[RELEASE] Amazon Prime Instant Video plug-in addon

  Thread Rating:
  • 14 Votes - 4 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ptzink Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #406
Very nice! I won't get too excited as I think they have temporarily dropped the DRM in the recent past, but I have verified that a few videos that I have tried in the past that had DRM, no longer do. This would be great news if it stayed this way.
find quote
jmuck78 Offline
Member
Posts: 50
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #407
I was able to continue using some of the Amazon Prime TV Shows over the past month, while most of the purchased content seemed to have the DRM issue. I noticed the purchased shows seem to work as of last night.

I wonder if this isn't really an Amazon issue - does either XBMC, Flash, or the Amazon Plug-In utilitze some sort of cache, cookie, or token that may expire periodically, which is causing the DRM message to popup? Pure speculation, but I thought I would pose the question anyway...

EDIT: Still just spitballing here, but I came across the following flash page which describes how to reset the DRM vouchers
http://www.iheartair.com/2010/12/22/adob...-vouchers/

Resetting Local Vouchers in Flash Player applications (Flash Player Settings Manager):
When working with Flash Access 2 and Flash Player versions 10.1 and above, the way to reset locally cached DRM vouchers is to go to the Flash Player Global Settings Manager.

Warning: Before running through this step please realize that unlike AIR reset processes which works per-application, resetting the local vouchers for Flash Player applications will reset ALL the vouchers for all the Flash Applications on your system.
(This post was last modified: 2012-05-05 04:58 by jmuck78.)
find quote
jmancine Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #408
I noticed everything is working today. No changes or updates on my end...just no more DRM errors. Nice!
find quote
wipmonkey Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #409
Every thing has been working for me too. Smile

I Sent a message to customer service at amazon asking to make an addon for XBMC after I got my first adobe drm error. This addon is awesome but an official addon would be nice because they probably would not do something that kills it's functionality.

Thanks for your hard work Bluecop and everyone else who has contributed.
find quote
snpyjc Online
Junior Member
Posts: 18
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #410
Works great on my two pc's that are running it, but not working on my ATV2. Just curious if anyone has it working on an ATV2 on Eden final.
As always, thanks to Bluecop and anyone else that contributes.
find quote
needmyamazon Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #411
This plugin used to work but now it doesn't.

I removed the Amazon plugin and re-added it and reentered my login credentials.

When I try to play a video it says Opening Stream, then Working with the spinning circle and sometimes (not always) One or more files failed to play.

I pasted my log output in pastebin.com because it is too long to post here:

http://pastebin.com/Nkd393SB

Forgot to mention, I'm using XBMC on a jailbroken iPad.
(This post was last modified: 2012-05-16 07:25 by needmyamazon.)
find quote
marcmerlin Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #412
all I can say is that it works for me on a regular HTPC with eden.
find quote
mythboy Offline
Junior Member
Posts: 37
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #413
Here's what Amazon wrote me back with:
--
Hello,

I'm writing to you regarding the communication we had regarding accessing Prime Instant Video content. I'm sorry for the delay in getting back to you.

I've contacted our technical team regarding this and it seems that the issue has been resolved and if you try again, you should be able to access the videos without encountering further problems.

If you're still facing problems accessing Prime Instant Video content through the XBMC player, please contact us again so that we can contact our technical team again for any further issues and help you out.

Please visit the following link to provide the information we requested:

http://www.amazon.com/rsvp-mi?c=fcywbxub...6517&q=o2r

Or please give us a call. Amazon Instant Video specialists can be reached by phone 24 hours a day, seven days a week using the following link:

http://www.amazon.com/gp/help/contact-us...video.html

We look forward to seeing you again soon.

Thank you for your inquiry. Did I solve your problem?

If yes, please click here:
http://www.amazon.com/gp/help/survey?p=A...UN63E&k=hy

If no, please click here:
http://www.amazon.com/gp/help/survey?p=A...UN63E&k=hn



Best Regards,

Harika

Amazon.com
Your feedback is helping us build Earth's Most Customer-Centric Company.
http://www.amazon.com/your-account

---- Original message: ----

---------------
04/28/12 21:12:27
Your Name: Mythboy
Other info:Prime Video content does not play on my PC
Comments:I have been happily watching Prime Video Content since last year. This year I have noticed more and more of your video content is DRM'd preventing me from watching the content that I have paid for.

I'm using XBMC and a lot of the shows are now unplayable due to the DRM'd restrictions that you have placed on the content. I feel that this is content that I've paid for via my Amazon subscription but now watching that content requires that I purchase yet another Amazon-approved player.

I purchased a TV from Amazon last year but unfortunately my Samsung TV does not have an Amazon player. The only way for me to take advantage of Amazon prime is through the XBMC player.

I don't want to purchase another product in order to play amazon prime content that I'm already subscribed for. My existing player was fine until amazon added the DRM restriction. Can you please remove the DRM restrictions?
----


Yay! I haven't found a DRM error yet!
find quote
xbmcuser2 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #414
I've been using the Amazon plug in regularly but recently when I've tried to watch anything, it never works. The circle spins, but nothing happens after that. As a demonstration, I've tried several episodes of "24". None of them worked. Here's the log file:

http://pastebin.com/76Bur3wg
find quote
g0beau Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Sep 2011
Reputation: 1
Post: #415
(2012-05-17 04:42)xbmcuser2 Wrote:  I've been using the Amazon plug in regularly but recently when I've tried to watch anything, it never works. The circle spins, but nothing happens after that. As a demonstration, I've tried several episodes of "24". None of them worked. Here's the log file:

http://pastebin.com/76Bur3wg

i am experiencing the same problem with amazon after it's been working perfectly for some time (except for the brief drm problem). but i was having problems with hulu as well until i switched the cdn to limelight. and, i'm noticing a pattern among the similar problems people are having with hulu, amazon, free cable and espn (bluecop's addons), they all seem to be on apple tv2s. i realize i'm making a huge assumption here without much evidence...

i'm also wondering if the problem with amazon is a cdn one, but there is not way to change that in the configuration (i realize i'm exposing my ignorance here too).

and, i'm sure everyone has notice bluecop's eery silence. bluecop, your fan's are legion and they need you!.
find quote
marcmerlin Offline
Junior Member
Posts: 25
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #416
If that helps, I just loaded up some episodes of 24 and they play fine with xbmc for me.
find quote
wipmonkey Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: May 2009
Reputation: 0
Post: #417
(2012-05-18 16:06)g0beau Wrote:  
(2012-05-17 04:42)xbmcuser2 Wrote:  I've been using the Amazon plug in regularly but recently when I've tried to watch anything, it never works. The circle spins, but nothing happens after that. As a demonstration, I've tried several episodes of "24". None of them worked. Here's the log file:

http://pastebin.com/76Bur3wg

i am experiencing the same problem with amazon after it's been working perfectly for some time (except for the brief drm problem). but i was having problems with hulu as well until i switched the cdn to limelight. and, i'm noticing a pattern among the similar problems people are having with hulu, amazon, free cable and espn (bluecop's addons), they all seem to be on apple tv2s. i realize i'm making a huge assumption here without much evidence...

i'm also wondering if the problem with amazon is a cdn one, but there is not way to change that in the configuration (i realize i'm exposing my ignorance here too).

and, i'm sure everyone has notice bluecop's eery silence. bluecop, your fan's are legion and they need you!.

It might be an issue with the apple TV build of XBMC. I noticed the error: "DeprecationWarning: os.getcwd() currently lies to you so please use addon.getAddonInfo('path')..." in the log posted but I don't see that error in my log. I don't think that error has anything to do with the problems, it might show something is different with the XBMC builds. I'm no expert so i may be wrong.
find quote
snpyjc Online
Junior Member
Posts: 18
Joined: Mar 2011
Reputation: 0
Post: #418
Just in case this might help someone else, I got this plugin working again on my ATV2 running Eden 11.0 Final by updating the librtmp as recommended by karmaj here:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=101938&page=76

I also deleted the commoncache.db as it seemed to be throwing out some errors as well, this was recommended by crawl in this thread:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=131434
(This post was last modified: 2012-05-20 21:32 by snpyjc.)
find quote
g0beau Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Sep 2011
Reputation: 1
Post: #419
(2012-05-18 21:07)snpyjc Wrote:  Just in case this might help someone else, I got this plugin working again on my ATV2 running Eden 11.0 Final by updating the librtmp as recommended by karmaj here:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1106384

I also deleted the commoncache.db as it seemed to be throwing out some errors as well, this was recommended by crawl in this thread:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=131434

excellent. i was wondering if it was a librtmp thing also, but figured someone would have pointed that out already. i'll try that tonight.
find quote
phish73 Offline
Junior Member
Posts: 31
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #420
can real-debrid resolve/convert amazon prime links the same way it does for hulu+?
find quote
Post Reply