[SUPPORT] Hulu Video Plugin

  Thread Rating:
  • 17 Votes - 4.18 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
wingerdinger Offline
Junior Member
Posts: 21
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #451
(2012-04-07 15:19)Fly100 Wrote:  Got kinda lost in all this, so im goin to ask outright ( flame suit at ready)

Apple TV 2
latest version of XBMC
Hulu 3.4.4
Ublock 'large country' working.
Hulu acct created and login details added to ATV2
UK resident

Plays advert at starts then returns to the listings.


From what I have read ( most of the 45 pages) it did work and now it does not. Can anyone confirm im correct please..

As ever thanks in advance.

FLY


Because you live in the UK, Hulu wont work unless you use a US VPN. Take a look on the internet, theres a few sites but they charge a monthly fee
find quote
Fly100 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #452
(2012-04-07 15:27)wingerdinger Wrote:  
(2012-04-07 15:19)Fly100 Wrote:  Got kinda lost in all this, so im goin to ask outright ( flame suit at ready)

Apple TV 2
latest version of XBMC
Hulu 3.4.4
Ublock 'large country' working.
Hulu acct created and login details added to ATV2
UK resident

Plays advert at starts then returns to the listings.


From what I have read ( most of the 45 pages) it did work and now it does not. Can anyone confirm im correct please..

As ever thanks in advance.

FLY


Because you live in the UK, Hulu wont work unless you use a US VPN. Take a look on the internet, theres a few sites but they charge a monthly fee

As per 1st post I am using unblock us.com. Spent most of morning trying to fix this, still no good.
find quote
Guyver111 Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #453
For all those that are getting a little crazy, like i did, because some streams run and some don't.

From a post in this thread i learned that XBMC Dharma had a bug where a stream was killed if it was paused to change the display refresh-rate.
The same post also said the problem was fixed in XBMC Eden...

Well since im running XBMC Eden, i can say:
"Well it's back!"

To fix this go to:
System -> Settings -> Video -> Playback -> "Pause during refresh rate change"

Default setting has it on "2.0" seconds you have to change it to "off"

Now my streams run (at least till i hit the next problem)
find quote
chilli Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #454
(2012-04-06 06:23)wilson.joe Wrote:  Your not being very specific here, in the hulu Video Plugin setting there is an option
for them to go to a default directory in the plugin directory or a custom directory
say Hulu.. and in that directory are two subdirectories created one for movies and one
for tv shows, the one for movies will put all the movies in the one directory the tv shows
will got into the tv show subdirectory with a subdirectory for each tv show.

(2012-04-06 04:54)four86 Wrote:  I'm having an issue where when I right-click on my subscription and add to library, it puts every tv show in to one directory titled somethign like "al shows" or something like that. Please advise.

Thanks!

I ran into that and it turned out to be a scraper setting. In my case the files were in the correct place, but the content type wasn't right. @four86, after checking to make sure the files are in the right place, also check to make sure that in your Hulu sources TV and Movies are each set to use the right scraper before updating the library.
find quote
NobodyHere Offline
Member
Posts: 51
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #455
NM this occasional dunce. Thanks again for this awesome plugin BC. Wink
(This post was last modified: 2012-04-27 03:52 by NobodyHere.)
find quote
four86 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Nov 2005
Reputation: 0
Post: #456
This is wrt TV subscriptions on Hulu. I disabled the default directory. I'm using the custom directory of H:\, which is a mapped smb share on a NAS box. In my Video sources, I have a TV source for H:\TV\. Yes, I can see all of the TV shows at this location. but when I right click update library (my TV library), it starts grabbing meta data from thetvdb (I think) for a show called AL TV (Weird al's tv show), and all the Hulu tv subscriptions are being placed in that one directory (Al TV). I didn't even favorite or subscribe to that show, so I'm not sure why everything is being placed there.

(2012-04-06 06:23)wilson.joe Wrote:  Your not being very specific here, in the hulu Video Plugin setting there is an option
for them to go to a default directory in the plugin directory or a custom directory
say Hulu.. and in that directory are two subdirectories created one for movies and one
for tv shows, the one for movies will put all the movies in the one directory the tv shows
will got into the tv show subdirectory with a subdirectory for each tv show.

(2012-04-06 04:54)four86 Wrote:  I'm having an issue where when I right-click on my subscription and add to library, it puts every tv show in to one directory titled somethign like "al shows" or something like that. Please advise.

Thanks!
find quote
perro6969 Offline
Senior Member
Posts: 109
Joined: May 2010
Reputation: 0
Post: #457
(2012-03-10 01:12)pkscuot Wrote:  
bboo Wrote:I would love to use real-debrid with this plugin. Will it ever happen?

My bet would be probably not. Some very simple proxy options were added just so people didn't have to pay for basically a free service, but this addon is focused on playing Hulu content for people in a country (I think just the US) in which Hulu can distribute content. It also looks like real-debrid is designed to download files, and this addon doesn't actually download anything. It just plays streams.

sorry to come back to this again, but actually real-debrid just streams the content of hulu.
I would also be very interested in a real-debrid support. Hotspot shield doesn't work for hulu with xbmc, only with the browser.
find quote
crimsonfury Offline
Fan
Posts: 515
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Location: Arizona, U.S.
Post: #458
I love this plugin but...,

It doesn't keep the view settings... I change the views to panel view in Aeon Mq3 and it goes right back to list after I back out to search or Hulu home again.

[Image: all-thin-banner@2x.jpg]
find quote
bladeds Offline
Senior Member
Posts: 175
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #459
(2012-04-07 15:27)wingerdinger Wrote:  
(2012-04-07 15:19)Fly100 Wrote:  Got kinda lost in all this, so im goin to ask outright ( flame suit at ready)

Apple TV 2
latest version of XBMC
Hulu 3.4.4
Ublock 'large country' working.
Hulu acct created and login details added to ATV2
UK resident

Plays advert at starts then returns to the listings.


From what I have read ( most of the 45 pages) it did work and now it does not. Can anyone confirm im correct please..

As ever thanks in advance.

FLY


Because you live in the UK, Hulu wont work unless you use a US VPN. Take a look on the internet, theres a few sites but they charge a monthly fee

U need can server Akamai, and turn ads off. I think it is mentioned before
cdn not can, my iPad has auto changes text
(This post was last modified: 2012-04-08 21:43 by bladeds.)
find quote
Fly100 Offline
Junior Member
Posts: 5
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #460
(2012-04-08 21:42)bladeds Wrote:  
(2012-04-07 15:27)wingerdinger Wrote:  
(2012-04-07 15:19)Fly100 Wrote:  Got kinda lost in all this, so im goin to ask outright ( flame suit at ready)

Apple TV 2
latest version of XBMC
Hulu 3.4.4
Ublock 'large country' working.
Hulu acct created and login details added to ATV2
UK resident

Plays advert at starts then returns to the listings.


From what I have read ( most of the 45 pages) it did work and now it does not. Can anyone confirm im correct please..

As ever thanks in advance.

FLY


Because you live in the UK, Hulu wont work unless you use a US VPN. Take a look on the internet, theres a few sites but they charge a monthly fee

U need can server Akamai, and turn ads off. I think it is mentioned before
cdn not can, my iPad has auto changes text

Ads are off and using unblock USA. some items work , but most dont now.!
find quote
crimsonfury Offline
Fan
Posts: 515
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Location: Arizona, U.S.
Post: #461
Nevermind! I signed up for a free account and now it keeps views! Oops... Wink

I wish XBMCFlicks was this smooth! I hate that it opens IE to play!

Good Job here!

[Image: all-thin-banner@2x.jpg]
find quote
BlueCop Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,432
Joined: May 2004
Reputation: 73
Post: #462
I committed an update to fix a problem with the networks list. It was a problem with accented characters in the canonical name. It should be fixed now.
find quote
Guyver111 Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Apr 2012
Reputation: 0
Post: #463
Maybe you guys can help me.
I created a free hulu account and changed my profile-URL in such a way that i have a username (i read somewhere in this thread that i need to do that).
But when i activate login with my username and pasword all i get is a "Error: Script failed..."

A tail -f on the xbmc log shows this:

Code:
21:34:50 T:140656859535104 WARNING: Previous line repeats 1 times.
21:34:50 T:140656859535104  NOTICE: -->Python Interpreter Initialized<--
21:34:50 T:140656859535104  NOTICE: addoncompat.py: XBMC Revision not available - Version String: 11.0 Git:Unknown
21:34:51 T:140656859535104   ERROR: Error Type: <class 'urllib2.URLError'>
21:34:51 T:140656859535104   ERROR: Error Contents: <urlopen error [Errno 8] _ssl.c:499: EOF occurred in violation of protocol>
21:34:51 T:140656859535104   ERROR: Traceback (most recent call last):
                                              File "/var/lib/vdr/.xbmc/addons/plugin.video.hulu/default.py", line 12, in <module>
                                                import resources.lib.common as common
                                              File "/var/lib/vdr/.xbmc/addons/plugin.video.hulu/resources/lib/common.py", line 417, in <module>
                                                checkToken()
                                              File "/var/lib/vdr/.xbmc/addons/plugin.video.hulu/resources/lib/common.py", line 142, in checkToken
                                                login_queue()
                                              File "/var/lib/vdr/.xbmc/addons/plugin.video.hulu/resources/lib/common.py", line 285, in login_queue
                                                'nonce'   : NONCE()}
                                              File "/var/lib/vdr/.xbmc/addons/plugin.video.hulu/resources/lib/common.py", line 331, in NONCE
                                                data = postAPI(action,values,True)
                                              File "/var/lib/vdr/.xbmc/addons/plugin.video.hulu/resources/lib/common.py", line 323, in postAPI
                                                response = urllib2.urlopen(req)
                                              File "/usr/lib/python2.7/urllib2.py", line 126, in urlopen
                                                return _opener.open(url, data, timeout)
                                              File "/usr/lib/python2.7/urllib2.py", line 391, in open
                                                response = self._open(req, data)
                                              File "/usr/lib/python2.7/urllib2.py", line 409, in _open
                                                '_open', req)
                                              File "/usr/lib/python2.7/urllib2.py", line 369, in _call_chain
                                                result = func(*args)
                                              File "/usr/lib/python2.7/urllib2.py", line 1193, in https_open
                                                return self.do_open(httplib.HTTPSConnection, req)
                                              File "/usr/lib/python2.7/urllib2.py", line 1160, in do_open
                                                raise URLError(err)
                                            URLError: <urlopen error [Errno 8] _ssl.c:499: EOF occurred in violation of protocol>
21:34:51 T:140657284192224   ERROR: GetDirectory - Error getting plugin://plugin.video.hulu
21:34:51 T:140657284192224   ERROR: CGUIMediaWindow::GetDirectory(plugin://plugin.video.hulu) failed

Can't make head or tails from that.

And another thing, is it possible to configure hulu to get the data about everything (TV Movies ...) all at once when you open the plugin and not each time you open a new section?
Now it goes like: Start Hulu -> Choose TV -> Loading Loading -> Choose Channels -> Loading Loading -> Choose .........
Couldn't it go like: Start Hulu -> Loading Loading Loading -> Choose -> Choose -> Choose -> Play....... ?
find quote
thesoko Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: Oct 2010
Reputation: 0
Post: #464
About a minute into any stream playback stops :/

Didn't see anything else on the thread, looks like the relevant log lines are:

Code:
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: RTMP_ClientPacket, received: invoke 258 bytes
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: (object begin)
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: <Name:           no-name., STRING:   onStatus>
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: <Name:           no-name., NUMBER:   0.00>
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: NULL
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: <Name:           no-name., OBJECT>
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: (object begin)
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: <Name:              level, STRING:   status>
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: <Name:               code, STRING:   NetStream.Play.Stop>
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: <Name:        description, STRING:   Stopped playing hulu24/498/1877498/agave1877498_3738896_Plus_Preview.flv.>
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: <Name:            details, STRING:   hulu24/498/1877498/agave1877498_3738896_Plus_Preview.flv>
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: <Name:           clientid, STRING:   DEg4NDbB>
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Property: <Name:             reason, STRING:   >
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: (object end)
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Previous line repeats 1 times.
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: HandleInvoke, server invoking <onStatus>
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: HandleInvoke, onStatus: NetStream.Play.Stop
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Invoking deleteStream
18:15:07 T:140715791193856 M:1397686272    INFO: Got Play.Complete or Play.Stop from server. Assuming stream is complete
18:15:08 T:140715766015744 M:1397723136   DEBUG: CDVDPlayerAudio:: Discontinuity - was:81751160.425738, should be:81741130.826259, error:-10029.599479
18:15:14 T:140715766015744 M:1397727232   DEBUG: CDVDPlayerAudio:: Discontinuity - was:87897280.334259, should be:87884927.393541, error:-12352.940718
18:15:15 T:140715766015744 M:1397727232   DEBUG: CDVDPlayerAudio - CDVDMsg::GENERAL_EOF
18:15:15 T:140715766015744 M:1397727232   DEBUG: CDVDAudio::Drain - adding 784 bytes of silence, buffer size: 2976, chunk size: 3760
18:15:15 T:140715766015744 M:1397727232 WARNING: CDVDMessageQueue(audio)::Get - asked for new data packet, with nothing available

Any help would be great... love your plugins bluecop Wink
(This post was last modified: 2012-04-11 01:21 by thesoko.)
find quote
BlueCop Offline
Skilled Python Coder
Posts: 1,432
Joined: May 2004
Reputation: 73
Post: #465
You are trying to play a plus teir video and are not authorized for the full video. You are only authorized for the preview.

tuen off plus in the settings and it won't list that plus content.
find quote
Post Reply