XBMC Community Forum
ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - Printable Version

+- XBMC Community Forum (http://forum.xbmc.org)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Hardware for XBMC (/forumdisplay.php?fid=112)
+--- Thread: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 (/showthread.php?tid=130679)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - MrKay - 2012-05-15 20:47

If any one wants me to test anything please let me know


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - bluray - 2012-05-15 21:27

(2012-05-15 20:47)MrKay Wrote:  If any one wants me to test anything please let me know
No need to test....it's time to enjoy your new HTPC......Nod

If you want to stress it, try watching blu-ray movie while transcoding blu-ray file using HandBrake.......


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - Beer40oz - 2012-05-16 04:59

Glad you got the power going!
The power supply you got .....

You did not have to drill right?

Used the stock hole?


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - MrKay - 2012-05-16 05:07

(2012-05-16 04:59)Beer40oz Wrote:  Glad you got the power going!
The power supply you got .....

You did not have to drill right?

Used the stock hole?

Yeah i didn't have to drill anything beer. I will upload some picture once i have got the Scythe Big Shuriken 2 should be soon
O yeah i forgot to say my PicoPsu is touching my ram and pushed it close to the other ram

[Image: 2ajdthe.jpg]


is this a bad thing ?


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - Beer40oz - 2012-05-16 05:25

Mmmm should not be.... unless its breaking it.....

Mine never touched....

have 1/4" left..... on them back blocks...

told you that the 150 you did not have to drill....


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - MrKay - 2012-05-16 05:38

beer i just found out why i get that boot screen logo or this pic after restart or start up

[Image: i21xf6.jpg]


if i have my usb wifi plugged in and do a restart or if i have it plugged in and switch on the htpc this pic comes up or boot logo. Now i know after i go in to windows screen that's when i plug the usb wifi on. So far my boot time without any ssd optimize tweeks i can boot in 24sec


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - Driver 944 - 2012-05-17 05:45

May be a long shot - go into the Bios and make sure your first boot device is the Hard Drive.


Install CCleaner and run the Registry Cleaner. Then re start your computer.
Before you go to bed, Log Off your computer and don't touch it till you get home from work the following day.
That will give the controller time for Trim and Garbage Collection to work. It may (or may not) shorten the boot time. I do this once a month just to keep things clean.


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - MrKay - 2012-05-21 00:14

I really need some help. Now my hdmi to my tv don't get sound first it was the optical now it's the hdmi


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - bluray - 2012-05-21 00:16

(2012-05-21 00:14)MrKay Wrote:  I really need some help. Now my hdmi to my tv don't get sound first it was the optical now it's the hdmi
Did you enable it in Windows 7 control panel?


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - MrKay - 2012-05-21 00:21

(2012-05-21 00:16)bluray Wrote:  
(2012-05-21 00:14)MrKay Wrote:  I really need some help. Now my hdmi to my tv don't get sound first it was the optical now it's the hdmi
Did you enable it in Windows 7 control panel?

on control panel it says AMD HDMI Output not plugged in. But it is plugged in plus i used it yes2day when i was watching T2 movie in xbmc. Is it because of the ram i have am having this problems?


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - Beer40oz - 2012-05-21 00:24

A bad HDMI cable? if you are using only HDMI for audio.... I would not install the Realtek audio drivers....


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - MrKay - 2012-05-21 00:26

Ok this is so strange i just unplugged my hdmi then plugged it back in. Now i can enable the sound again is this normal
(2012-05-21 00:24)Beer40oz Wrote:  A bad HDMI cable? if you are using only HDMI for audio.... I would not install the Realtek audio drivers....

It's a working hdmi cable beer. Am using the hdmi cable for my tv at the moment without AVR and next month gonna buy a new AVR that has a hdmi output


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - bluray - 2012-05-21 00:32

(2012-05-21 00:26)MrKay Wrote:  Ok this is so strange i just unplugged my hdmi then plugged it back in. Now i can enable the sound again is this normal
(2012-05-21 00:24)Beer40oz Wrote:  A bad HDMI cable? if you are using only HDMI for audio.... I would not install the Realtek audio drivers....

It's a working hdmi cable beer. Am using the hdmi cable for my tv at the moment without AVR and next month gonna buy a new AVR that has a hdmi output
It seems that you are having a very flaky mobo MrKay.....


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - MrKay - 2012-05-21 00:34

(2012-05-21 00:32)bluray Wrote:  
(2012-05-21 00:26)MrKay Wrote:  Ok this is so strange i just unplugged my hdmi then plugged it back in. Now i can enable the sound again is this normal
(2012-05-21 00:24)Beer40oz Wrote:  A bad HDMI cable? if you are using only HDMI for audio.... I would not install the Realtek audio drivers....

It's a working hdmi cable beer. Am using the hdmi cable for my tv at the moment without AVR and next month gonna buy a new AVR that has a hdmi output
It seems that you are having a very flaky mobo MrKay.....

What should i do blu? Should i get a replacement mobo


RE: ANTEC ISK 300-65 HTPC A8-3820 - bluray - 2012-05-21 01:01

(2012-05-21 00:34)MrKay Wrote:  
(2012-05-21 00:32)bluray Wrote:  
(2012-05-21 00:26)MrKay Wrote:  Ok this is so strange i just unplugged my hdmi then plugged it back in. Now i can enable the sound again is this normal

It's a working hdmi cable beer. Am using the hdmi cable for my tv at the moment without AVR and next month gonna buy a new AVR that has a hdmi output
It seems that you are having a very flaky mobo MrKay.....

What should i do blu? Should i get a replacement mobo
Have you try to contact AsRock technical support? You can tell them exactly what you reported in here and other thread.....maybe, they might be able to offer some solution......