[RELEASE] LiveTV v1.4

  Thread Rating:
  • 5 Votes - 4.2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
mikey1234 Offline
Banned
Posts: 408
Joined: Nov 2011
Post: #91
PatrickBateman Wrote:I'm currently getting a script error when trying to update the XML manually via the add on settings?

The addon it's self (streaming) works fine, but the update facility is producing an script error.
Can anyone else please try to update the XML via the addon settings options for "update live tv"

Also have we lost all the sports channels? F1 tomorrow Shocked Sad


Before you click update you need to make a save location first in the settings thats why you get script errors so .py was write it was late last night but looked this morning
find quote
PatrickBateman Offline
Posting Freak
Posts: 1,677
Joined: Mar 2011
Reputation: 17
Location: Another Earth
Post: #92
mikey1234 Wrote:Before you click update you need to make a save location first in the settings thats why you get script errors so .py was write it was late last night but looked this morning

Hi,
I have a locations set for saving the XML, I have also added livetv as a source. The list seems upto date, channels work etc, however, here's is where the problem arises.

I've just uninstalled the addon and the addon_data folder.
This is a clean Install of 1.3

Install 1.3 from zip (go sub)
Overwrite py with UK py hosted on first page.
Launch plugin
add livetv as a source,
save as livetv
Exit out

Launch addon settings
Set a location for files to be saved
Select "auto update"
Save/Exit plugin

Relaunch addon settings and select "update livetv"
Script failure....

I'll try post a log but it's on a machine with only a remote (no keyboard/mouse etc) and its very difficult to access physically (hidden).

The log reads
Error default.py line 771 in <module>
Error default.py line 215 in getupdate if 'smb:' in save_location:

I'll try and get a log up but as I say it's awkward on these machines Smile
That may/may not help a little though.
(This post was last modified: 2012-03-09 12:13 by PatrickBateman.)
find quote
shaf11 Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #93
hi i have just installed the new live tv 1.3 all the hd chanells have problem with buffering yet with the old 1.08 there was no problem what can i do to rectify it thanks
find quote
mikey1234 Offline
Banned
Posts: 408
Joined: Nov 2011
Post: #94
has nothing to do with the plugin im afraid its the links
find quote
Ghostdivision Offline
Posting Freak
Posts: 751
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #95
I just dont get sometimes with this plugin when im browsing it just keeps pausing and loading lists over and over. Its like it gets stuck in an infinite loop of loading eventually.

Before that it works fine.

Roaming\XBMC\addons\plugin.video.LiveTV\httplib2.py:29: DeprecationWarning: the md5 module is deprecated; use hashlib instead
import md5
find quote
Ghostdivision Offline
Posting Freak
Posts: 751
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #96
Also how does one bring up the epg for the uk programs? Does it require an additional plugin, it was not quite clear.
find quote
briadan Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #97
Thanks for the great job.
The Premium soccer channels work excellent. While other channels constantly buffering., also the channels which are used by the Premium soccer channels. How come? Is it not possible to stream the other channels on the same way as the Premium soccer?
The pirate channels dont work properly. The screen stay black or sometimes dont work at all.
I enjoy this plugin very much.
find quote
blackoutworm Offline
Member
Posts: 58
Joined: Jul 2011
Reputation: 14
Post: #98
briadan Wrote:also the channels which are used by the Premium soccer channels. How come? Is it not possible to stream the other channels on the same way as the Premium soccer?
The pirate channels dont work properly.
Yea, there have been a lot of mess with these pirate nsv streams.
It has to do with the way the xvid files have been coded. If you try the channels in vlc, they'll work like a charm. BUt I guess I should just remove them since the only place you'll get them working fine is in linux. And windows if you install the k-light codecs pack.

The premium channels are called premium for a reason. They are being streamed on expensive servers with lots of bandwidth, because these are channels that a lot of people enjoy watching.
I'll actually add a few more premium channels real soon.
And if we can get this epg thing working, you'll don't need to check each and every single one of them to see what's on.

Spring and Summer time means not much tv time for me.
So the lists won't be updated.
I'll be back and active in Fall or something.
find quote
mikey1234 Offline
Banned
Posts: 408
Joined: Nov 2011
Post: #99
If someone wouldn't mind sharing there username and pass for online footy I will look into the epg for it.......you can happily change you password after I have finished

Pm me
find quote
castalla Online
Fan
Posts: 554
Joined: Aug 2011
Reputation: 11
Post: #100
I have no idea about the actual status of this plugin - I just checked under Entertainment and Local - virtually none of the UK streams are working.

More useful than epg would be some flag which indicated if a channel stream is actually working or not!
find quote
blackoutworm Offline
Member
Posts: 58
Joined: Jul 2011
Reputation: 14
Post: #101
castalla Wrote:I have no idea about the actual status of this plugin - I just checked under Entertainment and Local - virtually none of the UK streams are working.

More useful than epg would be some flag which indicated if a channel stream is actually working or not!

The only UK channels that are not working are the ones from futubox.

Anyway. If you guys are wrestling or boxing fans. I've just added 10 new PPV channels. There's now boxing on ch 2, 4, 5 and 6.
No more vipbox, huh? Smile


mikey1234 Wrote:If someone wouldn't mind sharing there username and pass for online footy I will look into the epg for it.......you can happily change you password after I have finished

Pm me

That's easier said then done, as they use forums to post the schedules for most on most of these sites.

Spring and Summer time means not much tv time for me.
So the lists won't be updated.
I'll be back and active in Fall or something.
(This post was last modified: 2012-03-11 05:30 by blackoutworm.)
find quote
rflores2323 Offline
Posting Freak
Posts: 1,920
Joined: Jan 2009
Reputation: 2
Post: #102
Is there a way to set a larger cache for the hd buffering issues on the atv2

ATV1 with crystalbuntu (12.2 frodo) as main theater. Theater remote URC MX-810, droidx with xbmc remote, or transformer tf101 with YATSE. 3 x ATV2 (V12.2 frodo).

find quote
dtsexpert Offline
Member
Posts: 88
Joined: Feb 2012
Reputation: 2
Post: #103
BOW,
Thanks so much for these channels. Just wondering if there is a link/site where one can get the schedule for these premium 1-15 and PPV event 1-10?
Your help is highly appreciated.
Thanks,
blackoutworm Wrote:The only UK channels that are not working are the ones from futubox.

Anyway. If you guys are wrestling or boxing fans. I've just added 10 new PPV channels. There's now boxing on ch 2, 4, 5 and 6.
No more vipbox, huh? Smile




That's easier said then done, as they use forums to post the schedules for most on most of these sites.
find quote
YaSs3r37 Offline
Junior Member
Posts: 22
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #104
Great channels in the sports section!
would love to have the epg for those.. cant wait for it
find quote
castalla Online
Fan
Posts: 554
Joined: Aug 2011
Reputation: 11
Post: #105
blackoutworm Wrote:The only UK channels that are not working are the ones from futubox.

None of the Local UK channels (BBC to ITV) are working - only RTE 1 and 2 are working.
find quote
Post Reply