Aeon Nox - glitch on Showcase view?

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
happysnail Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #1
Just got XBMC on my iMac and so far I love it. I'm using Aeon Nox at the moment, I installed Aeon MQ2 as well but I much prefer Nox. It has one problem though, in showcase, my preferred view the film covers take a while to load. As you scroll through the covers they flicker before settling on the right one, this doesn't happen in MQ2 I've seen this problem happen to others while searching it but it's hard to search for the right thing. When scrolling fast through the movies (holding down the button) the whole thing messes up completely, both Nox and MQ2.

Is this a fixable problem or just a normal glitch? my computer isn't that slow so i wouldn't have thought that would be the problem. Cheers for any help, if i can fix this then XBMC is pretty much perfect.
find quote
BigNoid Offline
Team-XBMC Member
Posts: 2,923
Joined: Jul 2010
Reputation: 90
Location: Below sea level
Post: #2
The loading can be considered normal, that is to say, I know why it happens. To prevent the videolibrary hanging 10 sec on opening the window the thumbs are loaded in background. So there is a change that everything on screen is already loaded but the thumbs in showcase are not.
About the glitch..I don't know why this happens. I can't reproduce it on my windows machine or on my linux htpc.
find quote
happysnail Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #3
Anyone else had this problem or know anything about it?
find quote