$var[variable] instead of proper names

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
elbisivni Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #1
Hi

I'm trying to use refocus on an Apple TV2. Looks gorgeous and works well except for some of the text. At the top of each screen I get:

$var[window_title.system] or a variation thereof, while in file view each of the videos doesn't show its name, but:

$var[global_title.video]

Which isn't very useful unless I want to be really random about what I watch Smile

Is this a known, and easily fixed problem? Any advice very gratefully received.
find quote
Galefury Offline
Fan
Posts: 345
Joined: Dec 2009
Reputation: 9
Location: Bucharest, EU
Post: #2
Yeah, update your XBMC to beta 11.0 "Eden"

XWMM - a complete, web based, cross platform, media manager
reFocus - Simply the best
find quote
elbisivni Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #3
Galefury Wrote:Yeah, update your XBMC to beta 11.0 "Eden"

Just did that. Works beautifully. Thanks Galefury!
find quote
one800higgins Offline
Member
Posts: 95
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #4
Redacted.
(This post was last modified: 2011-12-29 03:36 by one800higgins.)
find quote