[RELEASE] XeeBo - Eden (PVR support)

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,629
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #211
Damn, of course it would.Sad

Re-download repo - http://dl.dropbox.com/u/19745842/Repo/xb...-3.0.1.zip
find quote
UltraTeeN Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #212
Hitcher, is there a possibility to add places to the homescreen?
I'd love to add TV-Shows, Movies, Settings etc. to it so i dont have to use the menu on the left side.
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,629
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #213
Sure, just use the Custom path option and add the link.

ie ActivateWindow(Videos,TvShows) or ActivateWindow(Settings)

Full library list here and window list here
find quote
UltraTeeN Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #214
Wow, speedy thanks Smile
Another thing.
Might it be possible to add a Favorites Row #2?
+ how do i make it like in your screenshots that new tv-shows get covers instead of screenshots?
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,629
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #215
The covers are only for the TV Watchlist at the moment but once the nightly XBMC builds start again I'll be able to change this for the Recently Added Episodes as well.
find quote
UltraTeeN Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #216
With Fav. Row # 2 i mean:
Row #1 Items 1 - 6
Row #2 Items 7 - 12
find quote
Radikaltimes Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #217
(2012-04-01 18:30)Radikaltimes Wrote:  
(2012-04-01 16:31)Hitcher Wrote:  How are adding them?

via settings/skin/custom items/
type = music addon
path = (window opens showing pandora and spotimc) i select one (spotimc) for example .. now the path displays script.audio.spotimc
and i click OK

now item# is spotimc

when i click item#6 in the homescreen .. says that is loading .. but after a bit i see the that the xbmc is hanging ... i have let it sit for upto 8min .. with no response.. so i have to end the program.

any idea .. what could be creating this problem?

in confluence both of this addon work ok from the home menu.

thank you

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,629
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #218
Fixed in v4.0.3 and will be in my repo soon.
find quote
Radikaltimes Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #219
(2012-04-08 11:31)Hitcher Wrote:  Fixed in v4.0.3 and will be in my repo soon.

Perfect .. thank you Smile

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
Radikaltimes Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #220
(2012-04-08 11:31)Hitcher Wrote:  Fixed in v4.0.3 and will be in my repo soon.

Hitcher .. still the same problem with version v4.0.3 .. script starts .. and xbmc crashes

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,629
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #221
Have you re-added it?
find quote
Radikaltimes Offline
Senior Member
Posts: 166
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #222
(2012-04-08 16:44)Hitcher Wrote:  Have you re-added it?

that did the trick .. it works now .. thank you Smile

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
pancheto Offline
Junior Member
Posts: 34
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Location: Santiago de Compostela
Post: #223
I came through the same issues until I realized I had to refresh the repo (highlight it, press "c", select "force refresh"). it works like a charm now. thanks a lot!
find quote
takoi Offline
Fan
Posts: 680
Joined: Oct 2009
Reputation: 10
Location: Norway
Post: #224
Would be nice if pressing 'info' on any of the videos on the home screen would bring up info about this video. Currently it just opens system info on everything.
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,629
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #225
(2012-05-11 12:57)takoi Wrote:  Would be nice if pressing 'info' on any of the videos on the home screen would bring up info about this video. Currently it just opens system info on everything.

Yes it would be nice but it's not possible.
find quote
Post Reply