[MOD] PseudoTV (Script View) for reFocus

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Sranshaft Offline
Posting Freak
Posts: 1,422
Joined: Dec 2008
Reputation: 24
Location: Melbourne, Australia
Post: #61
Just a quick update to fix a few things and keep everything in line with Jereon's updates.

http://dl.dropbox.com/u/3687220/PseudoTV...eFocus.zip

[Image: all-thin-fanart.jpg]
find quote
rd1979 Offline
Senior Member
Posts: 217
Joined: Jul 2008
Reputation: 0
Post: #62
Sranshaft Wrote:Just a quick update to fix a few things and keep everything in line with Jereon's updates.

http://dl.dropbox.com/u/3687220/PseudoTV...eFocus.zip

Use this with the latest git?
find quote
Sranshaft Offline
Posting Freak
Posts: 1,422
Joined: Dec 2008
Reputation: 24
Location: Melbourne, Australia
Post: #63
rd1979 Wrote:Use this with the latest git?

Yes, sorry I should have been more clear. This is only for use with the latest GIT branch of reFocus and the latest pre-stable version of PseudoTV.

[Image: all-thin-fanart.jpg]
find quote
sbrick Offline
Junior Member
Posts: 11
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #64
Not sure if this has been brought up but any chance the current time could be visible in the epg and info screens?
find quote
Sranshaft Offline
Posting Freak
Posts: 1,422
Joined: Dec 2008
Reputation: 24
Location: Melbourne, Australia
Post: #65
sbrick Wrote:Not sure if this has been brought up but any chance the current time could be visible in the epg and info screens?

Sure thing.

[Image: all-thin-fanart.jpg]
find quote
Laibr Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #66
Does someone know how to make Pseudo tv appeare in the home menu? Maybe a noob question but i cant find this.
Thanks
find quote
bakito Offline
Fan
Posts: 529
Joined: Jun 2011
Reputation: 2
Location: france
Post: #67
I dl your mod and install it but I have a little problem...the blue layer supposed to be under the info when watching a channel does not appear...do you know why?
thanks
find quote
jelly Offline
Junior Member
Posts: 19
Joined: Apr 2012
Reputation: 1
Post: #68
(2012-04-10 13:57)Laibr Wrote:  Does someone know how to make Pseudo tv appeare in the home menu? Maybe a noob question but i cant find this.
Thanks

I'd also like to know how to do this, at the moment i have it in my favourites menu but it would be nice to have it on the home menu as 'Watch Tv'.

There's a guide on putting things on your homescreen on the forum but something specific to this skin and plug in would be a real help.
find quote
Sranshaft Offline
Posting Freak
Posts: 1,422
Joined: Dec 2008
Reputation: 24
Location: Melbourne, Australia
Post: #69
(2012-04-10 13:57)Laibr Wrote:  Does someone know how to make Pseudo tv appeare in the home menu? Maybe a noob question but i cant find this.
Thanks

(2012-04-15 16:36)jelly Wrote:  
(2012-04-10 13:57)Laibr Wrote:  Does someone know how to make Pseudo tv appeare in the home menu? Maybe a noob question but i cant find this.
Thanks

I'd also like to know how to do this, at the moment i have it in my favourites menu but it would be nice to have it on the home menu as 'Watch Tv'.

There's a guide on putting things on your homescreen on the forum but something specific to this skin and plug in would be a real help.

You'll need to manually edit the skin. I believe the relevant file should be home.xml though I'll need to check to confirm this. You'll basically want to add a new item to the homemenu list with addon.run(script.pseudotv) in the onclick tag.

(2012-04-15 15:27)bakito Wrote:  I dl your mod and install it but I have a little problem...the blue layer supposed to be under the info when watching a channel does not appear...do you know why?
thanks

There's a few things that could be wrong here and I'll need more information to help narrow down the cause. If you can let me know which version of ReFocus you are using and if you're using the reFocus skin included with PseudoTV or the one from the first page.

[Image: all-thin-fanart.jpg]
(This post was last modified: 2012-04-15 18:09 by Sranshaft.)
find quote
bakito Offline
Fan
Posts: 529
Joined: Jun 2011
Reputation: 2
Location: france
Post: #70
I'm using refocus 95 ( from the first page, I already had the pseudotv addon )...
http://www.mediafire.com/imageview.php?q...wdrejaoa0z

this is what I see...no bluelayer under the text...
thanks!
find quote
Sranshaft Offline
Posting Freak
Posts: 1,422
Joined: Dec 2008
Reputation: 24
Location: Melbourne, Australia
Post: #71
(2012-04-17 14:04)bakito Wrote:  I'm using refocus 95 ( from the first page, I already had the pseudotv addon )...
http://www.mediafire.com/imageview.php?q...wdrejaoa0z

this is what I see...no bluelayer under the text...
thanks!

You'll need to get the GIT version of reFocus to fix that issue or wait until Jereon pushes an update to the official XBMC rep. In other news, I'll be pushing another update of the PseudoTV skin to fix a few graphical issues with the latest GIT version of reFocus. It should be available in the next day or two. I'll also be pushing it upstream to Jason so that it'll be included with PseudoTV.

[Image: all-thin-fanart.jpg]
find quote
bakito Offline
Fan
Posts: 529
Joined: Jun 2011
Reputation: 2
Location: france
Post: #72
thanks!!
now it works!

by the way if you want to add pseudo tv on home...add it to your favorite then add

<!--PseudoTV-->
<item id="100">
<description>PTV Button</description>
<label>PseudoTV</label>
<onclick>XBMC.runscript(script.pseudotv)</onclick>
</item>


in homemenu.xml
( thanks to butchabay)
cheers
find quote
moontan77 Offline
Fan
Posts: 387
Joined: Jul 2009
Reputation: 0
Post: #73
anyone have files for this to use with reFocus BIG v.0.87.1?
find quote
H8ff0000 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Mar 2013
Reputation: 0
Post: #74
(2011-11-24 00:01)breadcat Wrote:  Excellent!
I was missing inner shadow, and my gradient settings were way off.

Here's what I cobbled together in the end.
Scaling needs work and I need to find an aspect ratio and learn to stick to it.
Also turns out I have a serious lack of imagination.

[Image: previewdj.png]

http://dl.dropbox.com/u/469330/XBMC/XBMC...0Icons.zip

Hello,

Would someone be able to re-post this?

Thank you Smile
find quote
breadcat Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Apr 2010
Reputation: 0
Post: #75
(2013-03-15 11:21)H8ff0000 Wrote:  
(2011-11-24 00:01)breadcat Wrote:  Excellent!
I was missing inner shadow, and my gradient settings were way off.

Here's what I cobbled together in the end.
Scaling needs work and I need to find an aspect ratio and learn to stick to it.
Also turns out I have a serious lack of imagination.

-snip-

http://dl.dropbox.com/u/469330/XBMC/XBMC...0Icons.zip

Hello,

Would someone be able to re-post this?

Thank you Smile

Sure, I'd moved them due to a Dropbox tidy up.
https://dl.dropboxusercontent.com/u/4693...0Icons.zip
find quote
Post Reply