[MOD] Cirrus Extended v2

  Thread Rating:
  • 13 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
GuiZ Offline
Senior Member
Posts: 131
Joined: Mar 2011
Reputation: 2
Post: #3301
(2012-04-09 23:35)butchabay Wrote:  
(2012-04-06 23:50)GuiZ Wrote:  Ok i think it's that because i have only watched movies.
Is there a way to show the recently added included the recently and watched movies? When i add a movie or an episode i watch it immediatly...
On general movies and TVshow it shows all the recently added even it's already watch.

Ok, open home.xml and change lines 5-11 (remove unwatched=True)

example from:

PHP Code:
<onload condition="System.HasAddon(script.randomandlastitems)">XBMC.RunScript(script.randomandlastitems,type=Movie,unwatched=True,limit=10,method=Last,playlist=$INFO[Skin.String(Menu_Custom4_Path)],menu=Menu1)</onload

example to:

PHP Code:
<onload condition="System.HasAddon(script.randomandlastitems)">XBMC.RunScript(script.randomandlastitems,type=Movie,limit=10,method=Last,playlist=$INFO[Skin.String(Menu_Custom4_Path)],menu=Menu1)</onload
Working. Thanks Butcha
find quote
gates Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jun 2010
Reputation: 0
Location: France
Post: #3302
Hi,

First,
Is-it possible to show extrafanart / extrathumb for movie set/saga when browsing ?
If it's possible, what is the good way to do it ?

Second,
In right list view, I use poster :
- is possible to remove the "trailer" icon on the poster left top corner ?
- when (clear) case are activated, and i'm on a Movie Set, the default view is DVD case, Bluray will be great instead.
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,816
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Planet Crematoria
Post: #3303
1. Don't think there is any skin supporting extrathumbs / extrafanart for sets, else prove i'm wrong) Smile
2. Yes, Hide Trailer Flag in Skin Settings
3. No Resolution is defined for Movie Sets, not possible.
find quote
Towergrove Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #3304
Hi all-

My name is Sarah and I'm a big fan of your skin! I do have some questions. I recently updated to v11 and noticed that the banners and artwork I created are suddenly being switched over to other artwork perhaps from the Internet? How do I make it so this doesn't happen. I have spent a good deal of time working on these and want them on my system.

Blessings,

S
find quote
gates Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jun 2010
Reputation: 0
Location: France
Post: #3305
Quote:1. Don't think there is any skin supporting extrathumbs / extrafanart for sets, else prove i'm wrong)
2. Yes, Hide Trailer Flag in Skin Settings
3. No Resolution is defined for Movie Sets, not possible.

1. Ok, maybe one day ... Smile
2. Sorry, I missed this param the first time. I guess it will be better to get this option directly on the left panel of the view (like cases / clear cases /poster).
3. If there is no resolution, why get the DVD case ?
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,816
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Planet Crematoria
Post: #3306
That's because of dvd case will show as default.
find quote
gates Offline
Member
Posts: 84
Joined: Jun 2010
Reputation: 0
Location: France
Post: #3307
so, why dont get bluray case as default ? Tongue
I personally have a lot of 1080p movie, and dvd case hasn't good look in the picture ^^

Anyway, not a big deal. You do a very great job Butchabay
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,816
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Planet Crematoria
Post: #3308
Not possible. Else you'll have always bluray case in movies too.
Btw. If you have movie set addon installed, you should use movieset fanart view Smile
find quote
dfcwolf Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #3309
Hi!

How can i setup the Cirrus 2.1 vertical menu style in the Cirrus Extended V2? Because i have the white background under the menu...

THX
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,816
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Planet Crematoria
Post: #3310
You can't, cirrus 2.1 is not cirrus extended v2
find quote
dfcwolf Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #3311
Ok. But here: http://forum.xbmc.org/showthread.php?pid...3pid893744 The menu is same...
(2012-04-14 13:47)butchabay Wrote:  You can't, cirrus 2.1 is not cirrus extended v2

Ok. But here: http://forum.xbmc.org/showthread.php?pid...3pid893744 The menu is same...
(This post was last modified: 2012-04-14 13:56 by dfcwolf.)
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,816
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Planet Crematoria
Post: #3312
Yes, but i like the new one much better and it fits with the rest of the skin. If you really want to change it i can tell you what to edit.
find quote
dfcwolf Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #3313
(2012-04-14 16:01)butchabay Wrote:  Yes, but i like the new one much better and it fits with the rest of the skin. If you really want to change it i can tell you what to edit.

Please! Thanks!
find quote
butchabay Offline
Skilled Skinner
Posts: 3,816
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Planet Crematoria
Post: #3314
(2012-04-14 19:52)dfcwolf Wrote:  
(2012-04-14 16:01)butchabay Wrote:  Yes, but i like the new one much better and it fits with the rest of the skin. If you really want to change it i can tell you what to edit.

Please! Thanks!

Open IncludesHomeMainMenu.xml line 149:

Change from:

PHP Code:
    <focusedlayout height="70" width="1000">
            <
control type="image">
                        <
posx>-400</posx>
                        <
posy>5</posy>
                        <
width>900</width>
                        <
height>70</height>
                        <
texture flipx="true">recentlyaddeddiffuse.png</texture>
                    </
control>
                <
control type="label">
                    <
posx>40</posx>
                    <
posy>21</posy>
                    <
width>380</width>
                    <
height>40</height>
                    <
font>cirrus_50</font>
                    <
textcolor>black</textcolor>
                    <
align>left</align>
                    <
aligny>center</aligny>
                    <
label>$INFO[ListItem.Label]</label>
                </
control>
            </
focusedlayout

to;

PHP Code:
    <focusedlayout height="70" width="1000">
                <
control type="label">
                    <
posx>40</posx>
                    <
posy>21</posy>
                    <
width>380</width>
                    <
height>40</height>
                    <
font>cirrus_50</font>
                    <
textcolor>white</textcolor>
                    <
align>left</align>
                    <
aligny>center</aligny>
                    <
label>$INFO[ListItem.Label]</label>
                </
control>
            </
focusedlayout

Then open IncludesHomeSubmenu.xml line 46

Change from:

PHP Code:
<focusedlayout height="70" width="1000">
                <
control type="image">
                <
posx>-400</posx>
                <
posy>5</posy>
                <
width>900</width>
                <
height>70</height>
                <
texture flipx="true">recentlyaddeddiffuse.png</texture>
                    </
control> -->
                    <
control type="label">
                    <
posx>40</posx>
                    <
posy>21</posy>
                    <
width>380</width>
                    <
height>40</height>
                    <
font>cirrus_50</font>
                    <
textcolor>black</textcolor>
                    <
align>left</align>
                    <
aligny>center</aligny>
                    <
label>$INFO[ListItem.Label]</label>
                </
control>
            </
focusedlayout

to:

PHP Code:
<focusedlayout height="70" width="1000">
                    <
control type="label">
                    <
posx>40</posx>
                    <
posy>21</posy>
                    <
width>380</width>
                    <
height>40</height>
                    <
font>cirrus_50</font>
                    <
textcolor>white</textcolor>
                    <
align>left</align>
                    <
aligny>center</aligny>
                    <
label>$INFO[ListItem.Label]</label>
                </
control>
            </
focusedlayout
(This post was last modified: 2012-04-14 22:39 by butchabay.)
find quote
dfcwolf Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Mar 2009
Reputation: 0
Post: #3315
(2012-04-14 22:36)butchabay Wrote:  
(2012-04-14 19:52)dfcwolf Wrote:  
(2012-04-14 16:01)butchabay Wrote:  Yes, but i like the new one much better and it fits with the rest of the skin. If you really want to change it i can tell you what to edit.

Please! Thanks!

Open IncludesHomeMainMenu.xml line 149:

Change from:

PHP Code:
    <focusedlayout height="70" width="1000">
            <
control type="image">
                        <
posx>-400</posx>
                        <
posy>5</posy>
                        <
width>900</width>
                        <
height>70</height>
                        <
texture flipx="true">recentlyaddeddiffuse.png</texture>
                    </
control>
                <
control type="label">
                    <
posx>40</posx>
                    <
posy>21</posy>
                    <
width>380</width>
                    <
height>40</height>
                    <
font>cirrus_50</font>
                    <
textcolor>black</textcolor>
                    <
align>left</align>
                    <
aligny>center</aligny>
                    <
label>$INFO[ListItem.Label]</label>
                </
control>
            </
focusedlayout

to;

PHP Code:
    <focusedlayout height="70" width="1000">
                <
control type="label">
                    <
posx>40</posx>
                    <
posy>21</posy>
                    <
width>380</width>
                    <
height>40</height>
                    <
font>cirrus_50</font>
                    <
textcolor>white</textcolor>
                    <
align>left</align>
                    <
aligny>center</aligny>
                    <
label>$INFO[ListItem.Label]</label>
                </
control>
            </
focusedlayout

Then open IncludesHomeSubmenu.xml line 46

Change from:

PHP Code:
<focusedlayout height="70" width="1000">
                <
control type="image">
                <
posx>-400</posx>
                <
posy>5</posy>
                <
width>900</width>
                <
height>70</height>
                <
texture flipx="true">recentlyaddeddiffuse.png</texture>
                    </
control> -->
                    <
control type="label">
                    <
posx>40</posx>
                    <
posy>21</posy>
                    <
width>380</width>
                    <
height>40</height>
                    <
font>cirrus_50</font>
                    <
textcolor>black</textcolor>
                    <
align>left</align>
                    <
aligny>center</aligny>
                    <
label>$INFO[ListItem.Label]</label>
                </
control>
            </
focusedlayout

to:

PHP Code:
<focusedlayout height="70" width="1000">
                    <
control type="label">
                    <
posx>40</posx>
                    <
posy>21</posy>
                    <
width>380</width>
                    <
height>40</height>
                    <
font>cirrus_50</font>
                    <
textcolor>white</textcolor>
                    <
align>left</align>
                    <
aligny>center</aligny>
                    <
label>$INFO[ListItem.Label]</label>
                </
control>
            </
focusedlayout

I did the modification, but nothing happened. Sad
find quote
Post Reply