[RELEASE CANDIDATE] Aeon Nox 3.0

  Thread Rating:
  • 7 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
Noggin1980 Offline
Junior Member
Posts: 22
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Post: #541
(2012-04-18 10:52)phil65 Wrote:  git pull and try again, please.
should be fixed for addonwall at least. episode will come.

Thanks very much, info wall is indeed fixed and as you say episode view isn't yet. really appricate the time you took to look into this.
find
Maxoo Offline
Fan
Posts: 369
Joined: Mar 2010
Reputation: 12
Location: Paris, France
Post: #542
This might have been answered earlier, but how can one disable the blue text that state the window's ID on top of the screen ?
Turning debugging off in addon.xml used to work, but now it doesn't.


[EDIT]
Just saw that thread, sorry : http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=129094.

Admin @ Passion-XBMC
(official french community)
(This post was last modified: 2012-04-18 21:55 by Maxoo.)
find
explodedk Offline
Senior Member
Posts: 124
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #543
@maxoo. it also answered 2 times in this threadSmile
find
Salem Offline
Junior Member
Posts: 39
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #544
Lovin' the speed of 3, shifts around with purpose. This seems like it'll run well on my folks' e450 HTPC.

Keep up the great work, guys!
find
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,477
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #545
(2012-04-18 11:15)blondin000 Wrote:  Greeting to all only to signal you the new version of the scrypt' Random and Last items ' which takes care of playlist music.

randomandlastitem

added now. you´ll have new widgets available when setting a custom audio playlist as home menu item.
find
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,477
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #546
sick. look at new glow mode home screen Smile
(This post was last modified: 2012-04-19 02:19 by phil65.)
find
puulima Offline
Senior Member
Posts: 212
Joined: May 2010
Reputation: 1
Post: #547
Did git pull a bit ago and getting a failed script message for weather underground...and get these for my main menu and weather screens...didn't change anything. Kept my stash and applied afterwards.

I changed to Weather+ and back to WeatherUnderground and no difference...get the script failed message again.



[Image: Capture14.jpg]
[Image: Capture15.jpg]
find
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,477
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #548
the weather addon is still wip, so it´s probably script-related. we´ll wait a bit and see how the weather addon situation will turn out.
find
Rygrath Offline
Fan
Posts: 337
Joined: Oct 2010
Reputation: 7
Post: #549
Go look at the Wunderground thread in the Weather sub-forum. It was already reported. Ronie is, I believe, looking into it.
find
Rygrath Offline
Fan
Posts: 337
Joined: Oct 2010
Reputation: 7
Post: #550
(2012-04-19 02:04)phil65 Wrote:  sick. look at new glow mode home screen Smile

Damn Phil that looks great. Especially nice when you have the Aeon "smoke" effect going too.
find
puulima Offline
Senior Member
Posts: 212
Joined: May 2010
Reputation: 1
Post: #551
(2012-04-19 02:34)phil65 Wrote:  the weather addon is still wip, so it´s probably script-related. we´ll wait a bit and see how the weather addon situation will turn out.

(2012-04-19 04:20)Rygrath Wrote:  Go look at the Wunderground thread in the Weather sub-forum. It was already reported. Ronie is, I believe, looking into it.

Did another pull and it works now...

Couple of things I didn't notice in a thread search:
1) The "working" icon sits on a black screen for about 15 seconds after the splash screen...a few commits back it was a much shorter wait - is this a WIP item?
2) For Main Menu items with all the sub-menu items turned off - the Sub-Menu indicator bar still shows - is there a way to have that go away if no active sub-menu items? IE: for ease of use for the wife/family - I left the Shutdown menu item active - but killed all the sub-menu items since all they need is a simple/easy to find way to exit XBMC. Not sure how much of a norm this might be, maybe I'm the only one doing this? But the logic makes sense If no sub-menu items - don't display the sub-menu indicator bar.
find
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,477
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #552
(2012-04-19 04:47)puulima Wrote:  
(2012-04-19 02:34)phil65 Wrote:  the weather addon is still wip, so it´s probably script-related. we´ll wait a bit and see how the weather addon situation will turn out.

(2012-04-19 04:20)Rygrath Wrote:  Go look at the Wunderground thread in the Weather sub-forum. It was already reported. Ronie is, I believe, looking into it.

Did another pull and it works now...

Couple of things I didn't notice in a thread search:
1) The "working" icon sits on a black screen for about 15 seconds after the splash screen...a few commits back it was a much shorter wait - is this a WIP item?
2) For Main Menu items with all the sub-menu items turned off - the Sub-Menu indicator bar still shows - is there a way to have that go away if no active sub-menu items? IE: for ease of use for the wife/family - I left the Shutdown menu item active - but killed all the sub-menu items since all they need is a simple/easy to find way to exit XBMC. Not sure how much of a norm this might be, maybe I'm the only one doing this? But the logic makes sense If no sub-menu items - don't display the sub-menu indicator bar.

1) not skin-dependent, it depends on watchlist script.
2) yes, will be added I think.

EDIT: Added and pushed. Please test.
(This post was last modified: 2012-04-19 05:12 by phil65.)
find
puulima Offline
Senior Member
Posts: 212
Joined: May 2010
Reputation: 1
Post: #553
(2012-04-19 04:57)phil65 Wrote:  
(2012-04-19 04:47)puulima Wrote:  2) For Main Menu items with all the sub-menu items turned off - the Sub-Menu indicator bar still shows - is there a way to have that go away if no active sub-menu items? IE: for ease of use for the wife/family - I left the Shutdown menu item active - but killed all the sub-menu items since all they need is a simple/easy to find way to exit XBMC. Not sure how much of a norm this might be, maybe I'm the only one doing this? But the logic makes sense If no sub-menu items - don't display the sub-menu indicator bar.

2) yes, will be added I think.

EDIT: Added and pushed. Please test.

It works...cool.


phil65 Wrote:
(2012-04-19 04:47)puulima Wrote:  1) The "working" icon sits on a black screen for about 15 seconds after the splash screen...a few commits back it was a much shorter wait - is this a WIP item?


1) not skin-dependent, it depends on watchlist script.

So did some Googling on the Watchlist Script - several posts and XBMC Addon page on what it does...but didn't see anything noting WHERE these "lists" are stored or how accessed? Any links to pros/cons of running this script? And exactly how would one disable this if one wanted to?
(This post was last modified: 2012-04-19 05:24 by puulima.)
find
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,477
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #554
(2012-04-19 05:19)puulima Wrote:  
(2012-04-19 04:57)phil65 Wrote:  
(2012-04-19 04:47)puulima Wrote:  2) For Main Menu items with all the sub-menu items turned off - the Sub-Menu indicator bar still shows - is there a way to have that go away if no active sub-menu items? IE: for ease of use for the wife/family - I left the Shutdown menu item active - but killed all the sub-menu items since all they need is a simple/easy to find way to exit XBMC. Not sure how much of a norm this might be, maybe I'm the only one doing this? But the logic makes sense If no sub-menu items - don't display the sub-menu indicator bar.

2) yes, will be added I think.

EDIT: Added and pushed. Please test.

It works...cool.


phil65 Wrote:
(2012-04-19 04:47)puulima Wrote:  1) The "working" icon sits on a black screen for about 15 seconds after the splash screen...a few commits back it was a much shorter wait - is this a WIP item?


1) not skin-dependent, it depends on watchlist script.

So did some Googling on the Watchlist Script - several posts and XBMC Addon page on what it does...but didn't see anything noting WHERE these "lists" are stored or how accessed? Any links to pros/cons of running this script? And exactly how would one disable this if one wanted to?

delete it. or just press escape. needed for featured panels.
(This post was last modified: 2012-04-19 05:26 by phil65.)
find
puulima Offline
Senior Member
Posts: 212
Joined: May 2010
Reputation: 1
Post: #555
On the Main Menu Customizer - I see 2 sub-menu items for MOVIES that are not disabled, but they don't show up - not sure what they do? CINEMA and RANDOM. Random sounds like it will randomly select a movie. Not sure what Cinema is? Googled and saw references to "Cinema Experience" in the 2.0 changlogs...but not sure if I'm missing out on something cool?
find
Thread Closed