XBMC Intro Movie

  Thread Rating:
  • 2 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
ArieS Offline
Donor
Posts: 459
Joined: Jun 2010
Reputation: 1
Post: #16
Really cool dude.

Fanart.tv
Get your images while they are still hot!
and don't forget to vote for the images you like :)
find quote
htpc guy Offline
Posting Freak
Posts: 1,182
Joined: Oct 2010
Reputation: 7
Location: Near St. Louis Mo
Post: #17
aptalca Wrote:hmm,

I turned off the splash screen through advancedsettings.xml (that worked)

and I put that line in home.xml of T!

I placed the mov in the main addon folder of T! (under the user folder, addons and skin.transparency)


I get no video Confused

Is there a specific spot where that line has to go in T!'s home.xml? (I put it right underneath <controls> )

or is the video supposed to be in a different location?

Btw, I am using 11b2 with T! on win 7

Thanks

I'm no skinner. I would suggest asking Ronnie in the T! thread. He will tell you where it needs to go.

How to use Git
| AMD Athlon II X3 Triple Core Processor 2.9 GHz |GIGABYTE GA-MA785GM-US2H Mobo 2GB DDR2 Ram | MSI N430GT |
| Logitec Harmony One Remote| 52" Sharp Aquos LED TV | Demon AVR-X1000 |
find quote
aptalca Offline
The Dude
Posts: 913
Joined: Sep 2009
Reputation: 25
Post: #18
Will do, thanks
find quote
aptalca Offline
The Dude
Posts: 913
Joined: Sep 2009
Reputation: 25
Post: #19
aptalca Wrote:hmm,

I turned off the splash screen through advancedsettings.xml (that worked)

and I put that line in home.xml of T!

I placed the mov in the main addon folder of T! (under the user folder, addons and skin.transparency)


I get no video Confused

Is there a specific spot where that line has to go in T!'s home.xml? (I put it right underneath <controls> )

or is the video supposed to be in a different location?

Btw, I am using 11b2 with T! on win 7

Thanks

Nevermind, I actually moved it to the top of the home.xml and it works Big Grin
find quote
k896xer Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #20
It works with Aeon MQ3 home.xml in Eden RC1.
It looks great
Thanks HTPC guyBig Grin
find quote
OniFactor Offline
Member
Posts: 97
Joined: Mar 2011
Reputation: 2
Location: Binghamton, NY
Post: #21
Humm. where did you get the XBMC graphic for this? haha
find quote
tweaker Offline
Junior Member
Posts: 28
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #22
This is pretty cool. Kinda weird on Aeon Nox though. That loading dialog box pops up briefly before the intro starts. lol.
find quote
tweaker Offline
Junior Member
Posts: 28
Joined: May 2011
Reputation: 0
Post: #23
Here's a little intro I made with an AE template I used online.

Preview gif:
[Image: KJcYH.gif]

If you want you can download it here:
http://www.mediafire.com/?9ukx5c3bp33ui39

Again thanks to the OP.
find quote
thumbinollie Offline
Junior Member
Posts: 40
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #24
I use this one, and I LOVE it

http://www.youtube.com/watch?v=rWripEEBwmM
find quote
GeezerJT Offline
Member
Posts: 55
Joined: Dec 2011
Reputation: 0
Post: #25
thumbinollie Wrote:I use thine, and I LOVE it

http://www.youtube.com/watch?v=rWripEEBwmM

Where can i get the file? that looks great
find quote
deanmv Offline
Posting Freak
Posts: 877
Joined: Jun 2011
Reputation: 10
Location: UK
Post: #26
GeezerJT Wrote:Where can i get the file? that looks great

Clipconverter.cc

Set Up
Raspberry Pi running Raspbmc - XBMC 12.2
40" Samsung ES6800 LED Smart 3D 1080P TV
Onkyo HTS3405 5.1 DD True HD and DTS-HD Surround Sound
ReadyNAS Duo with 4TB (2 x 2TB X-RAID) Western Digital Caviar Green using NFS
find quote
PatK Offline
Donor
Posts: 3,445
Joined: Mar 2010
Reputation: 75
Location: Canada
Star   
Post: #27
thumbinollie Wrote:I use this one, and I LOVE it

http://www.youtube.com/watch?v=rWripEEBwmM
I kinda like the new look logo a bit better, white letters doesn't cut it for me...
find quote
scales Offline
Junior Member
Posts: 23
Joined: Jan 2010
Reputation: 0
Post: #28
Did anybody running on Openelec get this working? This idea is pretty cool.
find quote
Hitcher Offline
Skilled Skinner
Posts: 10,875
Joined: Aug 2007
Reputation: 101
Location: Eastleigh, UK
Post: #29
scales Wrote:Did anybody running on Openelec get this working? This idea is pretty cool.

There isn't time for it on OpenELEC.

Quote:The boot process is BIOS > OpenELEC splash screen > XBMC. There no delay available to display a splash.
find quote
htpc guy Offline
Posting Freak
Posts: 1,182
Joined: Oct 2010
Reputation: 7
Location: Near St. Louis Mo
Post: #30
Hitcher Wrote:There isn't time for it on OpenELEC.

Its just a video file that plays on startup. Not sure why it wouldn't workConfused

Its basically the same thing that reFocus does. Try that skin and see if you get its default into video. If you do then that means there is no reason why this should not work. (At least in my mind, I may be wrongConfused).

How to use Git
| AMD Athlon II X3 Triple Core Processor 2.9 GHz |GIGABYTE GA-MA785GM-US2H Mobo 2GB DDR2 Ram | MSI N430GT |
| Logitec Harmony One Remote| 52" Sharp Aquos LED TV | Demon AVR-X1000 |
find quote
Post Reply