XBMC Community Forum
[RELEASE] Rapier 4.00 RC1 for XBMC Eden - Printable Version

+- XBMC Community Forum (http://forum.xbmc.org)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skin Help and Support (/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Rapier (/forumdisplay.php?fid=120)
+---- Thread: [RELEASE] Rapier 4.00 RC1 for XBMC Eden (/showthread.php?tid=100882)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37


- Lunatixz - 2012-02-16 00:38

Any chance you can add an option to display clear art in the OSD display?
Would be great to see the clear art logo instead of the episode thumbnail...


- bandelguy - 2012-02-16 16:25

Lunatixz Wrote:Any chance you can add an option to display clear art in the OSD display?
Would be great to see the clear art logo instead of the episode thumbnail...

Definitely +1.

Also , it would be great to see cdart and artist logo implemented for the music section.


- scarfa - 2012-02-18 06:23

Lunatixz Wrote:Any chance you can add an option to display clear art in the OSD display?
Would be great to see the clear art logo instead of the episode thumbnail...

Yes.


- Lunatixz - 2012-02-18 07:13

scarfa Wrote:Yes.

WOW you work quick!! Thanks for the addition! downloading git now Big Grin


- bandelguy - 2012-02-21 15:18

thanks for providing the cdart support


- francescob - 2012-02-21 18:15

Any chance to get this feature:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=113702
into rapier?
I expecially like how the Aeon Nox skin implemented it, via widgets and main menu section


- locomot1f - 2012-02-23 19:45

hmmm... not seeing clear art logo on OSD

system:
ATV 2; beta 3

could someone send me a screen shot?

okay, just tried to 'hide seek bar OSD during fullscreen playback'
and i get the same overlay on my OSD.
which, prompted me to think... maybe OSD on ATV 2 is not working properly...


- Lunatixz - 2012-02-24 20:46

locomot1f Wrote:hmmm... not seeing clear art logo on OSD

system:
ATV 2; beta 3

could someone send me a screen shot?

okay, just tried to 'hide seek bar OSD during fullscreen playback'
and i get the same overlay on my OSD.
which, prompted me to think... maybe OSD on ATV 2 is not working properly...

I really hate to ask... did you turn it on in the skins settings??Rolleyes
Did you download cleararts??Rolleyes


- locomot1f - 2012-02-24 21:15

yup & yup...

i can select clearart logos for view types, and yes the blue square is selected.

i am using the Passion's Repo...Confused but it should be the same... rightConfused
anybody on ATV 2 out there?


- Lunatixz - 2012-02-24 22:04

locomot1f Wrote:yup & yup...

i can select clearart logos for view types, and yes the blue square is selected.

i am using the Passion's Repo...Confused but it should be the same... rightConfused
anybody on ATV 2 out there?

what does the repo have to do with anything... sounds to me like you never installed or downloaded cleararts...
use artdownloader or logodownloder in addons!!


- locomot1f - 2012-02-25 05:49

i already told you i did -- i can select clearart logos for view types, and yes the blue square is selected.

so, here's a (horrible) screen shot to show that i have clearart logos:
[Image: 0224122239.jpg?w=8e6533a1]

and here's screen shot to show that I have no clearart logo on my OSD:
[Image: 0224122244.jpg?w=5dee678a]

so, i'm still not sure what i may be doing wrong...

where should this logo appear??


- Lunatixz - 2012-02-26 05:06

locomot1f Wrote:i already told you i did -- i can select clearart logos for view types, and yes the blue square is selected.

so, here's a (horrible) screen shot to show that i have clearart logos:
[Image: 0224122239.jpg?w=8e6533a1]

and here's screen shot to show that I have no clearart logo on my OSD:
[Image: 0224122244.jpg?w=5dee678a]

so, i'm still not sure what i may be doing wrong...

where should this logo appear??

What program are you using to download your cleararts?


- censor - 2012-02-26 20:15

Hi scarfa,

i'm using Eden b3 with the most recent commits from Github, but for a couple of days/weeks already i'm missing the Home Category text images, i only have the icons. The log doesn't really give me a hint what could be wrong, except for:

Code:
ERROR: Texture manager unable to load file: /home/xbmc/.xbmc/addons/skin.rapier/media/.

(I'm currently using a 2 day old clean install from XBMCbuntu, by the way.)

EDIT: Argh, after all that time trying desperately to find out why this is happening, i toggled the language and now the home category images are back. Maybe you could add a default language to use, if none was defined explicitly?


- locomot1f - 2012-02-26 20:28

@ Lunatixz

Artwork Downloader; i was under the impression this was the only one to be continued with Eden - http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=114633

@ censor

seems that you are not using the latest git... Confused


- censor - 2012-02-26 21:00

locomot1f Wrote:seems that you are not using the latest git... Confused

i'm pretty sure i am ;-)

Code:
xbmc@nukebox:/home/xbmc/.xbmc/addons/skin.rapier$ git pull
Already up-to-date.

xbmc@nukebox:/home/xbmc/.xbmc/addons/skin.rapier$ git log | head -n 9
commit 400188d0a5cd9a0e3afb315df8e5c26db88915d0
Merge: cb9d5be a60d604
Author: scarfa <trizinn@gmail.com>
Date:   Mon Feb 20 20:00:47 2012 -0800

    Merge pull request #57 from lambda81/master

    Added music cdart support.

That matches exactly what's on Github? =)