Converting skins to 1920x1080

  Thread Rating:
  • 1 Votes - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #61
(2012-03-26 18:47)pecinko Wrote:  
(2012-03-26 18:10)phil65 Wrote:  which ones exactly? <border>xy</border> ? or <texturefocus border="..."> etc. ? or all?

<texture border="x"> and <bordersize> is what I had in mind.

BTW, have not tried it yet with new controls that I added: <camera> should already be taken care of in your tool?

Thanks.

yes

EDIT: so <texturefocus border="..:"> and all the others ( <texturesliderbar... border=".."> and so on) should still be converted?
(This post was last modified: 2012-03-26 19:15 by phil65.)
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,673
Joined: Dec 2008
Reputation: 49
Location: Prague / Belgrade
Post: #62
(2012-03-26 19:04)phil65 Wrote:  EDIT: so <texturefocus border="..:"> and all the others ( <texturesliderbar... border=".."> and so on) should still be converted?

In my case, BORDER attribute for any type of texture (texture, texturenofocus.... ) should NOT be converted. Same goes for BORDERSIZE

Of course, if it is not much trouble for you. Otherwise I can edit those manually to old values after conversion.

My skins:

Amber
Quartz

(This post was last modified: 2012-03-26 19:22 by pecinko.)
find quote
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #63
(2012-03-26 19:22)pecinko Wrote:  
(2012-03-26 19:04)phil65 Wrote:  EDIT: so <texturefocus border="..:"> and all the others ( <texturesliderbar... border=".."> and so on) should still be converted?

In my case, BORDER attribute for any type of texture (texture, texturenofocus.... ) should NOT be converted. Same goes for BORDERSIZE

Of course, if it is not much trouble for you. Otherwise I can edit those manually to old values after conversion.

added. please test Smile

EDIT: I also pushed the exe, so you don´t need to build it yourself.
(This post was last modified: 2012-03-26 19:52 by phil65.)
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,673
Joined: Dec 2008
Reputation: 49
Location: Prague / Belgrade
Post: #64
(2012-03-26 19:51)phil65 Wrote:  EDIT: I also pushed the exe, so you don´t need to build it yourself.

That is very nice of you as I would be utterly lost without EXE.

I have to wait for kids to go to sleep in order to use their PC so I'll send feedback later.

My skins:

Amber
Quartz

find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,673
Joined: Dec 2008
Reputation: 49
Location: Prague / Belgrade
Post: #65
Phil65, finally managed to get to windows pc in order to try new version with borders option. I have downloade EXE from the first post but I can not find BORDER related option anywhere in GUI. Am I missing something?

Thanks.

My skins:

Amber
Quartz

find quote
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #66
(2012-03-30 17:54)pecinko Wrote:  Phil65, finally managed to get to windows pc in order to try new version with borders option. I have downloade EXE from the first post but I can not find BORDER related option anywhere in GUI. Am I missing something?

Thanks.

yes. the up-to-date exe is on my github account. will change the first post.
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,673
Joined: Dec 2008
Reputation: 49
Location: Prague / Belgrade
Post: #67
Thanks. Found source but I wasn't able to find EXE on git. Getting old I suppose..

My skins:

Amber
Quartz

find quote
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #68
try link in first post.
find quote
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #69
i updated the tool to find unused textures. can have bugs... first choose skin folder then click on check button and wait a bit.
cannot detect more complex stuff (xml elements containing variables), but in general it works pretty good here. possible that i broke skin conversion. if yes, report.
Sorry for the crappy GUI Big Grin will improve that in the future.
(This post was last modified: 2012-03-31 09:00 by phil65.)
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,673
Joined: Dec 2008
Reputation: 49
Location: Prague / Belgrade
Post: #70
GUI is OK, but I am not able to set output DIR cause when I try this happens:

http://pastebin.com/3ivihEcr

Using latest version from the first post

My skins:

Amber
Quartz

(This post was last modified: 2012-03-31 11:42 by pecinko.)
find quote
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #71
fixed that hopefully. please try again.
find quote
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #72
Update: Also added Include and Font Checking.
find quote
pecinko Offline
Donor
Posts: 3,673
Joined: Dec 2008
Reputation: 49
Location: Prague / Belgrade
Post: #73
Hehe.. This one works great and I like bonus added (fonts and include checks). You can tell it is being developed by a skinner as you know exactly what we have to deal with.

Really really useful, not only for conversion. Many thanks!

My skins:

Amber
Quartz

find quote
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #74
another update: now finds includes which are not used and also includes which are undefined.
find quote
phil65 Offline
Skilled Skinner
Posts: 4,455
Joined: Mar 2009
Reputation: 60
Location: Cologne, Germany
Post: #75
...and now an option to set indenting, too
find quote
Post Reply