No pictures on Danish Live TV (again)

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
oluf Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Location: Denmark
Post: #1
Who does fiddle with the VTB??

In the late Beta1 all "DanishLiveTV" channels where playing very well. BUT:
After upgrading to Beta2, -only gray picture with sounds Shocked

If I turn off Hardware acceleration Tool the pictures are shown, but the quality of DR HD is not good ...
My platform:
XBMC (11.0-BETA2 Git:20120120-f76c547), Platform: Darwin iOS (11.0.0 AppleTV2,1, Version 5.0.1 (Build 9A406a)). Built on Jan 20 2012

http://pastebin.com/QpCieDyV

I am also doing ATV2 for my Son in Law. His is still on Beta1 - and here all channels are playing fine :confused2:

Please Davilla. I know you are the right man for this problem Big Grin

Best regards Oluf
(This post was last modified: 2012-01-29 09:16 by oluf.)
find quote
jhsrennie Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 7,236
Joined: Nov 2008
Reputation: 118
Location: Chester, UK
Post: #2
The errors are obviously:

Code:
NOTICE: Decode - VTDecompressionSessionDecodeFrame returned(-12911)
DEBUG: CDVDPlayerVideo - video decoder returned error

but I don't know this bit of the code well enough to know what the errors mean. Can you post your .strm file here and I'll try playing it.

JR
find quote
twinther Offline
Fan
Posts: 308
Joined: Sep 2004
Reputation: 10
Location: Denmark
Post: #3
Hi jhsrennie,
The rtmp url for DR HD is either:
Code:
rtmp://livetv.gss.dr.dk/live/livedr06astream3 live=1
or
Code:
rtmp://livetv.gss.dr.dk/live/livedr06bstream3 live=1
depending on which stream server is active.

It probably only works from a Danish IP. I can capture some of the stream if you need it.

Br.
Tommy
find quote
oluf Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Location: Denmark
Post: #4
Thanks TommyRolleyes
find quote
oluf Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Location: Denmark
Post: #5
Hi jhsrennie.
Tested my Son in Laws Beta1 today
DanishLive TV, ver. 2.1.1:
All Channels were fine, Picture and sound, and Hardware Acceleration Tool ON.

My AppleTV2, beta2
DanishLive TV, ver. 2.1.1:
All Channels with sounds but NO pictures. (VTB ON).

Was the .strm file from twinther usefull - or do you want some more informations?

Best regards Oluf
(This post was last modified: 2012-02-04 12:01 by oluf.)
find quote
hanzen Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Nov 2011
Reputation: 0
Location: Denmark
Post: #6
I have the problem too

ATV2 - Eden-Beta 2
DanishLive TV, ver v2.1.1
sound but no picture Sad

Laptop - Eden-Beta 2
DahishLive TV, ver 2.1.1.
Here it works fine Confused
find quote
jhsrennie Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 7,236
Joined: Nov 2008
Reputation: 118
Location: Chester, UK
Post: #7
oluf Wrote:Was the .strm file from twinther usefull - or do you want some more informations?

When I try the strm file it fails with a "NetStream.Failed" error. This happens in beta 2, beta 1 and even v10.1. If I try and use rtmpdump:

Code:
rtmpdump -r rtmp://livetv.gss.dr.dk/live/livedr06astream3 --live

This also fails with the same error. Maybe the stream doesn't allow playback from the UK.

JR
find quote
pewpew1 Offline
Junior Member
Posts: 24
Joined: Sep 2010
Reputation: 0
Post: #8
Quote:Maybe the stream doesn't allow playback from the UK.
It is not allowed to be played outside Denmark, so it not easy for you to test it :/
find quote
jhsrennie Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 7,236
Joined: Nov 2008
Reputation: 118
Location: Chester, UK
Post: #9
pewpew1 Wrote:It is not allowed to be played outside Denmark, so it not easy for you to test it :/

Not unless you want to pay my air fare :-)

Mind you, I expect Denmark is cold at this time of year. Perhaps I should wait for summer before offering to test it :-)

JR
find quote
oluf Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Location: Denmark
Post: #10
Hello jhsrennie
Reminding you twinters words:
"It probably only works from a Danish IP. I can capture some of the stream if you need it."

I think. It must be very simpel to compare beta1 against beta2 ...
But what do I know about that.Rolleyes

Maybe if you asked Davilla. He did some miracles last time about the VTBBig Grin

BR
Oluf
find quote
jhsrennie Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 7,236
Joined: Nov 2008
Reputation: 118
Location: Chester, UK
Post: #11
If someone would like to capture some sample video and upload it somewhere I'm happy to download it and take a look.

JR
find quote
twinther Offline
Fan
Posts: 308
Joined: Sep 2004
Reputation: 10
Location: Denmark
Post: #12
Hi JR,
I have uploaded a sample of each of the six streams.
Let me know if you need more of each stream.

http://dl.dropbox.com/u/43362061/dr%20st...120205.flv
http://dl.dropbox.com/u/43362061/dr%20st...120205.flv

http://dl.dropbox.com/u/43362061/dr%20st...120205.flv
http://dl.dropbox.com/u/43362061/dr%20st...120205.flv
http://dl.dropbox.com/u/43362061/dr%20st...120205.flv
http://dl.dropbox.com/u/43362061/dr%20st...120205.flv

Br.
Tommy
find quote
oluf Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Location: Denmark
Post: #13
Sorry folks.

Beta 3 didnĀ“t do it - still the same grey picture with sound Sad

Any help to get?

Regards Oluf
find quote
jhsrennie Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 7,236
Joined: Nov 2008
Reputation: 118
Location: Chester, UK
Post: #14
Sorry to be so long replying, but somehow I missed Tommy's post.

I tried all six videos that Tommy posted, and they all play fine on Eden beta 3 here. That's on Windows 2008.

Oluf, can you try Tommy's sample videos and see if they play on your system.

JR
find quote
oluf Offline
Junior Member
Posts: 44
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Location: Denmark
Post: #15
How to put those files into AppleTV2?Rolleyes

I can play them on my computer, but not in AppleTV2 (as told in this tread )

Oluf
(This post was last modified: 2012-02-12 22:04 by oluf.)
find quote
Post Reply