[Release] MLBMC - a Major League Baseball (video) add-on

  Thread Rating:
  • 3 Votes - 4.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
sdsnyr94 Offline
Fan
Posts: 476
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Location: Greensboro, NC
Post: #16
Here is the log file from last night with Debugging turned on in MLBMC:

http://pastebin.com/SSUUrRDV

This was from my unit running Linux Mint.
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #17
sdsnyr94 Wrote:Here is the log file from last night with Debugging turned on in MLBMC:

http://pastebin.com/SSUUrRDV

This was from my unit running Linux Mint.

Yeah it's just as you said. It doesn't seem to get to the last print statement, I expected to see in the log "----Target: mlbhls -B ....". Could you do another log with the add-on debugging turned off and XBMC debugging turned on. It may be monday before I can catch a free game to try it out.

Also try changing the playback quality add-on setting.
find quote
sdsnyr94 Offline
Fan
Posts: 476
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Location: Greensboro, NC
Post: #18
OK, here is the debug log on in XBMC and off in MLBMC:

http://pastebin.com/HU0issVC

Switching over to the Flash_1800 setting and below are the only ones that work... I have tried all the Nexdef settings, all give me the same error.
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #19
sdsnyr94 Wrote:OK, here is the debug log on in XBMC and off in MLBMC:

http://pastebin.com/HU0issVC

Switching over to the Flash_1800 setting and below are the only ones that work... I have tried all the Nexdef settings, all give me the same error.

The log isn't helping much Frown The trouble seems to be with making the fifo file. Can you check and see if the temp directory/file was created - /tmp/tmpaKfz6_/Texas_Rangers_@_Chicago_White_Sox_2011-08-20

I'm assuming the mlbhls process never starts, correct??
find quote
sdsnyr94 Offline
Fan
Posts: 476
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Location: Greensboro, NC
Post: #20
There are no sub-folders in /tmp related to MLBMC. It should not be a permission issue, I can create folders in /tmp with no problems.
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #21
sdsnyr94 Wrote:There are no sub-folders in /tmp related to MLBMC. It should not be a permission issue, I can create folders in /tmp with no problems.

Hi can you try running this python script - http://ubuntuone.com/p/1BtN/

From the command line cd to the containing directory
Code:
$ python fifo-test.py

If no errors it should print the file name, check to see if it's created.
find quote
sdsnyr94 Offline
Fan
Posts: 476
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Location: Greensboro, NC
Post: #22
Runs correctly, and the folder/files are created.
find quote
sdsnyr94 Offline
Fan
Posts: 476
Joined: Aug 2009
Reputation: 2
Location: Greensboro, NC
Post: #23
OK, just tried it again and apparently it IS creating the temp folder/file, and I can play that file in mplayer until XBMC times out and kills the feed. Sorry for the misinformation earlier... the temp file was getting deleted quicker than I thought.

Weird behavior though... maybe it would make sense to you..... I start xbmc from terminal (let's call that term1) and run it in a window. I now open another terminal (term2) and navigate to /tmp folder. In XBMC I select a game/feed.. then go to term2 and enter into newly created temp folder. I run :

mplayer -demuxer lavf <Game Temp File>

and now get output in term1:

Code:
>[MLB] Reading cfg file: mlb.cfg
[MLB] Output file: /tmp/tmp3fV2Xu/New_York_Yankees_@_Minnesota_Twins_2011-08-21
[MLB] Max. Bandwidth: 0(bps)
[MLB] Min. Bandwidth: 0(bps)
[MLB] Bandwidth Locking: 0
[MLB] Fetching Master URL...
[MLB] Current Priority: 7 (bw: 4500000)
bw: 800000, prio: 5
bw: 128000, prio: 7
bw: 500000, prio: 6
bw: 1200000, prio: 4
bw: 1800000, prio: 3
bw: 2200000, prio: 2
bw: 3000000, prio: 1
bw: 4500000, prio: 0
[MLB] Playlist refresh time: 12 (s)
-- TS Filesize: 0
[MLB] Setting stream start time to (epoch): 1313950385
[MLB] Start fetching video from line: 4373 (4383)
[MLB] bytes decrypted: 3534400 (6s) -- 16/40/2071.ts (time: 9 -- 1), BW: 4500000
debug, switching from: 4500000, switching to: 3000000 (index in list: 6)
[MLB] --------- Stepping down bandwidth
[MLB] bytes decrypted: 7286128 (12s) -- 16/40/2072.ts (time: 18 -- 2), BW: 3000000

In term2 I get output related to mplayer playing that file.

Not sure if this helps, but I thought it looked a little odd.
(This post was last modified: 2011-08-21 22:50 by sdsnyr94.)
find quote
Hack_kid Offline
Fan
Posts: 646
Joined: Jan 2007
Reputation: 4
Post: #24
hey trying this with the latest git from 8 21 and i cant play any achrived games or live streams i click and nothing happens any idea whats going on?

using windows 7 64bit
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #25
sdsnyr94 Wrote:OK, just tried it again and apparently it IS creating the temp folder/file, and I can play that file in mplayer until XBMC times out and kills the feed. Sorry for the misinformation earlier... the temp file was getting deleted quicker than I thought.

Not sure if this helps, but I thought it looked a little odd.

I guess the good news is that the add-on itself seems to be working correctly even cleaning up the temp files. The bad news is it does seem to be an issue with eden-pre playing from the fifo file.

I'm not really sure where to go with this. I will try to reproduce and see what I can figure out.
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #26
Hack_kid Wrote:hey trying this with the latest git from 8 21 and i cant play any achrived games or live streams i click and nothing happens any idea whats going on?

using windows 7 64bit

If you could, turn on debugging in the add-on settings, try to play a game, paste the contents of the xbmc.log to http://pastebin.com, and post the link here. I will take a look.
find quote
Hack_kid Offline
Fan
Posts: 646
Joined: Jan 2007
Reputation: 4
Post: #27
divingmule Wrote:If you could, turn on debugging in the add-on settings, try to play a game, paste the contents of the xbmc.log to http://pastebin.com, and post the link here. I will take a look.

Here ya go says something about an atribute error

anyways

http://pastebin.com/v6cjaURp
find quote
divingmule Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,297
Joined: Oct 2008
Reputation: 61
Post: #28
Hack_kid Wrote:Here ya go says something about an atribute error

The error in this log is because somehow you are requesting an archived game with the Flash_1800k setting. Archive games are only available at 1200K or lower, so try switching the archive playback setting.
find quote
Hack_kid Offline
Fan
Posts: 646
Joined: Jan 2007
Reputation: 4
Post: #29
Ok then its not using my settings archived was set to 1200 also tryed bumptious settings still fails on phone now will post log later
find quote
Hack_kid Offline
Fan
Posts: 646
Joined: Jan 2007
Reputation: 4
Post: #30
http://pastebin.com/433G3NUb

still looks like same errors to me maybe its not reading my settings? i am using portable mode if that makes a diff
find quote
Post Reply