[SOLVED] Userdata folder trouble... crashes to new system...

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Beer40oz Offline
Donor
Posts: 2,225
Joined: Dec 2010
Reputation: 54
Location: The Moon
Question  [SOLVED] Userdata folder trouble... crashes to new system...
Post: #1
On XBMC Eden 11 ..... I just build a new system and transfer over my userdata folder from my other pc and it crashes at startup.....

But I found out if I leave the original userdata folder when xbmc installs it works.

Is there a way I can fix this....

I have attached the dump file it gave me.....

http://www8.zippyshare.com/v/91553799/file.html

Thank you. Tongue
(This post was last modified: 2012-04-13 23:39 by kricker.)
find quote
kricker Offline
Team-XBMC QA Specialist
Posts: 3,419
Joined: Apr 2004
Reputation: 20
Location: Knoxville, TN
Post: #2
Possibly due to non Eden compatible add-ons or settings. Try just moving over you .db files and see what happens. Can you place your debug log on pastebin and link to it instead of download site?

Read this before using these builds.
XBMC win32 SVN builds
Changelog
(This post was last modified: 2012-04-13 19:18 by kricker.)
find quote
Beer40oz Offline
Donor
Posts: 2,225
Joined: Dec 2010
Reputation: 54
Location: The Moon
Post: #3
(2012-04-13 19:18)kricker Wrote:  Possibly due to non Eden compatible add-ons or settings. Try just moving over you .db files and see what happens. Can you place your debug log on pastebin and link to it instead of download site?

It's just weird because I'm transferring file from Eden 11 to Eden 11
find quote
kricker Offline
Team-XBMC QA Specialist
Posts: 3,419
Joined: Apr 2004
Reputation: 20
Location: Knoxville, TN
Post: #4
Well, try everything except your guiIsettings.xml and Modelines.xml files.

Read this before using these builds.
XBMC win32 SVN builds
Changelog
find quote
Beer40oz Offline
Donor
Posts: 2,225
Joined: Dec 2010
Reputation: 54
Location: The Moon
Post: #5
Well can't get it to work.... so going to start from scratch..... why is it now giving me trouble when in setting.... Use a true fullscreen window rather then truefull screen . When I uncheck it ..... xbmc pixalates Sad
(This post was last modified: 2012-04-13 22:38 by Beer40oz.)
find quote
eskro Offline
Posting Freak
Posts: 8,474
Joined: Nov 2010
Reputation: 195
Post: #6
xbmc pixalates when in TRUE FULL ?
or FALSE FULL ?
find quote
Beer40oz Offline
Donor
Posts: 2,225
Joined: Dec 2010
Reputation: 54
Location: The Moon
Post: #7
TRUE
find quote
eskro Offline
Posting Freak
Posts: 8,474
Joined: Nov 2010
Reputation: 195
Post: #8
ok
go TRUE
but uncheck DXVA2
what happens?
find quote
Beer40oz Offline
Donor
Posts: 2,225
Joined: Dec 2010
Reputation: 54
Location: The Moon
Post: #9
Stupid.... well its good to know.... in my bios it was set to 32MB shared mem..... this APU needs to share 512...... I forgot to change that...... thank you.... know everything works....
find quote