Music Scraper problem

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
villano666 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #1
I'm having a strange problem. When I tried to update artist info, the first time it jams, keeps asking for artist name (tried with several). When I go to Artist scrapper and changed it to another one then it works. This happends with all artists. I have Last.fm and All music scrapper installed. It happends both ways, when i change from last.fm to all music and the other way around as well.
Any ideas?
(This post was last modified: 2012-05-26 17:16 by DDDamian.)
find quote
TechLife Offline
Donor
Posts: 576
Joined: Aug 2008
Reputation: 20
Location: Aurora, CO
Post: #2
A log would be helpful here...

*If I helped, please +rep below*
Windows Media Center PVR add-on (pvr.wmc) and Server (ServerWMC)
The XBMC team, plug-in devs, skinners, etc. do this for us for FREE in their spare time because they want to. Think about that for a second before you start bitching...
find quote
villano666 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #3
Sorry, here it goes

http://www.dod-s.com.ar/xbmc.log
find quote
villano666 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #4
anyone?
find quote
DDDamian Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 3,030
Joined: Sep 2011
Reputation: 254
Location: Canada
Post: #5
I'll try help. but only if you call it a scraper, not a scrapper lol.

It looks like the scraper is missing a file or just out-of-date. You're using a very old (in XBMC time) version.

I would delete the scrapers from your XBMC special folder and update to Eden. Then addon whatever scraper you prefer. I like Allmusic, but it's gonna be a bit tricky for you.

System: XBMC HTPC with HDMI WASAPI & AudioEngine - Denon AVR-3808CI - Denon DVD-5900 Universal Player - Denon DCM-27 CD-Changer
- Sony BDP-S580 Blu-Ray - X-Box 360 - Android tablet wireless remote - 7.1 Streem/Axiom/Velodyne Surround System
If I have been able to help feel free to add to my reputation +/- below - thanks!
find quote
villano666 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #6
Thanks for your answer
If i update to Eden, will I lost every fanart,artist thumb or set up made?
(This post was last modified: 2012-02-06 05:59 by villano666.)
find quote
DDDamian Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 3,030
Joined: Sep 2011
Reputation: 254
Location: Canada
Post: #7
Nope. That all stays with the database, which will be painlessly upgraded for you.

Eden has an auto-update for scrapers at any rate, just go ahead and install it and let it find what it can for updates. Come back and let me know if you still need help after that. Don't monkey deleting anything for now - let's play the safe route until you've got a newer XBMC version.

System: XBMC HTPC with HDMI WASAPI & AudioEngine - Denon AVR-3808CI - Denon DVD-5900 Universal Player - Denon DCM-27 CD-Changer
- Sony BDP-S580 Blu-Ray - X-Box 360 - Android tablet wireless remote - 7.1 Streem/Axiom/Velodyne Surround System
If I have been able to help feel free to add to my reputation +/- below - thanks!
find quote
villano666 Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #8
Thanks, I have a party this weekend and I've been setting up music the whole week, I dont want to screw that up yet Big Grin
I'll try on Sunday, and I'll let you know what happened
find quote
sg88 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: May 2012
Reputation: 0
Post: #9
I'm using Eden and seem to have the same problem. Need to swtich scrapers before downloading a new artist information. Have tried updating the scrapers but to no avail. The same problem has also been described in http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=126511. Is this a know issue? Are there workarounds/fixes?

Thanks
find quote