[MOD] Banners for TvShows

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
nchall Offline
Senior Member
Posts: 147
Joined: Sep 2007
Reputation: 2
Post: #16
Thanks. I was missing the option to show banners in the skin settings to begin with in cae anyone else has this problem.
find quote
doogie_at Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #17
would be great if this option could be implemented in the newest version 0.95 as well... but it seems as the files are a little bit different today, aren't they?
regards
Doogie
(This post was last modified: 2012-03-16 18:58 by doogie_at.)
find quote
Galefury Offline
Fan
Posts: 345
Joined: Dec 2009
Reputation: 9
Location: Bucharest, EU
Post: #18
Yes, the files are different and no, Jeroen will not implement this mod because is too slow for locally stored banners (I use a SSD so I don't have this problem). I modded the current version of the skin for personal use, but if someone wants it, I will upload it.

XWMM - a complete, web based, cross platform, media manager
reFocus - Simply the best
find quote
doogie_at Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #19
thank you for your reply, I would appreciate if you could upload it!

best regards
Doogie
find quote
Galefury Offline
Fan
Posts: 345
Joined: Dec 2009
Reputation: 9
Location: Bucharest, EU
Post: #20
Here you go. Back up the original files then replace them with these two. It will replace Deck view with Banners.

Download from here.

[Image: screenshot000nv.jpg]

XWMM - a complete, web based, cross platform, media manager
reFocus - Simply the best
find quote
doogie_at Offline
Junior Member
Posts: 17
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #21
thank you very much, awesome addition to an awesome skin
Doogie
find quote
Post Reply