Cinema experience problem

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
publicENEMY Offline
Senior Member
Posts: 299
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Post: #1
hi

im running the latest xbmc nightly build, latest cinema experience and latest refocus.

cinema experience have no problem with other skin that i tried but in refocus, the notification cinema experience script cancelled is shown every time i play video. the video plays but without cinema experience stuff. what gives? is the known problem.

here are some log

Code:
00:09:06 T:4200   ERROR: Previous line repeats 1 times.
00:09:06 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: pageContextMenu
00:09:08 T:4200 WARNING: Previous line repeats 1 times.
00:09:08 T:4200  NOTICE: DVDPlayer: Opening: X:\HD Movie\Burned\The Matrix Collection\The Animatrix (2003) [Blu-ray]\The Anamatrix.m2ts
00:09:08 T:4200 WARNING: CDVDMessageQueue(player)::Put MSGQ_NOT_INITIALIZED
00:09:08 T:7596  NOTICE: Creating InputStream
00:09:08 T:7596  NOTICE: Creating Demuxer
00:09:08 T:7596  NOTICE: Opening video stream: 0 source: 256
00:09:08 T:7596  NOTICE: Creating video codec with codec id: 28
00:09:08 T:7596  NOTICE: CDVDVideoCodecFFmpeg::Open() Using codec: H.264 / AVC / MPEG-4 AVC / MPEG-4 part 10
00:09:08 T:7596  NOTICE: Creating video thread
00:09:08 T:7596  NOTICE: Opening audio stream: 1 source: 256
00:09:08 T:7596  NOTICE: Finding audio codec for: 86019
00:09:08 T:1188  NOTICE: running thread: video_thread
00:09:08 T:7596  NOTICE: Creating audio thread
00:09:08 T:7596  NOTICE: Opening Subtitle stream: 0 source: 1024
00:09:08 T:6440  NOTICE: running thread: CDVDPlayerAudio::Process()
00:09:08 T:6440  NOTICE: Creating audio device with codec id: 86019, channels: 6, sample rate: 48000, no pass-through
00:09:08 T:1188  NOTICE:  fps: 23.976024, pwidth: 1920, pheight: 1080, dwidth: 1920, dheight: 1080
00:09:08 T:1188  NOTICE: Display resolution DESKTOP : 1920x1080 @ 60.00 - Full Screen (12)
00:09:08 T:6060  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Script Name: Cinema Experience
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Script ID: script.cinema.experience
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Script Version: 1.0.46
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Autorefresh - Before Script: False
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Starting Window ID: 12005
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Log Level: 0
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Script Started With: movietitles
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Video Playlist Cleared
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Music Playlist Cleared
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Library_view: movietitles
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - auto_refresh( False, disable )
00:09:09 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Autorefresh Status: False
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_GalleryPoster
00:09:09 T:4200 WARNING: Previous line repeats 6 times.
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: kalei
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_GalleryPoster
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: kalei
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_GalleryPoster
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: kalei
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_GalleryPoster
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: kalei
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_GalleryPoster
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: kalei
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_GalleryPoster
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: kalei
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_GalleryPoster
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: kalei
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_ListPrograms
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_ThumbList
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_GalleryPoster
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: kalei
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_ListPrograms
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: view_ThumbList
00:09:09 T:4200 WARNING: Skin has invalid include: Heading
00:09:10 T:6060  NOTICE: [script.cinema.experience] - Waiting for queue to be filled with 1 Feature films
00:09:10 T:1188 WARNING: CRenderManager::FlipPage - timeout waiting for flip to complete
00:09:10 T:1188 WARNING: CRenderManager::FlipPage - timeout waiting for previous frame
00:09:13 T:4200 WARNING: Previous line repeats 31 times.
00:09:13 T:4200   ERROR: Control 1 in window 10099 has been asked to focus, but it can't
00:09:13 T:1188 WARNING: CRenderManager::FlipPage - timeout waiting for previous frame
find quote
Sranshaft Offline
Posting Freak
Posts: 1,393
Joined: Dec 2008
Reputation: 23
Location: Melbourne, Australia
Post: #2
The problem is here:

Quote:ERROR: Control 1 in window 10099 has been asked to focus, but it can't

Not sure why but if I had to hazard a guess, it's because there isn't a window 10099.

[Image: all-thin-fanart.jpg]
find quote
Jeroen Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,090
Joined: Feb 2008
Reputation: 8
Location: The Netherlands
Post: #3
I'm trying to troubleshoot this, but I'm not seeing the same behavior.

It does seem however that the script may not be fully pre-Eden compatible? Because, regardless of which skin I use, trailers are often not loaded and it skips right to the movie itself. Also played with the "enable pre-Eden" setting in the add-on, but that doesn't seem to make much difference.

I'll keep looking into this.
find quote
publicENEMY Offline
Senior Member
Posts: 299
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Post: #4
Jeroen Wrote:I'm trying to troubleshoot this, but I'm not seeing the same behavior.

It does seem however that the script may not be fully pre-Eden compatible? Because, regardless of which skin I use, trailers are often not loaded and it skips right to the movie itself. Also played with the "enable pre-Eden" setting in the add-on, but that doesn't seem to make much difference.

I'll keep looking into this.

thanks. much appreciated.
find quote
Mudislander Offline
Skilled Skinner
Posts: 1,522
Joined: Jun 2009
Reputation: 33
Post: #5
Sranshaft Wrote:The problem is here:
Not sure why but if I had to hazard a guess, it's because there isn't a window 10099.

Don't think this is the problem. I'm getting the same error lately from the nightlies. Allways on startup and trying to load Pointer.xml. Mouse is working.

Quote:11:12:57 T:6068 DEBUG: CTextureBundleXBT::OpenBundle - Opened bundle C:\Users\Bruce\AppData\Roaming\XBMC\addons\skin.convergence\media\Textures.xbt
11:12:57 T:6068 DEBUG: ------ Window Init () ------
11:12:57 T:4468 DEBUG: Thread Jobworker start, auto delete: 1
11:12:57 T:6068 DEBUG: ------ Window Init (Pointer.xml) ------
11:12:57 T:6068 ERROR: Control 1 in window 10099 has been asked to focus, but it can't
11:12:57 T:6068 DEBUG: ------ Window Deinit (Startup.xml) ------
11:12:58 T:6068 DEBUG: ------ Window Init (Home.xml) ------
11:12:58 T:744 DEBUG: Thread Jobworker start, auto delete: 1

Cinema experience is not installed on this Pc.

Noli illegitimi carborundum
find quote
publicENEMY Offline
Senior Member
Posts: 299
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Post: #6
i know the problem. the problem is that cinema experience have problem to support seamless play. you have to press q in order to use cinema experience. its annoying but some skins have workaround on this. for example, skin cirrus extended. maybe you could look into that skin and see how its done.
find quote
Jeroen Offline
Skilled Skinner
Posts: 2,090
Joined: Feb 2008
Reputation: 8
Location: The Netherlands
Post: #7
publicENEMY Wrote:i know the problem. the problem is that cinema experience have problem to support seamless play. you have to press q in order to use cinema experience. its annoying but some skins have workaround on this. for example, skin cirrus extended. maybe you could look into that skin and see how its done.

Thanks for the info, I'll look into this. Cheers Smile
find quote
andrewtdop Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #8
Hey, a little issue of my own using Cinema Experience in Aeon. It works fine when I have no videos of my own selected as intros (i.e. Intro, Coming Soon to Theatres, and Feature Presentation). But whenever I try to include those videos, the trailers don't load, after the "Intro" and then the "Coming attractions" videos play (and they play just fine), the screen just goes black and nothing happens. I end up having to hit stop to return to the movie menu.

Any ideas? Could this have something to do with the format of the videos I use as intros (one is .mp4 and the other two are .flv)?

Any help would be appreciated. Thanks.

andrewtdop, Canada
40" Sharp Quattron HDTV
3.5 Ghz AMD Athlon™ II X4 Quad-Core Processor
4 GB DDR RAM
1 GB ATI Radeon 4600 series
Multiple HDDs
find quote
publicENEMY Offline
Senior Member
Posts: 299
Joined: Nov 2010
Reputation: 0
Post: #9
andrewtdop Wrote:Hey, a little issue of my own using Cinema Experience in Aeon. It works fine when I have no videos of my own selected as intros (i.e. Intro, Coming Soon to Theatres, and Feature Presentation). But whenever I try to include those videos, the trailers don't load, after the "Intro" and then the "Coming attractions" videos play (and they play just fine), the screen just goes black and nothing happens. I end up having to hit stop to return to the movie menu.

Any ideas? Could this have something to do with the format of the videos I use as intros (one is .mp4 and the other two are .flv)?

Any help would be appreciated. Thanks.

try the same video file that played(your coming attraction video). soon you realize that the file that you want to play is corrupt/not quite the required spec)
find quote
andrewtdop Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Sep 2009
Reputation: 0
Post: #10
Sorry, confused. All the intro files did play regardless of format. It was the trailers via AppleTrailers that refused to play. Is that what you meant?

andrewtdop, Canada
40" Sharp Quattron HDTV
3.5 Ghz AMD Athlon™ II X4 Quad-Core Processor
4 GB DDR RAM
1 GB ATI Radeon 4600 series
Multiple HDDs
find quote