SLik - skin

  Thread Rating:
  • 3 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Jezz_X Online
Team-XBMC Skinner
Posts: 5,289
Joined: Jun 2006
Reputation: 57
Location: Earth
Post: #226
tgartner Wrote:More detail...

I want to change the skin... testing... but I can't figure out how to change the SLIK skin.... please help.

Thanks

you press the right until settings is highlighted then click it with the middle button Confused or am I missing the point
find quote
athloni Offline
Fan
Posts: 312
Joined: Dec 2007
Reputation: 0
Post: #227
Great skin. Should be default!
find quote
Darnun Offline
Junior Member
Posts: 46
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Post: #228
Hi All,
Download link doesn't work for me. Is it just me or is everyone seeing that.
Really want to test this skin out :-)
find quote
mavgink Offline
Member
Posts: 82
Joined: Aug 2008
Reputation: 0
Post: #229
http://code.google.com/p/jezzxbmc/downloads/list
(This post was last modified: 2012-01-15 02:32 by mavgink.)
find quote
Darnun Offline
Junior Member
Posts: 46
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Post: #230
Thanks. Grabbed.
Smile
find quote
Jezz_X Online
Team-XBMC Skinner
Posts: 5,289
Joined: Jun 2006
Reputation: 57
Location: Earth
Post: #231
So just an update on this skin I have just stuck in a pull request for it to go into the main xbmc repo (may take a few days) with the following changes done to it


- bumped the version number to 2.0.0 for eden changes
- Changed Use $ESCINFO instead of $INFO for recently added playback as it fixes playback of multi part videos
- Added progress display to videos and Music when you pause so you know what your up too
- Fixed that FF RW text got cut off ... in the seek bar
- Added _screenshots folder needed for eden
- Added and skinned DialogPeripheralManager.xml and DialogPeripheralSettings.xml
- Fixed a bug that caused High CPU usage and weird effects in eden
- Changes for Improved the codec flagging code
- Added cached progress bar textures to show you how much video is cached
- Changed Removed all references to VideoFiles and VideoLibrary windows (changes for eden) sure hope I got it all right
- Changed Removed Video "Library Mode" button and added "Stack" Button (changes for eden)
- Removed String id="31021" "Video - Files" its not needed anymore
- Changed "Video Library" window header to just Videos since its all in 1 now
- Deleted MyVideo.xml because its no longer needed in eden
- Simplified the way we get the current folder label for bottom right since changes for eden
- Removed references recently added script since eden does not use it anymore
- Added More Channel Count flagging images
- Added Norwegian/strings.xml
- Added Korean language files thanks to xbmc forum user epoke
- Added a bunch of language files thanks to xbmc forum users

Sorry it took so long
find quote
lost-hero Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #232
Hi *

got a problem with German or German fonts.
“Umlauts” or mutated vowels are not shown correctly.
ü, ö are shown like À¼

Problem does not occur with other skins and is independet from
the used font
find quote
vdrfan Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 2,897
Joined: Jan 2008
Reputation: 8
Location: Germany
Post: #233
(2012-03-21 14:09)lost-hero Wrote:  Hi *

got a problem with German or German fonts.
“Umlauts” or mutated vowels are not shown correctly.
ü, ö are shown like À¼

Problem does not occur with other skins and is independet from
the used font

No issues with german umlauts here.

Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find quote
ursli Offline
Senior Member
Posts: 297
Joined: Nov 2011
Reputation: 7
Post: #234
(2012-03-21 14:09)lost-hero Wrote:  Hi *

got a problem with German or German fonts.
“Umlauts” or mutated vowels are not shown correctly.
ü, ö are shown like À¼

Problem does not occur with other skins and is independet from
the used font

I got the same problem, probably something with codepages (I guess?).

System: XBMCBUNTU (12.04)
Skin: SLiK PVR edition
Language: German
Codepage: Default (which is western european I think)
(This post was last modified: 2012-06-25 23:58 by ursli.)
find quote
ChrisOSX Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jul 2012
Reputation: 0
Post: #235
Everything working perfectly, however, will there ever be a way to have Video-Addon shortcuts? Like the main default theme? I tried setting one using the available settings, but when trying to select the path, it wouldnt let me select the plug-in as a whole.

Perfect example would be how Weather looks (the 3 spots for the forecast). Essentially be the same for Video, have 3 available slots for Add-On shortcuts. Could do the same for all categories as well.

More customizing to remove Music, Pictures, etc....As I don't use XBMC for that.

Other then that, it looks hella sweet Big Grin kudos
(This post was last modified: 2012-07-15 21:47 by ChrisOSX.)
find quote
ursli Offline
Senior Member
Posts: 297
Joined: Nov 2011
Reputation: 7
Post: #236
(2012-06-25 23:56)ursli Wrote:  
(2012-03-21 14:09)lost-hero Wrote:  got a problem with German or German fonts.
“Umlauts” or mutated vowels are not shown correctly.
ü, ö are shown like À¼

I got the same problem, probably something with codepages (I guess?).

Was the codepage after all, /addons/skin.SLik-pvr/language/German/strings.xml seems to be set to the wrong one, changing it to:

Code:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8" standalone="yes"?>

fixes the umlauts on my end.
find quote
apeg Offline
Senior Member
Posts: 229
Joined: Oct 2008
Reputation: 1
Post: #237
I'm ruining this Skin on my Raspberry Pi and its so far its my favorite looking/fastest so far.

Quick Question:
is it possible to remove home page tiles (like shutdown, pictures...)?

Thanks,
-aPeg
find quote
cf125 Offline
Member
Posts: 78
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #238
download link not working??
find quote
StrangeShay Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #239
I've been using SLik for a long time, just recently upgraded to Frodo and am having an issue. I use the Info Wide view for TV shows and 3 of the shows I've added recently are showing posters instead of banners. Is there a way to force it to show the banners or a setting I've been missing?
find quote
kruuth Offline
Senior Member
Posts: 227
Joined: May 2005
Reputation: 0
Post: #240
Where'd the download go? I was hoping to pull this down and try it.
find quote
Post Reply