XBMC 11.0 Eden: Beta2 available now

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Thread Closed
darkscout Offline
Posting Freak
Posts: 2,145
Joined: Jul 2008
Reputation: 12
Post: #16
I like burnbit for torrents:
Win:
http://burnbit.com/download/185765/xbmc_..._beta2_exe

OS X:
http://burnbit.com/download/185766/xbmc_...a2_x86_dmg

Source:
http://burnbit.com/download/185767/xbmc_...ta2_tar_gz

[Image: aeKO.jpeg]
Code:
GRANT ALL PRIVILEGES ON `xbmc_%`.* TO 'xbmc'@'%';
IF you have a mysql problem, find one of the 4 dozen threads already open.
find
gabbott Offline
Team-Kodi Member
Posts: 1,545
Joined: Jul 2007
Reputation: 27
Post: #17
darkscout Wrote:I like burnbit for torrents:
Win:
http://burnbit.com/download/185765/xbmc_..._beta2_exe

OS X:
http://burnbit.com/download/185766/xbmc_...a2_x86_dmg

Source:
http://burnbit.com/download/185767/xbmc_...ta2_tar_gz

I'll start seeding, I have a pretty decent upload.
find
UserInterface Offline
Senior Member
Posts: 180
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #18
When I try to start the new version I get a error "The program can't start because msvcr100.dll is missing from your computer. Try reinstalling the program to fix this problem"
Tried reinstalling same issue.

Any ideas?

- Never mind got it working,.
(This post was last modified: 2012-01-23 02:23 by UserInterface.)
find
Mike Pisano Offline
Member
Posts: 78
Joined: Nov 2008
Reputation: 0
Post: #19
Anybody having issues in beta2 with fanart not showing up? Prior versions use to show the fanart when the sub directory was highlighted, now you have to enter the sub and hightlight the .avi (or movie) even the ".." entry reverts back to the generic "theater screen". Also seems stacking\flatten not working right, might be related?
I'm not using the library, and all my fanart is local as *-fanart and all movies are in their own directories along the the .tbn and .nfo and a folder.jpg from media companion

Should Clarify - "Local" is SMB, not scraped, and i'm on ATV2
(This post was last modified: 2012-01-23 16:33 by Mike Pisano.)
find
niteNarmor Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #20
To whom this may concern,

Been using the media center for a couple of months now, liked it... So I downloaded 11.0 Eden Beta2 and found out the weather displays in Celsius and there is no setting to change it Fahrenheit.
find
ronie Offline
Team-Kodi Member
Posts: 9,220
Joined: Jan 2009
Reputation: 158
Post: #21
niteNarmor Wrote:To whom this may concern,

Been using the media center for a couple of months now, liked it... So I downloaded 11.0 Eden Beta2 and found out the weather displays in Celsius and there is no setting to change it Fahrenheit.

settings > appearance > international > region

make sure it's set correctly to wherever you live :-)

Always read the Kodi online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
find
MrLobster Offline
Member
Posts: 76
Joined: Feb 2010
Reputation: 0
Post: #22
Mike Pisano Wrote:Anybody having issues in beta2 with fanart not showing up? Prior versions use to show the fanart when the sub directory was highlighted, now you have to enter the sub and hightlight the .avi (or movie) even the ".." entry reverts back to the generic "theater screen". Also seems stacking\flatten not working right, might be related?
I'm not using the library, and all my fanart is local as *-fanart and all movies are in their own directories along the the .tbn and .nfo and a folder.jpg from media companion

I'm having issues too, but I have my fanart on the server.

Will try it local and see if that is a problem.

I'm using the Focus skin and fanart only on the main menu.

It cycles a couple and then shows a blank screen, the thumbs are ok. Basic logs states this

02:36:12 T:4396 ERROR: CWINFileSMB: Unable to open file '\' Error '32
02:36:12 T:4396 ERROR: Texture manager unable to load file: special://masterprofile/Thumbnails/0/0e4e9c16.tbn

Edit:

Just copied the thumbnails to my local machine and it all seems to be running smooth with no loss in fanart.
(This post was last modified: 2012-01-23 04:43 by MrLobster.)
find
T800 Offline
Posting Freak
Posts: 1,002
Joined: Jan 2011
Reputation: 6
Post: #23
GUI is so fast in this version compared to any other build of XBMC I have ever used! Normally my Harmony remote can feel sluggish compared to a keyboard but not now.

Living Room i3 • W7 Ultimate x64 • 120GB SSD • HD 7750 • 2x TBS8922 tuners • Aeon Nox 4.0
Bedroom A6 3500 • W7 Ultimate x64 • 40GB SSD • HD 6550 • Aeon Nox 4.0
Servers unRAID server for Movies (22TB) • unRAID server for TV Shows/Music (11TB)
HTPC http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=99831
unRAID Server http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=106786
find
Troyp42 Offline
Senior Member
Posts: 135
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Location: Melbourne, Australia
Post: #24
Ok some noob questions..

1. Is this update going to work on ATV2? (Im curently running eden V11 beta)

2. To Upgrade do I follow this..(There sems to be a lot of different ways to get XBMC so just checking I am doing it correctly)

Quote:1.Open up your terminal/ssh application and enter the following command to log in to your ATV2: ssh root@YOUR.ATV2.IP.ADDRESS
2.You will be asked for a password: default password is alpine
3.Continue to enter the following commands: apt-get update apt-get install org.xbmc.xbmc-atv2
4.You should now have Eden Beta 2 for ATV2. See here to verify your XBMC version.


3. Will the upgrade make me lose any current add ons, settings etc?

Thanks heaps for the advice.

Running Eden V11 Beta3 on ATV2 networked to Win7 PC using SMB shares.
find
mukati Offline
Junior Member
Posts: 43
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #25
Hey guys.. excellent work.. Beta 1 itself was so good, i'm thinking not to touch it till final comes along. Only thing that could compel me to install Beta 2 is Airplay support for Music (Windows)

can anyone confirm whether this worksConfused really appreciate..

Thanks!
find
nkosika Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #26
Mike Pisano Wrote:Anybody having issues in beta2 with fanart not showing up? Prior versions use to show the fanart when the sub directory was highlighted, now you have to enter the sub and hightlight the .avi (or movie) even the ".." entry reverts back to the generic "theater screen". Also seems stacking\flatten not working right, might be related?
I'm not using the library, and all my fanart is local as *-fanart and all movies are in their own directories along the the .tbn and .nfo and a folder.jpg from media companion

Yes. I upgraded and I am using a symbolic link for all of my machines' thumbnails and fan art and this is the weird thing. It appears that only the HD movies are not showing the fan art and thumbnails.

I have the database shared on mysql.

Everything else went fine, including the art for Standard Definition movies, it is only the 720 and 1080 movies having issues. HD TV shows seem fine.

HD movies are on a different share folder (SMB) but same machine is hosting those that are hosting standard def movies and tv shows. I doubt it is a permissions issue.

These all worked on Dharma, I skipped Eden beta 1 and went straight to beta 2.

It isn't all HD movies. Going into Movie Information and selecting Get Thumbnail and Fanart does work and it propogates to all the other XBMC machines. Before upgrading, I exported my libraries, pointed the advancesettings to a new clean MYSQL Server machine, upgraded to Eden and then imported the databases into them.
(This post was last modified: 2012-01-23 09:28 by nkosika.)
find
Memphiz Offline
Team-Kodi Developer
Posts: 11,056
Joined: Feb 2011
Reputation: 113
Location: germany
Post: #27
mukati Wrote:Hey guys.. excellent work.. Beta 1 itself was so good, i'm thinking not to touch it till final comes along. Only thing that could compel me to install Beta 2 is Airplay support for Music (Windows)

can anyone confirm whether this worksConfused really appreciate..

Thanks!

AirPlay Music (a.k.a. AirTunes) won't make it into Eden for Windows...

AppleTV2/iPhone/iPod: HowTo find debug logs and everything else which the devs like so much: click here
HowTo setup NFS for XBMC: Wiki NFS
HowTo configure avahi (zeroconf): Wiki Avahi
READ THE IOS FAQ!: iOS FAQ
(This post was last modified: 2012-01-23 10:30 by Memphiz.)
find
Schumi Offline
Member
Posts: 57
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #28
Fastest GUI response ever. Thats good. But when I adding my tv-show folder it doesnt scrap anything. Is this known issues.
find
FibreNL Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #29
hello,
I made ​​a new instalation of eden beta 2.
I use the moviemeter scrapper when I add a new path where my movies are going to find his new film, he continues to 81 films have 151 movies in the folder, he sticks to look for new content.

If I want to close him down need to do it through task manager eden crash .if i start him again it will look for nieuw movies and again it crash.

someone an idea.

sorry for the bad engels.

Fibre
find
FibreNL Offline
Junior Member
Posts: 15
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #30
Its stuck on downloading movie information
find
Thread Closed