[RELEASE] Weather Plus Addon

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
jphebert Offline
Junior Member
Posts: 14
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #871
Hi guys,

I get a script error and can't get the weather and running out of ideas on where to look.

I posted below a screenshot and the logfile- any ideas?

Many thanks!

Log: http://dl.dropbox.com/u/57291198/xbmc.log

[Image: screenshot000v.png]
find quote
PatK Offline
Donor
Posts: 3,361
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Canada
Star   
Post: #872
Just wondering if there is a possibility of auto-rotating the views inside Weather Plus. It came to mind that I often have weather plus sitting around in a static state, when it would be so nice to rotate the views every few minutes from 7day, to 10 day, to weekend, hourly to 36 hour.... even to rotating between cities...
find quote
LOTL Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #873
Hi All,
Great Addon, but i cant figure out how to switch between the 3 locations. I checked the FAQ and Wiki, searched through this thread and still cant figure it out.
There has got to be a way to select location 2 or 3 from the main weather screen without going back in and entering a new location for location #1 right?
find quote
Hudson_Hawk04 Offline
Posting Freak
Posts: 1,170
Joined: Oct 2006
Reputation: 3
Post: #874
LOTL Wrote:Hi All,
Great Addon, but i cant figure out how to switch between the 3 locations. I checked the FAQ and Wiki, searched through this thread and still cant figure it out.
There has got to be a way to select location 2 or 3 from the main weather screen without going back in and entering a new location for location #1 right?

What skin are you using?

I feel sorry for people who don't drink. When they wake up in the morning, that's as good as they're going to feel all day.
Frank Sinatra
If I managed to help you in any way, please add to my reputation
.
find quote
LOTL Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #875
Hudson_Hawk04 Wrote:What skin are you using?
Confluence

Edit: Just figured it out by accident. Moused over to the far left side of the screen and used the arrow keys to change location.
(This post was last modified: 2012-02-19 21:05 by LOTL.)
find quote
pkscout Offline
Posting Freak
Posts: 1,067
Joined: Jan 2011
Reputation: 23
Location: Honolulu, HI
Post: #876
jphebert Wrote:Hi guys,

I get a script error and can't get the weather and running out of ideas on where to look.

For me none of the Weather+ providers work consistently any longer. I've been getting so many error messages using any of the providers that I finally just went back to the standard weather plugin in Eden. I believe the providers are all done via screen scrapes, so you'll probably need to wait until there is an update from the plugin author.
find quote
DDDamian Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 3,030
Joined: Sep 2011
Reputation: 254
Location: Canada
Post: #877
jphebert Wrote:I get a script error and can't get the weather and running out of ideas on where to look.

I'd recommend upgrading to Eden Beta 3 - many addons are being updated for it and are not necessairly backwards-compatible. With Eden you'll get auto-updates to addons as well, latest patches are always there for ya.

System: XBMC HTPC with HDMI WASAPI & AudioEngine - Denon AVR-3808CI - Denon DVD-5900 Universal Player - Denon DCM-27 CD-Changer
- Sony BDP-S580 Blu-Ray - X-Box 360 - Android tablet wireless remote - 7.1 Streem/Axiom/Velodyne Surround System
If I have been able to help feel free to add to my reputation +/- below - thanks!
find quote
barcoboy Offline
Member
Posts: 58
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Location: Canada
Post: #878
PatK Wrote:Just wondering if there is a possibility of auto-rotating the views inside Weather Plus. It came to mind that I often have weather plus sitting around in a static state, when it would be so nice to rotate the views every few minutes from 7day, to 10 day, to weekend, hourly to 36 hour.... even to rotating between cities...

I'm with Pat... I think that is a great idea. If it was done, it would be nice to have options on what to rotate: either screens of current city, city of the current screen, or both (do all screens for city #1, all screens for city #2, all screens for city #3, then back to city #1 rotation). Also the amount of time between changes should be a configurable option.
find quote
pkscout Offline
Posting Freak
Posts: 1,067
Joined: Jan 2011
Reputation: 23
Location: Honolulu, HI
Post: #879
PatK Wrote:Just wondering if there is a possibility of auto-rotating the views inside Weather Plus. It came to mind that I often have weather plus sitting around in a static state, when it would be so nice to rotate the views every few minutes from 7day, to 10 day, to weekend, hourly to 36 hour.... even to rotating between cities...

My bet is that this would be a responsibility of the skin, not the plugin. The plugin gathers all the data, but it's the skin that shows all the data to you.
find quote
hentai23 Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Location: another universe ..it would seem xD
Post: #880
still only having one window displayed instead of the default 7 day view in aeonmq3 and preeden beta 3 when xbmc is launched , have to manually select 7 or 4 day view -.-'
find quote
TRaSH Offline
Fan
Posts: 599
Joined: Jul 2011
Reputation: 1
Location: Holland, The Netherlands
Post: #881
Any update when accu weather support will work again,
beeing that that one is the only decent one that covers european country's and not only some major city's

Windows 7, 64-bit | XBMC Frodo | Aeon Nox | MONEUAL 320B | Intel® Core™ i5 CPU 661 | Sapphire HD 6570 1GB DDR3
Onkyo TX-SR875 | Teufel System 5 THX Cinema 5.1
HP Microserver N40L WHS 2011 8TB
[Image: all-banner@2x.jpg]
find quote
hentai23 Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Location: another universe ..it would seem xD
Post: #882
funny no replys is this even still being developed on ? -.-'
find quote
TRaSH Offline
Fan
Posts: 599
Joined: Jul 2011
Reputation: 1
Location: Holland, The Netherlands
Post: #883
i wonder the same,
beeing that this question has been asked several times before

Windows 7, 64-bit | XBMC Frodo | Aeon Nox | MONEUAL 320B | Intel® Core™ i5 CPU 661 | Sapphire HD 6570 1GB DDR3
Onkyo TX-SR875 | Teufel System 5 THX Cinema 5.1
HP Microserver N40L WHS 2011 8TB
[Image: all-banner@2x.jpg]
find quote
fional Offline
Posting Freak
Posts: 903
Joined: May 2011
Reputation: 17
Location: Ireland
Post: #884
He's obviously quite busy, as he said below:

brightsr Wrote:Sorry all users having issues. I've been busy so I think I'll be able to work again a few days later. Thanks for using this addon and waiting the next update.
find quote
hentai23 Offline
Fan
Posts: 686
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Location: another universe ..it would seem xD
Post: #885
damn thats quite a handful of few days lol Wink
find quote
Post Reply