XBMC Community Forum
adding videos does not show networked computers - Printable Version

+- XBMC Community Forum (http://forum.xbmc.org)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Kodi General Help and Support (/forumdisplay.php?fid=111)
+---- Forum: Windows support (/forumdisplay.php?fid=59)
+---- Thread: adding videos does not show networked computers (/showthread.php?tid=130522)



adding videos does not show networked computers - Johnnovision - 2012-05-02 21:32

I had XBMC running on my laptop and decided it was time to format and clean the laptop up. I installed xbmc went to set my libraries up and it doesn't see any of my other computers on my network. At first I thought permissions weren't set for my network but they are, I can view all my shared content on said laptop open media in windows media player through the network, but as soon as I try and look in Windows Network (SMB) there is nothing.

I am running XBMC Eden on 2 other computers all are using Windows 7 Ultimate and they are still fine.

It has to be a setting of some kind in XBMC, right. I have tried networking in a home group out of a home group nothing seems to work. But in all cases I can still view my network through Windows Explorer.

Also I can share off the laptop to my other computers running XBMC on the network


RE: adding videos does not show networked computers - jhsrennie - 2012-05-04 10:34

http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=130637&pid=1094429#pid1094429

Please don't multiple post.