[RELEASE] LiveTV v1.4

  Thread Rating:
  • 5 Votes - 4.2 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
johnnyb12 Offline
Junior Member
Posts: 8
Joined: Jan 2012
Reputation: 0
Post: #16
I can't get nothing to play in Documentary. Shows it loading, then nothing happens. Anyone else?
find quote
blackoutworm Offline
Member
Posts: 58
Joined: Jul 2011
Reputation: 14
Post: #17
mikey1234 Wrote:layout with seperate countries.......

also on all the skymovies epg can you change

<epg> for <epg3>

and

<epg2> for <epg4>

thanks if you want me to do it or you dont get me email me and i will send over..

The sub menus made too many errors in the xml as you forgot to end them (</subitem></subitems></subchannel></subchannels>), and that would've been taken me forever to fix. And menus for US and UK channels. I don't really see the point. But okay. Are all epg's 3 and 4 now? Ok I'll update them.

Spring and Summer time means not much tv time for me.
So the lists won't be updated.
I'll be back and active in Fall or something.
find quote
freak1 Offline
Senior Member
Posts: 122
Joined: Jan 2012
Reputation: 1
Post: #18
Hello everybody,
Is there any way to find/sniff out streaming url's from an IPTV box? Any suggestions?

G-Box Midnight with XBMC Midnight Linux v0.2b by Static
i5 iMac 21.5"
ATV 1
Acer Aspire Netbook
42" LG SMART TV
iPhone 5/xbmc
"Please don't forget to rate my reputation if you are satisfied with my help."

[Image: avatar_1672.gif]
find quote
mikey1234 Offline
Banned
Posts: 408
Joined: Nov 2011
Post: #19
blackoutworm Wrote:The sub menus made too many errors in the xml as you forgot to end them (</subitem></subitems></subchannel></subchannels>), and that would've been taken me forever to fix. And menus for US and UK channels. I don't really see the point. But okay. Are all epg's 3 and 4 now? Ok I'll update them.

no just sky movies are epg3 and epg4


cause the results of the movies are different to normal bbc itv etc....
find quote
YaSs3r37 Offline
Junior Member
Posts: 22
Joined: Feb 2012
Reputation: 0
Post: #20
BoW any plans to get boomerang back?
find quote
bboo Offline
Member
Posts: 93
Joined: Dec 2011
Reputation: 1
Post: #21
Still no epg on my end. I am using UK channels with VPN. Any help?
find quote
mikey1234 Offline
Banned
Posts: 408
Joined: Nov 2011
Post: #22
Have you updated to the new LiveTV XML.....you should get uk epg
find quote
bboo Offline
Member
Posts: 93
Joined: Dec 2011
Reputation: 1
Post: #23
mikey1234 Wrote:Have you updated to the new LiveTV XML.....you should get uk epg

I have installed the latest version posted in this thread and have added live tv as the only source. Do i need to install anything else to show epg? What skin shoul i use?
find quote
mikey1234 Offline
Banned
Posts: 408
Joined: Nov 2011
Post: #24
If you change view to media info 2

Go to network/local let's say look for bbc 1 it will tell you what's on now and next
find quote
mosteks Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Feb 2011
Reputation: 0
Question  does not work on atv2
Post: #25
help what am i doing wrong can not get it working on atv2 but works on my pc
find quote
XBMCOWNER Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #26
Does anuone know if the LiveTV.xml file get updated threw XBMC automactic

Thanks

http://www.speak2siri.com/

Google API server for £1 thats for use for as long as you want it 99% uptime only down for updates all cash goes to upkeep of the server ie pc on 24/7 an to pay the server bil
find quote
RuiJay Offline
Member
Posts: 58
Joined: Apr 2011
Reputation: 0
Post: #27
XBMCOWNER Wrote:Does anuone know if the LiveTV.xml file get updated threw XBMC automactic

Thanks

not from xbmc but from someone very dedicated.
find quote
blackoutworm Offline
Member
Posts: 58
Joined: Jul 2011
Reputation: 14
Post: #28
XBMCOWNER Wrote:Does anuone know if the LiveTV.xml file get updated threw XBMC automactic

Thanks

I assume you meant via xbmc. If you've added the url, and not the xml file. Then yes, you will see updates quite often.
Such as recently I added a bunch of UK channels.

And to the Boomerang fans out there. I can't give you channels if no one is broadcasting them for me or on a website.
And as of now, no boomerang. I know, it sucks.

Spring and Summer time means not much tv time for me.
So the lists won't be updated.
I'll be back and active in Fall or something.
find quote
dtsexpert Online
Member
Posts: 91
Joined: Feb 2012
Reputation: 2
Post: #29
You can add URL theStreamDB.xml, the channels will be automatically updated.

RuiJay Wrote:not from xbmc but from someone very dedicated.
find quote
XBMCOWNER Offline
Junior Member
Posts: 20
Joined: Mar 2012
Reputation: 0
Post: #30
blackoutworm Wrote:I assume you meant via xbmc. If you've added the url, and not the xml file. Then yes, you will see updates quite often.
Such as recently I added a bunch of UK channels.

And to the Boomerang fans out there. I can't give you channels if no one is broadcasting them for me or on a website.
And as of now, no boomerang. I know, it sucks.

Hi thanks for the info, what URL do i add please

http://www.speak2siri.com/

Google API server for £1 thats for use for as long as you want it 99% uptime only down for updates all cash goes to upkeep of the server ie pc on 24/7 an to pay the server bil
find quote
Post Reply