XBMC Community Forum
[Closed] TvTunes Addon - Printable Version

+- XBMC Community Forum (http://forum.xbmc.org)
+-- Forum: Help and Support (/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Add-ons Help and Support (/forumdisplay.php?fid=27)
+---- Forum: Program Add-ons (/forumdisplay.php?fid=151)
+---- Thread: [Closed] TvTunes Addon (/showthread.php?tid=83925)



- ppic - 2011-02-13 14:39

i'm just coming back from holidays, i've tried to reproduce the bug, and i can't, even if i activate loop in the addon, my videos are playing nice without repeat.


- Microsaft - 2011-02-15 16:31

I am using Back Row (3.1.9).
- installed passion repo
- installed tvtunes addon
- enabled tv tunes in skin options
- ran tv tunes
-> there is a theme.mp3 in every tv show folder now but music is not played at all.

What am I doing wrong?


- ppic - 2011-02-15 16:37

post a debug log Wink


- Microsaft - 2011-02-15 17:01

"log deleted"

(enough? or do you need more information?)


- ppic - 2011-02-15 17:09

you're using ATV2 no?

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=724732&postcount=53


- Microsaft - 2011-02-15 17:27

No.
Using a Mac, ATV1 and iPad (shared database).
I am trying this on my Mac right now.

Is there a problem with tvtunes and ios?


- ppic - 2011-02-15 18:01

haven't you see the link i provided?


- Microsaft - 2011-02-15 23:54

Sorry. Overlooked it.
I do not really get what he is talking about.
There is a point with the atv / ios but why is it not working on my Mac as well?


- ppic - 2011-02-16 00:14

no, the problem is only with ios, python has no acces to xbmc vfs, please post a debug log from your mac if it's not working there, there's users on mac with no problem..


- Microsaft - 2011-02-16 00:23

The log I posted was from my mac.
Here is another one:
log deleted


- ppic - 2011-02-16 00:33

seems that it doesn't find the theme there:
smb://10.0.1.11/Video_2/Serien/Band of Brothers/theme.mp3

when you run the addon to get theme, no problem to download them ?


- FreddyKrueger - 2011-02-16 00:33

do you use smb authentication ?
I had the same problem.... try put username and password for samba shares in tvtunes config.


- Microsaft - 2011-02-16 00:58

Thx a lot (both of you!).
The stuff on my NAS is readable for everyone in my network so I did not set up anything within tvtunes config. Working fine now Smile


- kealan - 2011-02-16 01:49

Is there any way to get this script working on the Apple TV2? I'm using Aeon Nox, I've enabled the skin option and configured the add on, which downloaded all the show tunes fine. But no music when I navigate to the tv show library. Any suggestions to get this working?


- ppic - 2011-02-16 01:53

read previous posts...
read link i gave...