lambda -- truly the best skin out here!!!

hopefully this won't mess up anybody else, and you can add it to the next git when you get a chance.

keep us posted!


- activate - 2011-12-02 12:51

locomot1f Wrote:This did the trick! beautiful work, lambda -- truly the best skin out here!!!

hopefully this won't mess up anybody else, and you can add it to the next git when you get a chance.

keep us posted!

+1 Smile


- lambda - 2011-12-02 13:11

locomot1f Wrote:This did the trick! beautiful work, lambda -- truly the best skin out here!!!

hopefully this won't mess up anybody else, and you can add it to the next git when you get a chance.

keep us posted!

Scarfa fixed this in git too. He fixed many issues, not only this.


- noumenon - 2011-12-03 19:03

Not sure if you've addressed this, but it would be nice to see the progress bar in a video when the info button is pressed.



Noumenon


- Akegata - 2011-12-04 04:00

scarfa Wrote:First try resetting skin settings. Then give me the steps to make that happen so I can replicate it.

I'm getting this error as well.
It can be reproduced by going to Settings -> Skin -> Home -> Add more categories and pressing Enter.


- activate - 2011-12-04 04:48

Akegata Wrote:I'm getting this error as well.
It can be reproduced by going to Settings -> Skin -> Home -> Add more categories and pressing Enter.

Were you able to resolve it with a skin reset. I reinstalled the skin which fixed it for me. Haven't run into it since Nod


- Akegata - 2011-12-04 12:05

activate Wrote:Were you able to resolve it with a skin reset. I reinstalled the skin which fixed it for me. Haven't run into it since Nod

A skin reset does "fix" it (i.e. removes the locked part of the interface), but it's still reproducable by doing the same thing, so it doesn't really solve the problem.
I got the error with the git version that I downloaded yesterday, reinstalling it didn't solve it either. :/


- scarfa - 2011-12-04 20:14

Akegata Wrote:A skin reset does "fix" it (i.e. removes the locked part of the interface), but it's still reproducable by doing the same thing, so it doesn't really solve the problem.
I got the error with the git version that I downloaded yesterday, reinstalling it didn't solve it either. :/

I'll look into it. Are you using the latest master branch version off GitHub? This only happens in "add more categories"?

Try deleting the userdata->guisettings.xml, thats where all the skin settings are stored. It will generate a new one once you start XBMC. Delete skin.rapier and reinstall the skin. Of course make sure you have the latest build of XBMC.


- Netty - 2011-12-08 16:14

Nice clean and functional skin, works flawlessly with latest Eden build Smile
Thanks for your hard work!


- activate - 2011-12-09 11:03

Guys,

There are three things that I have noticed whilst customising that I would like to find a solution for.

1. In the path to choose the Category image (Focus/Nofocus), I am restricted to navigate within the skin add-on folder.
2. When I click on the playlist, it starts playing Wink This may be normal but there must be a way to show the list instead.
3. I don't know how many favourites I have but I am only able to access a certain number of them within the home menu customisation options.

Lots of customisation happening!Wink


- locomot1f - 2011-12-12 16:01

FYI:

the date is not fitting in the space provided.

now getting:
MON 12 DEC. 20...


- locomot1f - 2011-12-12 20:55

any chance of supporting artist slideshow?

as opposed to just showing fanart...?


- locomot1f - 2011-12-12 21:53

i was able to update the MusicVisualization.xml page

if you'd like to take a look, you can find it here:
http://dl.dropbox.com/u/52776637/MusicVisualisation.xml