[MOD] Fusion BugFix (by mstef)

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
mstef Offline
Senior Member
Posts: 248
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Location: Poland
Post: #1
Hi, I've made generaly improvements and bug fixing to lastest version of Fusion and I want to share my work. All credits to Arcanthur for the best skin for my taste.

It based on version 0.9.0 and include some work from other mods as recent items but also a lots of improvements and bug fixes, for example:
- corrected display of textures in case sensitive filesystems
- added missing labels in some views (movie collections, file names, etc.)
- added option music goes to albums instead of artist or root
- added option to show imdb ratings instead of certifications
- corrected thumbs display to watch in addones
- new OSD for video and music (press up to activate stop button instead od play/pause)
- added option to cdart animation
- changed posters/thumbs/covers in list view to more be friendly (no more posters for everything)
- speed improvement in some views, specialy in wall and icon views
- and much more bugfixes I can't remember but I noticed them on forum
- etc, etc.

Still need some impvovements. Images and maybe more info later. Feel free.
Download ver. 0.9.0mod4.2 (2011-06-23)

OSD
[Image: osd.jpg]

File list (music, pictures, videos, for movies is poster like before)
[Image: filelist.jpg]

Home with recently mod by crookas and cdart
[Image: home.jpg]

Thumbs in video addones
[Image: addones.jpg]

AsRock 330 HT, 2GB RAM, 320GB HDD, Openelec 3.2.4
Intel NUC D54250WYK, 4GB RAM, Kingston 120GB SSD, OpenELEC-Generic.x86_64-devel-20131126081257-r16438
(This post was last modified: 2011-06-23 12:09 by mstef.)
find quote
paul Offline
Posting Freak
Posts: 2,769
Joined: Oct 2008
Reputation: 5
Location: Planet Earth
Post: #2
Good work mstef looks pretty good. will have a look to see which version i prefer

XBMC Frodo 12 - Windows 7 - Asrock Ion 330HT - Aeon Nox
find quote
DPickles Offline
Senior Member
Posts: 144
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Location: Melbourne, VIC
Post: #3
looking pretty good. I'll have to have a play with it later.

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
tungmeister Offline
Fan
Posts: 466
Joined: Jan 2009
Reputation: 8
Location: Sheffield, UK
Post: #4
I do like the look of the video info screen, i've been meaning to modify it to include a progress bar for ages. Thanks.
find quote
DPickles Offline
Senior Member
Posts: 144
Joined: Dec 2010
Reputation: 0
Location: Melbourne, VIC
Post: #5
Just tried it out. Looks pretty good.... Not to sure if I like the gradient on the OSD though. Reminds me of Aeon way to much. That and the clearart. But I don't like clearart so I'm just going to edit trhat bit out Big Grin

[Image: watched-fanart.jpg]
find quote
alexdzn Offline
Member
Posts: 86
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #6
How to make 2x bigger posters in list view mode for addons, it's to small to use with apple tv2 and HDTV. Please....
find quote
mstef Offline
Senior Member
Posts: 248
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Location: Poland
Post: #7
alexdzn Wrote:How to make 2x bigger posters in list view mode for addons, it's to small to use with apple tv2 and HDTV. Please....

Do you want to make bigger poster or other like thumb or square cover? Can you show some screenshot what is wrong? I don't use to much addones so something may works wrong.

AsRock 330 HT, 2GB RAM, 320GB HDD, Openelec 3.2.4
Intel NUC D54250WYK, 4GB RAM, Kingston 120GB SSD, OpenELEC-Generic.x86_64-devel-20131126081257-r16438
find quote
alexdzn Offline
Member
Posts: 86
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #8
I use addons to watch films and there are only film name and poster and poster is very small to see it from 3-4 meters distance even with 50" HDTV.
Just to make it twice bigger and will be perfect, by the way some addons have not quadrate but parallelepiped icons form and it is clipped...
find quote
mstef Offline
Senior Member
Posts: 248
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Location: Poland
Post: #9
alexdzn Wrote:I use addons to watch films and there are only film name and poster and poster is very small to see it from 3-4 meters distance even with 50" HDTV.
Just to make it twice bigger and will be perfect, by the way some addons have not quadrate but parallelepiped icons form and it is clipped...

Please, show or send me screenshot of what we talking about, I could help but I have to see it.

AsRock 330 HT, 2GB RAM, 320GB HDD, Openelec 3.2.4
Intel NUC D54250WYK, 4GB RAM, Kingston 120GB SSD, OpenELEC-Generic.x86_64-devel-20131126081257-r16438
find quote
alexdzn Offline
Member
Posts: 86
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #10
mstef Wrote:Please, show or send me screenshot of what we talking about, I could help but I have to see it.
http://xmages.net/show.php/2859706_img-0291-jpg.html

http://xmages.net/show.php/2859717_img-0293-jpg.html
(This post was last modified: 2011-06-15 17:48 by alexdzn.)
find quote
mstef Offline
Senior Member
Posts: 248
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Location: Poland
Post: #11
alexdzn Wrote:http://xmages.net/show.php/2859706_img-0291-jpg.html

http://xmages.net/show.php/2859717_img-0293-jpg.html

First image I really don't know I can only suppose that this is addone issue but I have to check this, what plugin do you use? There is no border around so it could be realize by ActualIcon, but I shoud see it.

Second, there is scaling of image, as most of addones use square icons but in this matter it can be done only by workaround and specify how list shoud behave in that addone.

BTW, how it works in regular 0.9.0 fusion version?

AsRock 330 HT, 2GB RAM, 320GB HDD, Openelec 3.2.4
Intel NUC D54250WYK, 4GB RAM, Kingston 120GB SSD, OpenELEC-Generic.x86_64-devel-20131126081257-r16438
find quote
alexdzn Offline
Member
Posts: 86
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #12
I do not use official Fusion, just tasted your mod 1-st time.
find quote
alexdzn Offline
Member
Posts: 86
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #13
Which xml file I can change poster size to 2x for video addons, help me please.
find quote
mstef Offline
Senior Member
Posts: 248
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Location: Poland
Post: #14
Viewtype_List.xml

tell me what plugin are you using I'll try myself if I can.

AsRock 330 HT, 2GB RAM, 320GB HDD, Openelec 3.2.4
Intel NUC D54250WYK, 4GB RAM, Kingston 120GB SSD, OpenELEC-Generic.x86_64-devel-20131126081257-r16438
find quote
alexdzn Offline
Member
Posts: 86
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #15
mstef Wrote:Viewtype_List.xml

tell me what plugin are you using I'll try myself if I can.

This one for example :http://narod.ru/disk/16128477001/plugin....v.zip.html

Unzip and paste to addons.
find quote
Post Reply