XBMC Community Forum
Issues: List all problems here. - Printable Version

+- XBMC Community Forum (http://forum.xbmc.org)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Skin Help and Support (/forumdisplay.php?fid=67)
+---- Forum: Shade (/forumdisplay.php?fid=132)
+---- Thread: Issues: List all problems here. (/showthread.php?tid=76425)

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9


- igotdvds - 2010-09-28 21:23

hogfan Wrote:The random items script is not part of the skin? I only ask because I did not have to install it with the repo version of Shade. And yes, I am on Linux. Should I just wait for the next repo version of the skin to ensure there aren't case sensitivity issues?

Thanks.


-hogfan

The random script has to downloaded separately. They wont let me include them in the skin.

Are you on Linux? If so, please make sure all screens that are missing images are screenshotted and posted so i can track them all down. My apologies for this, I didnt know case sensitivity was an issue until after I released the skin. My bad.


spudd Wrote:I'm having a issue with the addon (script) icons. I can set them up fine, but they won't run from the home screen. They will run, however, from any of the video/plugins section. The program icons work great! (ie. pandora, nextaired)

Post a debug log.


- grey - 2010-09-30 19:17

hi,

i'm giving this skin a try and it's pretty cool, BUT if using Romanian language interface some of the specific characters won't show up and i have some "squares" and if trying Russian interface all i get is those "squares" instead of letters...

can someone point me out a way to handle this issue?

thanks!


- RhysG - 2010-10-08 00:01

I downloaded your skin through the Add-On service in XBMC so not sure if it's the absolute latest one. I really like the trailer function where it plays in a small pop-up window. But sometimes the trailer window won't pop-up and will instead play in the background and I have to switch to Now Playing to view it. Is there a way to fix this?


- igotdvds - 2010-10-08 03:01

RhysG Wrote:I downloaded your skin through the Add-On service in XBMC so not sure if it's the absolute latest one. I really like the trailer function where it plays in a small pop-up window. But sometimes the trailer window won't pop-up and will instead play in the background and I have to switch to Now Playing to view it. Is there a way to fix this?

On views that have the ability, the trailer will play in a window. To disable background playing, see skin settings.


- ubuntuf4n - 2010-10-08 03:22

The whole skin seems to have a low contrast ratio (compared to the other skins).
I am not sure what the reason is, but maybe it is the way it should be.

However, a visual enhancement could be helpful.


- duckbait - 2010-10-08 03:40

I am having the same problem as RhysG

Trailers play but only in the background - and can barely even see them due to the other movies text & fan art overlaying the video. What do you mean in certain views it plays in a pop-up? I've tried all the view formats for the movies - and it still doesn't work.

Also - the majority of my movies have a plot summary, and fan art, but do not have a title or a star rating. Any idea what that may be from?

Thank you for your help


- igotdvds - 2010-10-08 04:58

duckbait Wrote:I am having the same problem as RhysG

Trailers play but only in the background - and can barely even see them due to the other movies text & fan art overlaying the video. What do you mean in certain views it plays in a pop-up? I've tried all the view formats for the movies - and it still doesn't work.

Also - the majority of my movies have a plot summary, and fan art, but do not have a title or a star rating. Any idea what that may be from?

Thank you for your help

Go to skin settings and disabled "Play trailer sin background".

For the other issue, what is scraping your films?


- RhysG - 2010-10-08 21:52

duckbait Wrote:I am having the same problem as RhysG
Trailers play but only in the background - and can barely even see them due to the other movies text & fan art overlaying the video. What do you mean in certain views it plays in a pop-up? I've tried all the view formats for the movies - and it still doesn't work.

Hey duckbait, I only use the one view (Big Posters). The trailer pop up works for some movies but not for others. To switch to the trailer if it does not pop up (and instead plays in the background) then all you have to do is press Tab or whatever button you have assigned to Full Screen/Now Playing.

To the dev: is the trailer pop up dependant on any particular video formats?


- christoofar - 2010-10-12 02:34

Howdy!
I can't seem to find an Addon button to manage them under Settings as the other skins have.

Thank you , love this skin.


- NuroPreak - 2010-10-13 20:06

Cant get this addon http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=25522 to work with shade it works fine in xbmc default skin. If you get it to work it would be nice to have it in the main horizontal menu like (trailers , youtube etc). Thanks inadvance


- RhysG - 2010-10-17 01:48

christoofar Wrote:Howdy!
I can't seem to find an Addon button to manage them under Settings as the other skins have.

Thank you , love this skin.

Have been wondering this myself.


- Rocky5 - 2010-10-17 02:31

christoofar Wrote:Howdy!
I can't seem to find an Addon button to manage them under Settings as the other skins have.

Thank you , love this skin.

It's on the home screen before settings it looks like a briefcase.


- jimkaf - 2010-10-18 15:32

Greetings and thanks for all the work. This skin has been coming along nicely.

I've noticed, lately, since dharma beta 2 in "Large Episode" and "Season View", the flags for 720p/1080p are missing, whereas only v.codec/a.codec and stars are there.

I do have xbmc installed in a couple of PCs with the latest version of shade on git.

I'll post a screenie in case it helps:

[Image: screenshot000u.th.png]


New Bug - MarioSpeedwagon - 2010-10-18 18:13

I have the conditional weather working by setting fanart path from within weather settings, however if i am on the home screen and i press over, when weather gets hi-lighted, the default backdrop starts to fade in real quick before the selected fanart fades in. I tried to get a screenshot, but i'm not that quick, and i don't have a screencast recorder set up to get video. I'll do it if necessary, just let me know. Thanks again.

PS, i am using Win7, the latest GIT of Shade(1.1.1?) and Dharma beta 3, but noticed it on beta 2.


- vanOert - 2010-10-19 22:02

For some reason, music and movie playback seem to stop whenever I go to the tv show section via the main menu during playback. Don't know whether this is a skin issue or whether it has been like this before and I didn't notice.