[RELEASE] Soundcloud plugin (eden)

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #1
I have updated the Dharma Soundcloud plugin.

Repo https://github.com/pietervanh/xbmc-repos...-1.0.0.zip

Big thanks to zstorok for the original plugin.

code at https://github.com/pietervanh/xbmc-soundcloud-plugin

Enjoy
(This post was last modified: 2011-12-15 20:08 by _Pierre_.)
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #2
updated downloadlink
find quote
macf1an Offline
Senior Member
Posts: 224
Joined: Aug 2011
Reputation: 1
Post: #3
Do you mind sharing what's new since 0.1.5 - I've had it on eden-pre without any problems.

ATV2 4.3 8F455 Seas0npassed / XBMC 11
Samsung HT-P70 5.1 / Samsung WS-32Z419P
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #4
Ability to login , see your favorites, see users you are following, see your dashboard.
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #5
Has anybody tested if the login functionality is working for you ?
Cause I only tested with my own login.
find quote
macf1an Offline
Senior Member
Posts: 224
Joined: Aug 2011
Reputation: 1
Post: #6
Login works fine, if you do it within the first minute after starting XBMC. After that it has the same problem as Grooveshark and mflow and youtube (until recently). Search the threads for info.

The main problem is that after logging in - everything fails.. and if I'm not logged in (second part of the log) everything is OK.

http://pastebin.com/aLSbpqYn

ATV2 4.3 8F455 Seas0npassed / XBMC 11
Samsung HT-P70 5.1 / Samsung WS-32Z419P
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #7
hmm no such problem here tested with windows and openelec eden builds.
Will check out what's causing the problem.
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #8
Updated to 0.2.2
- Fixed DashBoard (more) link
- Added Private Shared Tracks (can somebody test , got no private shared tracks)
find quote
PatrickBateman Offline
Posting Freak
Posts: 1,677
Joined: Mar 2011
Reputation: 17
Location: Another Earth
Post: #9
Hi,

I've not tested private links etc but did find a strange bug?

When no user ID etc is entered and you try to search hottest tracks and hottest users etc I recieve a script error?

When returning back to the old soundcloud plugin, this error is not apparent?

This error is only applicable to your version of the soundcloud plugin?

Any ideas?

Cheers,
Pat~
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #10
PatrickBateman Wrote:Hi,

I've not tested private links etc but did find a strange bug?

When no user ID etc is entered and you try to search hottest tracks and hottest users etc I recieve a script error?

When returning back to the old soundcloud plugin, this error is not apparent?

This error is only applicable to your version of the soundcloud plugin?

Any ideas?

Cheers,
Pat~

Is login on in the settings ?
I'm busy cleaning up the addon will release a new version later on.
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #11
updated addon to 0.2.3
find quote
macf1an Offline
Senior Member
Posts: 224
Joined: Aug 2011
Reputation: 1
Post: #12
you didn't bump the release number to 0.2.3 inside the archive

iOS XBMC has a peculiarity that if you try to install an addon and you've already installed a previous version of it - unless the filenames differ, the old file from the cache will be used. It can be solved by adding the release number to the archive filename.

playback fails from time to time:
http://pastebin.com/iNs1MY6B

if you don't plan on putting it in a repo and distributing - have you considered http://wiki.xbmc.org/index.php?title=HOW...itory_file ?

ATV2 4.3 8F455 Seas0npassed / XBMC 11
Samsung HT-P70 5.1 / Samsung WS-32Z419P
(This post was last modified: 2011-12-12 19:41 by macf1an.)
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #13
macf1an Wrote:you didn't bump the release number to 0.2.3 inside the archive

iOS XBMC has a peculiarity that if you try to install an addon and you've already installed a previous version of it - unless the filenames differ, the old file from the cache will be used. It can be solved by adding the release number to the archive filename.

playback fails from time to time:
http://pastebin.com/iNs1MY6B

if you don't plan on putting it in a repo and distributing - have you considered http://wiki.xbmc.org/index.php?title=HOW...itory_file ?

Updated to 0.2.4 (haven't forgotten releasenr change in archive now Smile )
Should be less problems when the login fails now.
I'll check for creating a repository file tomorrow.
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #14
this should be link to repo zip installer
https://github.com/pietervanh/xbmc-repos...-1.0.0.zip

Repository is working now Smile
(This post was last modified: 2011-12-15 20:07 by _Pierre_.)
find quote
_Pierre_ Offline
Junior Member
Posts: 33
Joined: Nov 2009
Reputation: 0
Post: #15
Zstorok has pulled my changes and will update the plugin in the official repo.
find quote
Post Reply