Now Playing cover art.

  Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
gammatest Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #1
I can view thumbnails while browsing my library and download them to my device for all media types; however, once I check the "now playing" view, I don't get larger cover art, just the default empty jewel case.

Any ideas why this may be occuring?
find quote
Headcase_Fargon Offline
Senior Member
Posts: 163
Joined: Aug 2011
Reputation: 0
Post: #2
Happens on my Transformer (ICS) and HTC Evo (2.3.6) too.
find quote
holsten Offline
Junior Member
Posts: 4
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #3
Same problem here on a GS2 since the latest update to 0.8.8 beta1 :confused2:
find quote
mad-max Offline
Posting Freak
Posts: 1,476
Joined: Jul 2010
Reputation: 55
Location: Germany
Post: #4
+1 from my side

Is there any log of the app I/we can provide?

mad-max

[Image: obi3o55x.jpg]
[Image: 7c8w3bu8.png]

- - - Tribute to Metallica - - -

If I managed to help you, please click my reputation
find quote
thumbinollie Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #5
gammatest Wrote:I can view thumbnails while browsing my library and download them to my device for all media types; however, once I check the "now playing" view, I don't get larger cover art, just the default empty jewel case.

Any ideas why this may be occuring?

Same thing happens for me. LG Optimus T
find quote
adamomg Offline
Junior Member
Posts: 30
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #6
Same thing for me. Galaxy Nexus - Windows 7 32bit

XBMC Frodo RC2 | 3.2GHz AMD Phenom II | ASUS M4A88TD-V | 8GB G.SKILL Ripjaws | Crucial M4 64GB SSD | Windows 7 Premium
find quote
gammatest Offline
Junior Member
Posts: 36
Joined: Dec 2008
Reputation: 0
Post: #7
Is anyone who has this problem using a non windows machine for xbmc?

My brother has the identical set-up to me minus windows (he has ubuntu), and he gets the cover art.

I'm thinking it may be a Windows related problem.

Peace.
find quote
DDDamian Offline
Team-XBMC Developer
Posts: 3,030
Joined: Sep 2011
Reputation: 254
Location: Canada
Post: #8
gammatest Wrote:Is anyone who has this problem using a non windows machine for xbmc?

My brother has the identical set-up to me minus windows (he has ubuntu), and he gets the cover art.

I'm thinking it may be a Windows related problem.

Peace.

No issues here with Win7 x64 and cheapo Android 2.1 tablet.

System: XBMC HTPC with HDMI WASAPI & AudioEngine - Denon AVR-3808CI - Denon DVD-5900 Universal Player - Denon DCM-27 CD-Changer
- Sony BDP-S580 Blu-Ray - X-Box 360 - Android tablet wireless remote - 7.1 Streem/Axiom/Velodyne Surround System
If I have been able to help feel free to add to my reputation +/- below - thanks!
find quote
LoL Online
Senior Member
Posts: 128
Joined: Oct 2003
Reputation: 0
Location: The Netherlands
Post: #9
I have the same problem with xbmc on windows and openelec.

- Samsung Galaxy S2: Android 2.3.5
- XBMC Remote v0.8.8-beta1 revision 808
- Windows 7 x64 + XBMC RC2
- Openelec also RC2

Appears to have been a problem for some time, it did work a few months ago..

Is there a log i can post? (from xbmc or xbmc-remote?)

Hope it gets fixed!
find quote
ThatsMajor Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #10
I have the same issue too!
find quote
LanceVance Online
Junior Member
Posts: 46
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #11
Same issue here on Samsung Galaxy S2 & Vista.
find quote
cp_clegg Offline
Junior Member
Posts: 7
Joined: Jun 2010
Reputation: 0
Post: #12
I am having the same issue with XMBC 11.0-pre running on Ubuntu Lucid. Happening on both my Samsung GS2 and Samsung Galaxy Tab 7.7.
find quote
sanzoperez Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #13
Same for me, no covers on now playing.
Samsung Galaxy S2. Android 2.3.5
XBMC 11.0-PRE GIT:201203107-a0b69b in Ubuntu 10.10
xbmc-remote 0.8.8-beta1
find quote
stibbons Offline
Junior Member
Posts: 18
Joined: Dec 2009
Reputation: 0
Post: #14
There's an issue for this reported at http://code.google.com/p/android-xbmcrem...ail?id=613 . Adding logs to that is probably the best way to get it fixed.
find quote
freezy Offline
Team-XBMC Android Remote Developer
Posts: 885
Joined: Dec 2006
Reputation: 15
Location: Switzerland
Post: #15
Can you guys try this build to see if its' fixed?

[Image: img.php?s=8&d=http%3A%2F%2Fdl.dr...signed.apk]

Running XBMC on my HTPC, tablet, phone and pinball machine.
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forums before posting. Do NOT e-mail Team-XBMC members asking for support. For troubleshooting and bug reporting, make sure you read this first.
(This post was last modified: 2012-04-09 12:33 by freezy.)
find quote
Post Reply