[RELEASE] 4oD (Video) Addon - UK Channel 4 on demand

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
nibor Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Oct 2011
Reputation: 1
Post: #1
The best way to install and ensure you receive updates as well as quick access to my other addons, is to install my repository from:
http://nibor-xbmc-repo.googlecode.com/fi....nibor.zip

Alternatively you can just get version 1.0.1 (latest at time of writing) from:
http://code.google.com/p/nibor-xbmc-repo/downloads/list

(NOTE: this addon has previously been announced in some other threads, but this should now be considered the primary thread for this topic)
find
Slatri Offline
Member
Posts: 85
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
Post: #2
Hi great plugin was working great until today. It keeps script failing here is the log http://pastein.com/1qgZmpEM. Thanks for your time.
find
lefty420 Offline
Senior Member
Posts: 160
Joined: Jul 2009
Reputation: 4
Post: #3
here's my pastebin from windows 7. I think the error is in line 158.

http://pastebin.com/UG5jdgzE

This morning I've completely reinstalled xbmc beta 1. removing the old directories from previous install. then installing 4od from your repo. Firewall is off. Working fine on openelec.

Great addons btw. I'm pretty sure it's a problem with my windows and not the plugin

hd420p.co.uk XBMC blog
find
mikey1234 Offline
Banned
Posts: 408
Joined: Nov 2011
Post: #4
does it automatically delete cache after watching ?
find
gobbledigook Offline
Senior Member
Posts: 236
Joined: Aug 2009
Reputation: 0
Post: #5
this is fab thanx!

on mint 12 with xbmc dharma i had to update rtmp using the instructions in this post
find
StealMySoda Offline
Junior Member
Posts: 12
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #6
Works great thanks Smile
find
Atlantean Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Location: Dublin
Post: #7
4oD is working fine for me on my ATV2 thanks Nod
find
Kalakuta Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Sep 2011
Reputation: 0
Post: #8
Add-on stopped working last night ('script failed' error) on ATV2. Everything fine again after deleting addon, cache and then re-installing from zip. Perhaps I could just have deleted the cache? I'll try that first if it happens again.
find
jimmymcmahon Offline
Member
Posts: 70
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #9
Kalakuta Wrote:Add-on stopped working last night ('script failed' error) on ATV2. Everything fine again after deleting addon, cache and then re-installing from zip. Perhaps I could just have deleted the cache? I'll try that first if it happens again.

Hi mate. Out of interest how did you delete the cache ? Which directory does it reside in ?

Thanks
find
Chalex4 Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #10
Atlantean Wrote:4oD is working fine for me on my ATV2 thanks Nod

Likewise, running Eden Beta. Thanks!
find
Mighty_Diamond Offline
Member
Posts: 88
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #11
gobbledigook Wrote:this is fab thanx!

on mint 12 with xbmc dharma i had to update rtmp using the instructions in this post

Not to sound like a complete noob here but how do you update the rtmp? I downloaded the rtmpdump... I understand the code I have to paste... I just have zero idea of where to type it.

Only issues I have with xmbc are the ITV, Channel 4 and 5 add-ons.

I have seached for the info but nothing in simple noob terms to help me out.

Cheers in advance.
find
dubstar_04 Offline
Senior Member
Posts: 228
Joined: May 2008
Reputation: 0
Location: Warrington, UK
Post: #12
Mighty_Diamond Wrote:Not to sound like a complete noob here but how do you update the rtmp? I downloaded the rtmpdump... I understand the code I have to paste... I just have zero idea of where to type it.

Only issues I have with XBMC are the ITV, Channel 4 and 5 add-ons.

I have seached for the info but nothing in simple noob terms to help me out.

Cheers in advance.

if you are on linux, just open terminal and paste it in.

All Things PVR
find
noodlemctwoodle Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Location: Some where in the west
Thumbs Up   
Post: #13
First of all great plugin, this is some thing that I have been waiting for, for many years.

Both 4oD and 5 Demand scripts install fine from your XBMC Repo and I have linked both plugins to RTMP and set a download folder within my Linux Home directory.

Unfortunately when either plugin loads to "play" either the content from 4oD or 5 Demand, the plugin unfortunately doesn't load anything. I get a brief loading bar popup as if the program was buffering and then nothing happens.

When I try to "download" content from either plugin the selected shows are found in the pre-selected download folder however have a 1kb file size and do not play inside or out of XBMC.

Any ideas what this could be :confused2: Cant wait to get this working Big Grin

{Setup}
Linux Mint 12
XBMC (latest stable release)
AEON Nox (skin)
find
James28 Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #14
Only thing that is a bit annoying on this, is that if you go into a menu of something that's been a series, it only comes up with episode titles, so hard to tell which is the most recent, or the order.
find
Slatri Offline
Member
Posts: 85
Joined: Jul 2011
Reputation: 0
Post: #15
I keep getting a script error today was working fine is it happening to anyone else? If you need a log let me know.
find
Thread Closed