Hd channel logo not showing in tv shows

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
bandelguy Offline
Fan
Posts: 527
Joined: Oct 2009
Reputation: 6
Location: India
Post: #1
I have a couple of tv shows library in 720p, but the channel hd flag is not showing up. For e.g., discovery hd is not showing, although i have the flag in the right folder. How should i name the tv show files for the channel hd flag to show?

CPU:- AMD FX 4100 Motherboard: Gigabyte 78LMT-S2 RAM:-4GB Graphics: AMD HD 7750 1GB DDR5 PSU: IBALL 500W Display: DELL S2240M Storage: 1TB
find quote
Martijn Offline
Team Kodi
Posts: 11,241
Joined: Jul 2011
Reputation: 162
Location: Dawn of time
Post: #2
bandelguy Wrote:I have a couple of tv shows library in 720p, but the channel hd flag is not showing up. For e.g., discovery hd is not showing, although i have the flag in the right folder. How should i name the tv show files for the channel hd flag to show?

You should name it exactly like how the channel is stored in your library.
So if it is scraped as just "Discovery" it will never be shows as "Discovery HD"
That your files are 720p or higher has nothing to do with it. That only matters on what codec and resolution is shown

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting.
Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first

For your mediacenter artwork go to
[Image: fanarttv.png]
find quote