XBMC Community Forum
Transparency! - v2.01 - Printable Version

+- XBMC Community Forum (http://forum.xbmc.org)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skin Help and Support (/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Transparency! (/forumdisplay.php?fid=115)
+---- Thread: Transparency! - v2.01 (/showthread.php?tid=57253)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30


- ronie - 2009-09-20 02:06

gabbott Wrote:Just updated to 2.01 and one thing I noticed that is different from 2.00 is in slide view for movies, in 2.00 if I held down the left or right arrows and began fast scrolling through movies, a letter for the first letter of the movie name would show up each time it changed. With 2.01 this doesn't seem to happen any longer.

Hopefully I'm explaining it correctly. Was that something that was intentionally changed?

completely clear and thanx for the report!


- nathan909 - 2009-09-20 06:51

I love this skin, Thanks!

but I'm having an issue. on 720p and 1080p movies, 90% of the time if i bring up the OSD or Menu, the screen goes white, i'll still see the OSD, but video is white. If i back out to the library view the small box showing the video is white. The audio is fine the whole time. Now if i stop the video and restart it, it fine, i just cant bring up the OSD.

Low quality avi's an DVD ISO don't have this problem. If i use any other skin I don't have this problem.

BTW I have a Asrock 330 and a PC both acting the same way and both using build 22528.

Any suggestions?

Thanks


- nathan909 - 2009-09-20 07:01

Never mind version 2.01 fixed it!

Thanks!


- ronie - 2009-09-20 15:38

nathan909 Wrote:Never mind version 2.01 fixed it!

Thanks!

it's not really fixed, it's just a workaround. the issue may still occur at other places in the skin.
the real problem needs to be fixed by xbmc i guess: http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=57993


- m.savazzi - 2009-09-20 16:55

ronie Wrote:most likely you're using an xbmc version > 22528.
anything above svn r22528 is unstable and shouldn't be used.

You were right. Now it works.

Let us know when SVN is stable again Smile


- lipo - 2009-09-21 15:57

great fix especialy vid osdSmile

recently i want to change background with single image, on lower right corner there's a "mirror image" button. how can i use it?
[Image: r2nngj.jpg]

i also want to ask whats the ideal resolution for backdrop on transparancy for xboxConfused i alredy resize to 960 X 540Smile

thanks ronieSmile


- ronie - 2009-09-21 16:17

lipo Wrote:great fix especialy vid osdSmile

recently i want to change background with single image, on lower right corner there's a "mirror image" button. how can i use it?

i think you can only use the mirror button for fanart images.
whether or not the button is enabled, is controlled by xbmc.


lipo Wrote:i also want to ask whats the ideal resolution for backdrop on transparancy for xboxConfused i alredy resize to 960 X 540Smile

as far as i know 960 X 540 should be fine.


Minor bug when Queuing tracks to smart playlists/party mode - thomash72 - 2009-09-21 21:25

parts of the playlist then goes offscreen in Now Playing mode (below the screen).
Thanks for all the other fixesBig Grin


- jpf55 - 2009-09-21 22:56

Ronie, check your PM for themes


- stokedfish - 2009-09-21 23:05

ronie Wrote:i think you can only use the mirror button for fanart images.
whether or not the button is enabled, is controlled by xbmc.

uhh, yes. what's that mirror button for anyway? what does it do?


- jpf55 - 2009-09-21 23:12

stokedfish Wrote:uhh, yes. what's that mirror button for anyway? what does it do?

The mirror button allows you to reverse a picture horizontally, sometimes it is handy depending on where the subject is located on the fanart.


- ronie - 2009-09-22 00:00

jpf55 Wrote:Ronie, check your PM for themes

Big Grin


- Vampirebat - 2009-09-22 04:44

jpf55 Wrote:The mirror button allows you to reverse a picture horizontally, sometimes it is handy depending on where the subject is located on the fanart.

yet another reason im glad most of my fanart is just images with no text Smile


- ronie - 2009-09-22 09:46

thomash72 Wrote:parts of the playlist then goes offscreen in Now Playing mode (below the screen).
Thanks for all the other fixesBig Grin

thanx for the report.
would it be possible to post a screenshot?


cheers.


- lipo - 2009-09-22 15:20

hi ronie

i just wanna ask if it possible that when i chose programs from home menu, it directly open apps folder (which i use for programs)

i have no problem with comics menu, i just create folder named comics & chose comics from home menu, then add source.

thanks ronie