[MOD] Multiple modifications (TVTunes support, Back to Home)

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
gferrazzano Offline
Junior Member
Posts: 27
Joined: Oct 2008
Reputation: 0
Post: #16
I've unzipped the files where instructed but still can't get the tunes to play. Is there a settings toggle that i'm missing?
find quote
gjlp Offline
Member
Posts: 91
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Location: Charlotte, N,C.
Post: #17
gferrazzano Wrote:I've unzipped the files where instructed but still can't get the tunes to play. Is there a settings toggle that i'm missing?

Same problem for me -- TVTunes not working with 0.9.5. Any ideas? (Tried on Eden beta 2 and 3).

[Image: widget]
find quote
trifle2 Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Sep 2008
Reputation: 0
Post: #18
Same problem here, tvtunes not working on eden beta 3.
find quote
x.enon Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Oct 2011
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #19
Sorry to hear, but I cannot reproduce the problem. It works on my Mac with Beta 3, reFocus 0.9.5 and TVTunes 1.0.15.
find quote
tarff Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Feb 2012
Reputation: 1
Post: #20
They're not playing for me either on atv2, Eden final, reFocus 0.9.5 and tv tunes 10.0.18.
find quote
anamono Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Post: #21
Anyone managed to get TVtunes with reFocus working on the latest builds?
find quote
kyotocafe Offline
Senior Member
Posts: 210
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
Location: kyoto, Japan
Post: #22
(2012-08-05 09:28)anamono Wrote:  Anyone managed to get TVtunes with reFocus working on the latest builds?

reFocus BIG has full support of TVtunes.
find quote
hughfr4nc15 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Sep 2012
Reputation: 0
Post: #23
I installed both your add-ons like you instructed with no results, what am i missing?
find quote
wolfodeiwolfy Offline
Senior Member
Posts: 246
Joined: Mar 2011
Reputation: 3
Location: France
Post: #24
In your description : myvideonav.xml
In your zip : mymusicnav.xml

I think you did a mistake because mymusicnav in you zip is the same as the one in the skin folder.

So I think this is why it doesn't work

w2w

[Image: bannirew2w.jpg]
find quote
Post Reply