XBMC Community Forum
XBMC restarts everytime I try to play a video - Printable Version

+- XBMC Community Forum (http://forum.xbmc.org)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Kodi General Help and Support (/forumdisplay.php?fid=111)
+--- Thread: XBMC restarts everytime I try to play a video (/showthread.php?tid=130602)



XBMC restarts everytime I try to play a video - lat297 - 2012-05-03 19:16

This is a tricky one.

I have just upgraded from XBMCLive (Dharma) to XBMCbuntu (11.10 Eden).

After upgrading, I scanned my TV and Movie libraries and everything worked fine. I then played a movie and an episode of the Simpsons just to test, and it all worked brilliantly.

But then I rebooted. And now I have a problem: I cannot play any video files!

When I select any file in the library, I get the normal 'loading' wheel in the bottom right hand corner, and then the screen goes black, with a small white cross in the centre. I assume this means it's crashed, because seconds later I'm back on the main screen in XBMC (so just to be clear, it's XBMC that restarts, not the computer or Linux). I have tried restarting several times, but no joy :-(

I am running on a Netbox 330i, and up until the upgrade to Eden never had a problem like this. I have searched the forum but cannot find a similar issue :-(

Any help, greatly appreciated, as this is definitely not Wife Acceptable!

Thanks!

Luke


RE: XBMC restarts everytime I try to play a video - Chris! - 2012-05-03 20:12

Debug_log would be helpful I think.
Put it on pastebin then link back to it here.


RE: XBMC restarts everytime I try to play a video - lat297 - 2012-05-03 20:58

Thanks pseudo7 :-)

Crashlog: http://xbmclogs.com/show.php?id=2194
Debug Log: http://xbmclogs.com/show.php?id=2193

Thanks
Luke


RE: XBMC restarts everytime I try to play a video - lat297 - 2012-05-03 21:48

Somehow, this fixed it... but now I have a problem with really tinny/echoey sound
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=127507