[RELEASE] rtmpGUI plugin

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
hunkyn Offline
Fan
Posts: 400
Joined: May 2011
Reputation: 1
Location: Universe
Post: #61
Stammie thank you for the link. Much appreciated. Lefty thanks for all the efforts in maintaining the list.

Intel® Quad Core i5 Sandybridge @3.40GHz | ASRock Z775 Mobo 8GB DDR3 Ram | Logitech K400 Keyboard |
| Logitec Harmony 550 Remote| 46' Samsung LCD TV | Onkyo TX-S605 w/ Bose 5.1 Surround
find quote
oneadvent Offline
Fan
Posts: 404
Joined: May 2011
Reputation: 1
Post: #62
I can add to the list if someone wants to give me the diff.
find quote
lefty420 Offline
Senior Member
Posts: 160
Joined: Jul 2009
Reputation: 4
Post: #63
cheers for the kudos guys. we're not actually sniffing, just googling around pastebin and the live streams thread. Although like i've said nothing HD seems to be working outside of the tvsector .stream's. Speaking of which tvsector (at least the homepage) seems to down atm.

wheres woompa?

@oneadvent PM us buddy

hd420p.co.uk XBMC blog
find quote
stammie Offline
Senior Member
Posts: 141
Joined: Oct 2011
Reputation: 6
Post: #64
I have a list of about 14 working US sd channels but I'm kinda at a loss to work out the relevant bits of information to post. Its a batch file that calls up vlc to play the channel,
if anyone can make sense of the following example just for ABC I'll gladly share the rest if people want it and someone can get it working:-

cls
echo.
echo The ABC stream is starting.... Close vlc to return to the menu.
call rtmpdump -v -r rtmp://46.105.109.122/edge/tve1lkzlj5vqz83 -W http://static.ilive.to/jwplayer/player.swf -p http://www.ilive.to/view/23523/ABC_channel | %vlc% -
goto TOP

rrtmp://68.68.30.174/live/_definst_<playpath>castones4 <swfUrl>http://www.veemi.com/player/player-licensed.swf <pageUrl>http://www.veemi.com/embed.php?v=castone...dradio.com <objectEncoding>
find quote
oneadvent Offline
Fan
Posts: 404
Joined: May 2011
Reputation: 1
Post: #65
<stream>
<title>ABC</title>
<swfUrl>http://static.ilive.to/jwplayer/player.swf</swfUrl>
<link>rtmp://46.105.109.122/edge/tve1lkzlj5vqz83</link>
<pageUrl>http://www.ilive.to/view/23523/ABC_channel</pageUrl>
<playpath>NOT SURE</playpath>
<language>English</language>
<advanced>live=1</advanced>
</stream>

that would be my guess...anyone want to fill in the rest?
find quote
caltech26 Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #66
Pretty much none of the channels work for me (I have the same issue with the Livestreams add on).

When I click on a channel, the "working" message appears, but nothing opens to play.

Very strange.
find quote
PatrickBateman Offline
Posting Freak
Posts: 1,677
Joined: Mar 2011
Reputation: 17
Location: Another Earth
Post: #67
lefty420 Wrote:Hi patrick, we're just maintaining an English list. we've not managed to get a local xml to run. it would be nice to be able to define categories and hopefully woompa will add it soon. We'd also love to see the ability to define a path the thumbnails. just wish i know a bit of python

it also seems that onl the tvsector .stream files work (at least for HD). For example I cant get HGTV stream to go even tho it plays in vlc

Thanks lefty,

I was using another stream link as I hadn't seen yours Blush is your list the most uptodate?

Big appreciation for giving such great and informative advice, reapply appreciate it Nod
find quote
hunkyn Offline
Fan
Posts: 400
Joined: May 2011
Reputation: 1
Location: Universe
Post: #68
oneadvent Wrote:<stream>
<title>ABC</title>
<swfUrl>http://static.ilive.to/jwplayer/player.swf</swfUrl>
<link>rtmp://46.105.109.122/edge/tve1lkzlj5vqz83</link>
<pageUrl>http://www.ilive.to/view/23523/ABC_channel</pageUrl>
<playpath>NOT SURE</playpath>
<language>English</language>
<advanced>live=1</advanced>
</stream>

that would be my guess...anyone want to fill in the rest?
Did you try adding it to the list and see if that worked?

Intel® Quad Core i5 Sandybridge @3.40GHz | ASRock Z775 Mobo 8GB DDR3 Ram | Logitech K400 Keyboard |
| Logitec Harmony 550 Remote| 46' Samsung LCD TV | Onkyo TX-S605 w/ Bose 5.1 Surround
find quote
hunkyn Offline
Fan
Posts: 400
Joined: May 2011
Reputation: 1
Location: Universe
Post: #69
stammie Wrote:I have a list of about 14 working US sd channels but I'm kinda at a loss to work out the relevant bits of information to post. Its a batch file that calls up vlc to play the channel,
if anyone can make sense of the following example just for ABC I'll gladly share the rest if people want it and someone can get it working:-

cls
echo.
echo The ABC stream is starting.... Close vlc to return to the menu.
call rtmpdump -v -r rtmp://46.105.109.122/edge/tve1lkzlj5vqz83 -W http://static.ilive.to/jwplayer/player.swf -p http://www.ilive.to/view/23523/ABC_channel | %vlc% -
goto TOP

rrtmp://68.68.30.174/live/_definst_<playpath>castones4 <swfUrl>http://www.veemi.com/player/player-licensed.swf <pageUrl>http://www.veemi.com/embed.php?v=castone...dradio.com <objectEncoding>

Could you please send me the list i will use it directly on PC for now until we sort out the list to come to xbmc.

[update] I found them not needed thanks

Thanks in advance

Intel® Quad Core i5 Sandybridge @3.40GHz | ASRock Z775 Mobo 8GB DDR3 Ram | Logitech K400 Keyboard |
| Logitec Harmony 550 Remote| 46' Samsung LCD TV | Onkyo TX-S605 w/ Bose 5.1 Surround
(This post was last modified: 2012-01-29 02:36 by hunkyn.)
find quote
PatrickBateman Offline
Posting Freak
Posts: 1,677
Joined: Mar 2011
Reputation: 17
Location: Another Earth
Post: #70
There are 2 HD soprt channels in this post from live streams.. Can they too be added to this XML?

http://forum.xbmc.org/showpost.php?p=100...ostcount=4
find quote
a-t. Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #71
oneadvent Wrote:<stream>
<title>ABC</title>
<swfUrl>http://static.ilive.to/jwplayer/player.swf</swfUrl>
<link>rtmp://46.105.109.122/edge/</link>
<pageUrl>http://www.ilive.to/view/23523/ABC_channel</pageUrl>
<playpath>tve1lkzlj5vqz83</playpath>
<language>English</language>
<advanced>live=1</advanced>
</stream>

that would be my guess...anyone want to fill in the rest?
playpath is normally everything after the base of the address.
find quote
hunkyn Offline
Fan
Posts: 400
Joined: May 2011
Reputation: 1
Location: Universe
Post: #72
Can someone add this Nat GEO HD channel. I tested and it works great.

Code:
<stream>
    <title>National Geographic EN HD</title>
    <swfUrl>http://tvsector.com/mediaplayer/player.swf</swfUrl>
    <link>rtmp://s7.webport.tv/live/z050225.stream</link>
    <pageUrl>http://tvsector.com/</pageUrl>
    <playpath>z050225.stream</playpath>
    <language>English</language>
    <advanced>live=1</advanced>
</stream>


Thanks

Intel® Quad Core i5 Sandybridge @3.40GHz | ASRock Z775 Mobo 8GB DDR3 Ram | Logitech K400 Keyboard |
| Logitec Harmony 550 Remote| 46' Samsung LCD TV | Onkyo TX-S605 w/ Bose 5.1 Surround
find quote
oneadvent Offline
Fan
Posts: 404
Joined: May 2011
Reputation: 1
Post: #73
As per Lefty420s list:
-A+E
+Bio
+cinemax 2
-ESPN America
+National Geo EN (from hunkyn)
+Sky Sports 1
+Hustler

Updated. (Does anyone know if redlight is pron or not? It said sports in the URL but they aren't broadcasting right now for me to check.)
find quote
PatrickBateman Offline
Posting Freak
Posts: 1,677
Joined: Mar 2011
Reputation: 17
Location: Another Earth
Post: #74
Code:
<item>
<title>Aljazeera sport HD1</title>
        <link>rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/ playpath=ajs_ar_ch333_2400?reportingKey=eventId-682627_partnerId-1346 swfUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/Live/channel/hd1 live=true swfVfy=true</link>
        <thumbnail>http://i798.photobucket.com/albums/yy266/freeworldwide/Logos/Aljazeera-sport-logo/al_jazeera_sport_channel_hd.png</thumbnail>
    </item>
    <item>
        <title>Aljazeera sport HD2</title>
        <link>rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/ playpath=ajs_ar_ch334_2400?reportingKey=eventId-682627_partnerId-1346 swfUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/Live/channel/hd2 live=true swfVfy=true</link>
        <thumbnail>http://i798.photobucket.com/albums/yy266/freeworldwide/Logos/Aljazeera-sport-logo/al_jazeera_sport_channel_hd.png</thumbnail>
    </item>

Hey,
These seem to be working for some, plus the RTL streams posted in this thread a few posts back.

Will these new streams be getting added to the list at any point? As they don't all appear on the foreign version etc either.

Perhaps we could add a sports section or such?
find quote
oneadvent Offline
Fan
Posts: 404
Joined: May 2011
Reputation: 1
Post: #75
PatrickBateman Wrote:
Code:
<item>
<title>Aljazeera sport HD1</title>
        <link>rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/ playpath=ajs_ar_ch333_2400?reportingKey=eventId-682627_partnerId-1346 swfUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/Live/channel/hd1 live=true swfVfy=true</link>
        <thumbnail>http://i798.photobucket.com/albums/yy266/freeworldwide/Logos/Aljazeera-sport-logo/al_jazeera_sport_channel_hd.png</thumbnail>
    </item>
    <item>
        <title>Aljazeera sport HD2</title>
        <link>rtmp://ajslivefs.fplive.net/ajslive-live/ playpath=ajs_ar_ch334_2400?reportingKey=eventId-682627_partnerId-1346 swfUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/ptvFlash/unifiedplayer/aljazeera/multiformat/UnifiedPlayer.swf pageUrl=http://www.en.aljazeerasport.tv/Live/channel/hd2 live=true swfVfy=true</link>
        <thumbnail>http://i798.photobucket.com/albums/yy266/freeworldwide/Logos/Aljazeera-sport-logo/al_jazeera_sport_channel_hd.png</thumbnail>
    </item>

Hey,
These seem to be working for some, plus the RTL streams posted in this thread a few posts back.

Will these new streams be getting added to the list at any point? As they don't all appear on the foreign version etc either.

Perhaps we could add a sports section or such?

OK both of my lists (jonakcomputers.com) now have:
+RTL
+AS HD1
+AS HD2

let me know if you get anymore, or if I broke something!
find quote
Post Reply