Poll: Most Desired Feature To Be Added
Other Movie Ratings
Download Movie Trailers
Home Automation scripting
Other Movie Streaming Location
Trivia Intro Fixed
Cartoon Video Option
More Videos for before Feature(s) - Specify how many
[Show Results]
 

[RELEASE] Cinema Experience - the new Home Theater Experience Script

  Thread Rating:
  • 24 Votes - 4.83 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
TomPiXX Offline
Senior Member
Posts: 264
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Germany
Thumbs Up   
Post: #496
Harro Wrote:--------------------------------------------------------------------------------

See this thread
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=687...stcount=15

Okay, works. But like you said, it goes to all of the media files.
We need an explizit path clarifying where the "Cinema Movie" files are stored.
Or something like this...

For now I'm using a button on my Harmony One.

Thanks mate!
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,626
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #497
Harro Wrote:--------------------------------------------------------------------------------

Hi,

I just want to know if it is possible to run the Script automatically everytime I watch a movie with the "Play" button in Aeon MQ 2.
For now I have to enter the information page and select the Cinema Exprerience button.

I just want to push the play button and enjoy this great feature automatically.


See this thread
http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=687...stcount=15
But if you enable the Info screen on pressing Play for a movie it's simply a case of pressing it twice - hardly a big deal surely?
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,626
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #498
Is there any chance we could get a IsAlive property added to this so I can hide the Now Playing info when someone uses a slideshow plus music please?

This is exactly how TvTunes works so skins can hide that info when entering a TV Show using -

PHP Code:
!SubString(Window(videolibrary).Property(TvTunesIsAlive),True

Thanks.
find quote
Nuka1195 Offline
Skilled Python Coder
Posts: 3,910
Joined: Dec 2004
Reputation: 18
Post: #499
isn't <allowoverlays>false<allowoverlays> working?

For python coding questions first see http://mirrors.xbmc.org/docs/python-docs/
find quote
TomPiXX Offline
Senior Member
Posts: 264
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #500
Hitcher Wrote:But if you enable the Info screen on pressing Play for a movie it's simply a case of pressing it twice - hardly a big deal surely?

No, it's not, you're completely right, but taht's not the point.
This would just be a great (and comfortable) feature.

I don't want to open the info page everytime a watch a movie. No
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,626
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #501
Nuka1195 Wrote:isn't <allowoverlays>false<allowoverlays> working?

In the script?
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,626
Joined: Aug 2007
Reputation: 91
Location: Eastleigh, UK
Post: #502
If you just press it twice you don't even see the info screen. Wink
find quote
kevron Offline
Member
Posts: 92
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Michigan, USA
Post: #503
I friggen love this addon. Registered on the forum just to say Thanks for the Hard work guys. I have spent the last 2 days backing up my movies to use with this. (was going to do it anyway, but this made me put it on the top of my todo list Nod )
find quote
TomPiXX Offline
Senior Member
Posts: 264
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Location: Germany
Post: #504
Hitcher Wrote:If you just press it twice you don't even see the info screen. Wink

That does not work for Aeon MQ 2, cause the Cinema Button ist not the default one.
And: I cannot be sure that somebody else selected other things like "Actors" or something else, so a double press would not Start the Cinema script everytime Oo Sad
find quote
ijourneaux Offline
Fan
Posts: 521
Joined: Mar 2009
Reputation: 3
Location: Wisconsin, USA
Post: #505
Watch a cuple of movies this afternoon using Cinema Exsperience. First two movies work as expected. THe third and forth played the script up to the movie but didn't play the movie.

Added the log incase it provides useful info,

http://pastebin.com/krfzpBDs
find quote
giftie Offline
Skilled Python Coder
Posts: 2,359
Joined: Mar 2010
Reputation: 54
Location: Calgary, Alberta
Post: #506
ijourneaux Wrote:Watch a cuple of movies this afternoon using Cinema Exsperience. First two movies work as expected. THe third and forth played the script up to the movie but didn't play the movie.

Added the log incase it provides useful info,

http://pastebin.com/krfzpBDs

Looking into it..

Looks like the movies for some reason did not queue up...

[Image: e4f63e45ba34fe4695b3bb08eb2499d8e4ee484e...4c076g.jpg]
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first you can also use XBMC Log Uploader Script.
Cinema Experience
Cinema Experience Wiki
cdART Manager
fanart.tv


find quote
MidnightWatcher Offline
Fan
Posts: 310
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #507
I had a few instances where the initial intro would play, but would skip the "coming attractions" intro and movie trailers, and instead go right into the "feature presentation" intro and movie.

Question - would it be possible to update Cinema Experience to optionally choose a Youtube HD video instead of one stored locally for any of the intros?

HTPC1: Q6600 4GB GTS 250 OS: Linux Mint 17 SKIN: Aeon Nox #1 ADD-ON: Cinema Experience REMOTE: XRMT

HTPC2: Zotac ND22 4GB 40GB SSD OS: OpenELEC 4.x SKIN: Bello #1 ADD-ON: Cinema Experience REMOTE: XRMT
(This post was last modified: 2011-01-17 17:17 by MidnightWatcher.)
find quote
ijourneaux Offline
Fan
Posts: 521
Joined: Mar 2009
Reputation: 3
Location: Wisconsin, USA
Post: #508
Let me know if there is anything I can do to help troubleshoot. It seems that after I use HCE, the XBMC becomes somewhat unstable. The family uses HCE alot so it is hard to isolate the exact cause. XBMC can stay up for days at a time without a system reboot.

A couple of days ago after watching a movie via HCE, XBMC with the BackRow SVN skin started acting funny. Some of the text for the menu items was (i.e. Recently added and the menu choice to the left of it and the Home Cinema button itself) missing. When I went to shutdown XBMC, if didn't shut down cleanly and the XBMC shutdown screen stayed up. I was unable to take control of the computer and ended up having to reboot.

This morning, XBMC was skinned with Confluence even though BackRow SVN was selected. RackRow SVN was nolonger listed as an enabled skin. I had to re enable it to get the skin to appear again.

I jsut reviewed the log and it looks like this time XBMC was restarted and HCE wasn't used. I still don't understand why Confluence skin was being displayed.

http://pastebin.com/mtXjFWXL
(This post was last modified: 2011-01-17 17:34 by ijourneaux.)
find quote
SlaveUnit Offline
Posting Freak
Posts: 1,736
Joined: Oct 2008
Reputation: 14
Location: San Diego
Post: #509
MidnightWatcher Wrote:I had a few instances where the initial intro would play, but would skip the "coming attractions" intro and movie trailers, and instead go right into the "feature presentation" intro and movie.

Question - would it be possible to update Cinema Experience to optionally choose a Youtube HD video instead of one stored locally for any of the intros?

With videos constantly changing on youtube Im not sure this would ever be implemented. Why not just save the youtube videos you want? There are pages and/or plugins that will et you save the videos.

Main - Intel E6750 C2D (2.66ghz)/Geforce 240
Bedroom - Intel E3300 C2D (2.5ghz)/Geforce 210
Guest Bedroom - Acer Revo 1600/ION LE
Test Desktop - Intel Q9300 C2Q (2.5ghz)/Geforce 9600 GSO
find quote
MidnightWatcher Offline
Fan
Posts: 310
Joined: Jan 2011
Reputation: 0
Post: #510
SlaveUnit Wrote:With videos constantly changing on youtube Im not sure this would ever be implemented. Why not just save the youtube videos you want? There are pages and/or plugins that will et you save the videos.
Good point.

HTPC1: Q6600 4GB GTS 250 OS: Linux Mint 17 SKIN: Aeon Nox #1 ADD-ON: Cinema Experience REMOTE: XRMT

HTPC2: Zotac ND22 4GB 40GB SSD OS: OpenELEC 4.x SKIN: Bello #1 ADD-ON: Cinema Experience REMOTE: XRMT
find quote
Post Reply